• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گلکسی نوت آك با گارانتي - Galaxy Note + لوازم طراحي شده مخصوص نوت

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
یک عدد گوشی نوت 16 گیگ مشکی آکبند موجوده *** Made in Vietnam ***
این گوشی به همراهش یه سری لوازم اضافه داره که مخصوص گلکسی نوت طراحی شده.
یدونه جاسوییچی چرم و استیل گلکسی نوت +
یدونه چاقوی چند کاره ی سوییسی با روکش چرم که روش اسم گلکسی نوت حک شده +
یدونه جای مدارک یا جای سیگار (نمیدونم از هردو میشه استفاده کرد) که اونم چرمی هست و گلکسی نوت روش حک شده
این سه تا وسیله تو یه پک جدا هست که تقدیم اون دوستانی که ميخوان گوشيشون با وسايلش ست باشه ميشه وگرنه دوستان میتونن برن از بیرون اگه قیمت بهتر سراغ دارن بدون اینا تهیه کنن.
بدون وسایل فروخته نمیشه لطفا نپرسید
در ضمن این گوشی 15 ماه گارانتی ایده ارتباط سام رو داره که شاخه ای از سام سرویس هست و تنها گارانتی موجود واسه این گوشی هست تو ایران که 100 درصدم معتبره. ( و مثله گارانتی های الکی هم نیست که تو بازار هست مثله خدمات همراه سرویس. شما میتونید یه تحقیق کوچیک بکنید و این رو متوجه میشید. كافيه اسم هر دوتا گارانتي رو سرچ كنيد)
درباره ی این شرکت این لینک رو ببینید
http://itanalyze.com/news/2012/01/21/15816.php
یا توی گوگل ایده ارتباط سام رو سرچ کنید

قیمت پایه / ثابت :
قیمت این گوشی الان تو بازار علائدین بدون اون پکیج با گارانتي اين شركت 1500 کمتر نیست

قیمت پایه من با پکیج لیمیتد 1.450 هست و به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه

شرایط فروش و تحویل کالا :
تهران. حضوري. شهرهاي ديگه ارسال بعد از واريز

تعويض هم فقط با 4اس (ترجيح ميدم بفروشم)

مشاهده پیوست 113423
مشاهده پیوست 113126مشاهده پیوست 113125مشاهده پیوست 113124مشاهده پیوست 113127مشاهده پیوست 113128مشاهده پیوست 113129مشاهده پیوست 113130

Last edited:

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156

solaria

Registered User
لایک‌ها
9

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
كسي نوت آك نميخواد يعني؟؟؟ با گارانتي اصلي .....

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
كسي نوت آك نميخواد يعني؟؟؟ با گارانتي اصلي .....

دوست خوبم اینجا اکبند خوب فروش نمیره
حالا نمیدونم این گوشی شما از این پیش فروشا بود یا نه؟؟؟ من خودم یه پیش فروشی اینجا اگهی کردم با همین گارانتی
بالاترین پیشنهاد 1200 بود در حالی که کارکرده 1260 معامله شده بود جالب اینجا بود اکبند ارزونتر هم نمیخریدن
بعد رفتم به مغازه دار 1320 فروختم
اونم درجا قیمت گذاشت 1450
دوستان راضین برن 1450 از مغازه بخرن ولی تو سایت به کمتر از این قیمت از دوستشون نخرن
این منش ما ایرانیاست که به هم دیگه حال ندیم به ادمایی مثل مغازه دارای ... علائدین حال بدیم

x_man9989

Registered User
لایک‌ها
185
دوست خوبم اینجا اکبند خوب فروش نمیره
حالا نمیدونم این گوشی شما از این پیش فروشا بود یا نه؟؟؟ من خودم یه پیش فروشی اینجا اگهی کردم با همین گارانتی
بالاترین پیشنهاد 1200 بود در حالی که کارکرده 1260 معامله شده بود جالب اینجا بود اکبند ارزونتر هم نمیخریدن
بعد رفتم به مغازه دار 1320 فروختم
اونم درجا قیمت گذاشت 1450
دوستان راضین برن 1450 از مغازه بخرن ولی تو سایت به کمتر از این قیمت از دوستشون نخرن
این منش ما ایرانیاست که به هم دیگه حال ندیم به ادمایی مثل مغازه دارای ... علائدین حال بدیم

حرفت درسته
ولی یادت باشه به پیغام من جوابی هم ندادی ....
پس گفتار کافی نیست عمل هم باید باشه .

