• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشي HTC Desire

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Continue

Registered User
لایک‌ها
28
سلام خدمت تمامي دوستان

دوستان بنده تصميم گرفتم كه پستم رو ويرايش كنم چراكه خيلي از دوستان در پ خ اعلام كردن كه: عكسها خيلي بي كيفيت هستن و اونجور كه ما ميبينيم گوشيتون اينقدر ارزش نداره وبنده تصميم گرفتم كه با گرفتن عكسهاي با كيفيت به دوستان ثابت بكنم كه اونطوري كه فكر ميكنن نيست و بنده به تمام وسايل شخصيم حساس و به بهترين نحو از اونها نگهداري ميكنم.
در رابطه با هدفونهاي اصلي بايد عرض بكنم كه دوستان اشتباه نكنن و خرابي از جك نيست فقط و فقط هدفونهاي اصلي گوشي خراب هستن واگر خوب جا نرن صدايي از گوشي در نمياد و اگرم در بياد از يه سمت هدفونها صدا رو ميشنون ولي اگر جا برن صداي ضعيفي دارن (با هدفونهاي اصلي كه خراب هستن) بنده چندين بار و با هدستهاي ديگه منجمله هدستاي آيپادم تست كردم و صدا رو داشتم هم به اصطلاح Left و هم Right - در رابطه با شكستگي قفل كننده هاي قاب بگم كه ملا 10تا قفل كننده داره (تو عكس مشخص كردم) كه يكيش شكسته اونم روز اولي كه خريده بودم توش مونده بودم كه چه جور باز ميشه كه شانس ما همون دقايق اول يكيشون شكست ولي قاب كاملا كيپ ميشه و كسايي كه ديزاير داشتن حرف بنده رو تاييد خواهند كرد كه نحوه باز شدن قاب خيلي بد طراحي شده)در رابطه با تميز بودن گوشي شك نكنن كه واقعا تميزه تو عكس ها هم از اون 3 خش ريزي كه عرض كردم مشهوده كه اصلا به چشم نميان ديگه تصميم با دوستان هستش ولي خداييش گوشي بسيار تميزيه.حتي اون پلاستيكهايي كه داخلشون هدفونها و كابل يو اس بي و شارژر قرار ميگيره رو هنوز نگهداشتم كه تو عكسها مشخصه.
قيمت مقطوع مقطوع مقطوع: 310 هزار تومان
اول واريز مبلغ بعد ارسال گوشي (دوستان منو تو پخ ديوونه نكنن كه تو بفرست بعد من ميفرستم خواهشا مرسي)
هزينه پست با خريدار محترم

براي اعتماد سازي هم دوستان ميتونن به اين تاپيك برن(http://forum.persiantools.com/t224113-page2.html) كه يه لپ تاپ 1,100,000 (يك ميليون و صد هزار تومن) رو فروختم كه 4 برابر قيمت اين گوشيه كه خريدار تو اون تاپيك هم اعلام وصول كرده و راضي هم بوده

دوستان اين گوشي آنروت هستش و اگر مايل بودن قبل از ارسال اعلام بفرمايند كه براشون رام مورد نظرشون رو بريزم

وسايل همراه:گوشي + جعبه + كابل يو اس بي + شارژر + هدفون + يك عدد كيف گولا

فروخـــــــــته شد

عكسها:

Last edited:

Continue

Registered User
لایک‌ها
28
قيمت تاپيك دوستان رو ديدم شاخ درآوردم مثه اينكه خيلي خوش خيال بودم قيمت به 310 تغيير كرد جهنم و ضرر چون نياز دارم به پولش شديد

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
داداش با این ظاهر و این مشکلی که گفتی 310 زیاد هم هستش چونکه درحد را 305 فروختن درضمن چینی و تایوانی هم هیچ فرقی نداره از لحاظ کیفیت ساخت

قیمت اکش هم اینجا میتونی ببینی 425 هستش

http://forum.persiantools.com/t191469.html

Continue

Registered User
لایک‌ها
28
داداش با این ظاهر و این مشکلی که گفتی 310 زیاد هم هستش چونکه درحد را 305 فروختن درضمن چینی و تایوانی هم هیچ فرقی نداره از لحاظ کیفیت ساخت

قیمت اکش هم اینجا میتونی ببینی 425 هستش

http://forum.persiantools.com/t191469.html

فكر نميكنم مشكل آنچناني داشته باشه كه بخوام زير اين قيمت بدم تنها مشكلش هدفونشه كه قيمتش 15 هزار تومنه اونم اصلش و اون سه تا خراشي ريزي كه داره كه همونطور كه گفتم تو عكس خيلي بد ريخت ميزنه ولي انصافا ببينيش كلا توجهي هم بهش نميكني و من فكر ميكنم كه هر جا كه اسم چين مياد بايد قيدشو زد پس فكر ميكنم قيمت مناسبي دادم كسي كه بخواد يه همچين گوشي بخره فكر ميكنم انتخاب مناسبيه مرسي از وقتي كه گذاشتي.
قيمت ايت سايتها رو هم ملاحظه بفرماييد:
http://gooshi-bazar.com/products/mobile/htc.html
http://www.mobile.ir/phones/specifications-35933-htc-desire.aspx

