vahids1639
Registered User
- نوشتهها
- 1,321
- لایکها
- 11
مگه میشه کسی جای طلبش گوشی برداره کارتنش رو نگیره! از اون حرفاست بخدا.
kاره دادا دزدیدممگه میشه کسی جای طلبش گوشی برداره کارتنش رو نگیره! از اون حرفاست بخدا.
مگه میشه کسی جای طلبش گوشی برداره کارتنش رو نگیره! از اون حرفاست بخدا.
خدایی دمه همتون گرم دوستان من بهخطار 500 تومن دروغ نمیگم پول یک سرویس ماشینمم نمیشه در هر صورت ممنون بابت لطفی که داریناصطلاحا میگن جای طلبم برداشتم ! :lol:
500 برای این زیاد البته اگه در حد باشه و با جعبه می ارزهخدایی دمه همتون گرم دوستان من بهخطار 500 تومن دروغ نمیگم پول یک سرویس ماشینمم نمیشه در هر صورت ممنون بابت لطفی که دارین
اما برای مصرف کننده چندان اهمیتی نداره ، می تونه لوازمشو بیرون هم تهیه کنه ، کارتن هم که یه چیزه مزاحم و اضافیه . داداش قیمت آخرتو پخ کن عزیز .500 برای این زیاد البته اگه در حد باشه و با جعبه می ارزه
گوشی بی جعبه مثل ادم بدون شناسنامه است.
شما اگه این معیارها برات ارزش نداره برو جلوی علائدین زیاد مفت:f34r:اما برای مصرف کننده چندان اهمیتی نداره ، می تونه لوازمشو بیرون هم تهیه کنه ، کارتن هم که یه چیزه مزاحم و اضافیه . داداش قیمت آخرتو پخ کن عزیز .
ما که گوشی داریم ، اگه بخوام واسه گوشی دوم برمی دارم .شما اگه این معیارها برات ارزش نداره برو جلوی علائدین زیاد مفت:f34r:
چه حوصله ای دارین شما!!! نه عکسی از گوشی نه ... دارین همینطوری بحث می کنید و تایپیکو بالا نگه می دارین.
پس این استارتر با گوشی مجازیش کجاست![]()
سلام دادا قابلتو نداره چند میخوایاما برای مصرف کننده چندان اهمیتی نداره ، می تونه لوازمشو بیرون هم تهیه کنه ، کارتن هم که یه چیزه مزاحم و اضافیه . داداش قیمت آخرتو پخ کن عزیز .
والا گوشی موجوده ولی کم کم دزد هم شدیمچه حوصله ای دارین شما!!! نه عکسی از گوشی نه ... دارین همینطوری بحث می کنید و تایپیکو بالا نگه می دارین.
هستم دوست عزیزپس این استارتر با گوشی مجازیش کجاست![]()
سلام دادا قابلتو نداره چند میخوای
والا گوشی موجوده ولی کم کم دزد هم شدیم
هستم دوست عزیز
تعمیر معلومه نداره سالم سالم اره شاید دزد بوده در هر صورت من در خدمتمکدوم شهر هستید ؟ خط و خش و یا تعمیر و باز شدگی نداره ضربه ای چیزی ؟ عکس چرا نمیزارید ؟ قیمت چند ؟ 350 تا 400 قیمتشه ...
بعدش شما خودت ترسیدی سیم کارت بندازی بعد میگی چرا ما فکر کنیم دزدیه ؟ کسی خدایی نکرده نگفت شما دزدیدی ممکنه شما از جناب دزد محترم خریده باشید !
تعمیر معلومه نداره سالم سالم اره شاید دزد بوده در هر صورت من در خدمتم
سلام دوستان عزیز من کرجمعزیز،فدای تو
چرا دوستان چیزی که میخوان رو در اختیارشون نمیزارین؟
ما هم منتظریم