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
حرفت درسته
ولی یادت باشه به پیغام من جوابی هم ندادی ....
پس گفتار کافی نیست عمل هم باید باشه .

استارتر عزیز این حرفای بند رو اپ حسای کنید
من 1200 خریده بودم اگه یادتون باشه تا 1270 پایه رو اوردم بعد گفتم برم از یه مغازه دار سوال کنم
رفتم پیش اقای عابدینی موبایل هنرمندان تو میرداماد پاساژ ارش ایشون 1320 خرید واسه همین دیگه جواب ندادم داداشی
واسه صحت حرفم هم میتونید زنگ بزنید به ایشون بپرسید نوت رو با کدام گارانتی 1450 داره میده و از این گارانتی چندتا داره

دوست خوبم ایشالله که به بیشترین قیمت گوشیتونو بفروشید کمک خواستین من در خدمتم

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
من 1200 خریده بودم اگه یادتون باشه تا 1270 پایه رو اوردم بعد گفتم برم از یه مغازه دار سوال کنم
رفتم پیش اقای عابدینی موبایل هنرمندان تو میرداماد پاساژ ارش ایشون 1320 خرید واسه همین دیگه جواب ندادم داداشی
واسه صحت حرفم هم میتونید زنگ بزنید به ایشون بپرسید نوت رو با کدام گارانتی 1450 داره میده و از این گارانتی چندتا داره

بلي دوست عزيز باور كنيد مغازه دار تو علائدين بهم گفت 1.350 بر ميدارم. خودش داست بدونه گارانتيو 1.420 ميفروخت خدا وكيلي. تازه معلوم نبود ميخواد پول برنامه و ازين چرت و پرتا رو هم بگيره يا نه. ولي من ميام اينجا اينو ميذارم اين قيمت كسي حاضر نيست بخره. بعدش ميرن از مغازه دار 1500 ميخرن. تازه اين وسايلم من دارم اشانتيون ميدم. تازه ميان لينك ميدن ميگن فلاني گفته با گارانتي همراه سرويس انقدر ميفروشم. آخه يكي نيست بگه اسمه اين همراه سرويس رو سرچ كنيد ببينيد گارانتيه اصلا؟ اگه گارانتيه چرا نه سايت داره نه اسمش تو اينترنت هست. (اينم كلك بعضي از فروشنده هاست كه ميخوان از شر اين طرح شبنم در امان باشن. ميگن با گارانتيه فلان. در صورتي كه اصلا همچين گارانتي اي وجود نداره. خود سامسونگم تو مراسم رو نماييش تنها شركتي كه معرفي كرده رو همين شركت ايده ارتباط سام بوده به عنوان نمايندگيش)

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
موضوع اینه که اکثر کسانی که میرن آکبند از بازار میخرن آدم هایی هستند که زیاد حال و حوصله گشتن توو فروم ها و سایت مختلف رو برای خرید جنس ندارن ، ولی کسانی که اینجا خرید میکنن دنبال قیمت خیلی پایین تر از بازار هستند که باعث میشه فروش جنس آکبند کمی سخت بشه....

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز بحث نخریدن جنس آکبند از شما نیست . بحث اینه که روند فروشی گوشی آکبند خیلی خیلی کند شده . چه بازار موبایل

چه در فاروم ها . بک آمار از فروش در علاالدین بگیرید ببنید چقدر در این دو ماهه افت فروش وحشتناک در گوشی های های اند داشتند .

همین نوت آکبندش به 870 رسیده بود مسلم هست که کسی که اون پیش زمینه قیمتی رو در ذهن داره هیچ وقت پای این گوشی

1500 نمی ده و منتظر می مونه که شاید قیمت ها برگرده حالا به عبث یا واقعیت .

موفق باشید و امیدوارم به قیمت مد نظرتون بفروشید .

hosseinhajian

Registered User
لایک‌ها
159
یه بحث دیگه هم گارانتیه که بیشتر دوستان میخوان گوشی بی گارانتی بخرن و گارانتی رو بی ارزش میدونن (خودم یکی از این افرادم)
لینک سایت هارو هم که نگاه میکنن مثلا 1240 بی گارانتی میفروشن دیگه نمیان 1400 هزینه کنن

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز بحث نخریدن جنس آکبند از شما نیست . بحث اینه که روند فروشی گوشی آکبند خیلی خیلی کند شده . چه بازار موبایل

چه در فاروم ها . بک آمار از فروش در علاالدین بگیرید ببنید چقدر در این دو ماهه افت فروش وحشتناک در گوشی های های اند داشتند .

همین نوت آکبندش به 870 رسیده بود مسلم هست که کسی که اون پیش زمینه قیمتی رو در ذهن داره هیچ وقت پای این گوشی

1500 نمی ده و منتظر می مونه که شاید قیمت ها برگرده حالا به عبث یا واقعیت .

موفق باشید و امیدوارم به قیمت مد نظرتون بفروشید .

داداش اصلا اینجوری نیست من خودم از امارات گوشی میارم بیشتر ایفون هر از گاهی رو سفارش سامسونگ یا مثلا پورشه دیزاین بلکبری هم اوردم
بهت بگم به ثانیه نمیکشه گوشیایی که میرسه رو میفروشم دعوا میکنن این مغازه دارا هر بارم جنس جدید میبرم واسشون دیگه اون قبلیا عمرا نیست
بخصوص ایفون مثلا 16 شده بود 1100 الان که 1450 هم هست بازم خیلی میخرن
ولی تو فروم بچه ها میخوان اکبندو زیر قیمت خرید مغازه دار بخرن

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
1.200 میخرم.الان سایت آل دیجیتال 1.210 میفروشه.تهران هستم

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
1.200 میخرم.الان سایت آل دیجیتال 1.210 میفروشه.تهران هستم

ببين داداش ما اينجا خودمون قيمتا رو خورديم. آل ديجيتال به اين قيمت نميفروشه. اونيم كه داره با گارانتيه همراه سرويسه. كه اصلا همچين گارانتي اي وجود خارجي نداره و اسمش از خود اين سايت در اومده. اونم واسه اينه كه طرح شبنم و اين حرفا گير ندن بهش.

اون دوستمون هم راست گفت . منم موافقم باهاش . از من ميشنوي 10 بيشتر هزينه كن از يه جاي *معتبر* مثله آل ديجيتال بخر. گارانتيشم *معتبرتر* هست.

x_man9989

Registered User
لایک‌ها
185

من نوتم را به قیمت مناسبی فروختم
موضوع نوت شما بود
شما گفتین به یه قیمتی به من مایلین بفروشین
بعد که من گفتم میخرم جوابی ندادین
یا باید حرفی نمیزدین
یا میزدین پس نمیگرفتین
حداقل میگفتین دیگه نمیتونین به این قیمت بفروشین و یا فروختینش رفت و ...
اما اینکه اصلا جواب ندین کار درستی نبود
کسی قسم نخورده بود حتما فلان گوشیو به فلانی بفروشه ....
اینم اپ حساب کنید
دیگه اسپیم بیشتر ندیم .

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
داداش لوازمو جداگانه می فروشی؟
قیمت بده

اگه كسي نخواست دوست عزيز قيمتشو كم ميكنم و به شما اعلام ميكنم اگه هر دو طرف موافق بوديد تقديمتون ميكنم. فعلا به عنوان هديه است روي گوشي

بالا