و كلي سايت ديگه كه هر كي يه قيمتي ميزنه ولي كلا تو رنج 440 تا 470 هستش.(ساخت چين)

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239
سلام

شما کجا تشریف دارین؟

و اینکه ورژن رامش چی هست؟

سنس چند هست؟

مهلت تست هم داده میشود؟

Continue

Registered User
لایک‌ها
28
سلام

شما کجا تشریف دارین؟

و اینکه ورژن رامش چی هست؟

سنس چند هست؟

مهلت تست هم داده میشود؟

بنده خرمشهر هستم
ورژن 2.2 هستش
من تا حالا نديدم كه كسي مهلت تست بده اگر شما همشهريم باشي مشكلي نيست در غير اينصورت نه متاسفانه ولي مطمئن باشيد هيچ مشكلي به غير از اونايي كه گفتم نداره
اگرم خواستيد ميتونم براتون روتش كنم همراه با رامي كه شما بگيد ولي در حال حاضر آنروتش كردم.

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239
بنده خرمشهر هستم
ورژن 2.2 هستش
من تا حالا نديدم كه كسي مهلت تست بده اگر شما همشهريم باشي مشكلي نيست در غير اينصورت نه متاسفانه ولي مطمئن باشيد هيچ مشكلي به غير از اونايي كه گفتم نداره
اگرم خواستيد ميتونم براتون روتش كنم همراه با رامي كه شما بگيد ولي در حال حاضر آنروتش كردم.

ممنون .معامله حضوری رو بهتر میدونم...

x_man9989

Registered User
لایک‌ها
185
فكر نميكنم مشكل آنچناني داشته باشه كه بخوام زير اين قيمت بدم تنها مشكلش هدفونشه كه قيمتش 15 هزار تومنه اونم اصلش و اون سه تا خراشي ريزي كه داره كه همونطور كه گفتم تو عكس خيلي بد ريخت ميزنه ولي انصافا ببينيش كلا توجهي هم بهش نميكني و من فكر ميكنم كه هر جا كه اسم چين مياد بايد قيدشو زد پس فكر ميكنم قيمت مناسبي دادم كسي كه بخواد يه همچين گوشي بخره فكر ميكنم انتخاب مناسبيه مرسي از وقتي كه گذاشتي.
گوشي بازار | HTC
http://www.mobile.ir/phones/specifications-35933-htc-desire.aspx

و كلي سايت ديگه كه هر كي يه قيمتي ميزنه ولي كلا تو رنج 440 تا 470 هستش.(ساخت چين)
سلام
الان با 470 میشه آرک خرید که خیلی قویتر از دیزایر هست
و با 420 میشه neo خرید که بازم از دیزایر بهتره
شما اگه زیر اون قیمت خواستین مشتری هستم

x_man9989

Registered User
لایک‌ها
185
گوشي بازار | HTC
HTC Desire - مشخصات گوشی اچ تی سی دیزایر | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

سلام

Continue

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
قيمت مد نظرتونو بفرماييد.

Doom

Registered User
لایک‌ها
789

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
سلام
با نوکیا 500 میزنی ؟ آکه؟
09369068575
اگر آره اس بده با هم معامله کنیم.
یا حق

Continue

Registered User
لایک‌ها
28
بخدا حيفه گوشي به اين تميزي رو از دست بديد :rolleyes:
بالا باش.

Continue

Registered User
لایک‌ها
28
عزيزم اگر گوشي به كارت مياد و دنبال ديزاير ميگردي بيني و بين الله بيشتر از اين حرفا ارزش داره و قيمت منصفانه دارم ميدم جان من نزنين تو سر مال 30 تومن ديگه بذار روش مباركت باشه بگو بله تا فردا سر صبح پستش كنم واست :blush:

Atheros

Registered User
لایک‌ها
11
سلام

الان مشکل صدا از چی هست؟
از جک صدای گوشی یا هندزفری که همراه گوشیه؟

Continue

Registered User
لایک‌ها
28
سلام

الان مشکل صدا از چی هست؟
از جک صدای گوشی یا هندزفری که همراه گوشیه؟
سلام دوست عزیز مشکل از هندزفری هستش و جک سالمه الان که هندزفریای اپل آیپاد رو میزارم صدا رو چپ و راست میده .

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
شما کجا تشریف دارید؟
+شما همون کسی هستید که بید های مارو با خاک یکسان میکنه؟!
وضعیت باطری رو هم بفرمایئد
درصورت نخریدن galaxy خریدار هستم با قیمت بالاتر از آخرین پیشنهاد فعلی!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا