m_pixel
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,603
- لایکها
- 23
سلام
دوستان عید همگیتون مبارک باشه.
میخوام امشب یه گوشی خاص و باحال و دوست داشتنی رو برای فروش بزارم..
گوشی ای که توی فیلم های Salt و Green Hornet همراه با شخصیت اصلی فیلم هنر نمایی کرده!!!
و اون گوشی ای نیست جز>>>>>>>>>>>Sony Ericsson XPERIA X1i
از مزایای این گوشی همه میدونن که روش اندروید به صورت NAND نصب میشه.ویندوز موبایل 6.1 روشه . که به 6.5 هم براحتی قابل آپدیت هست.
خودم تا حالا روی این مدل لینوکس اوبونتو و اندروید هم 1سال پیش بالا آوردم..
قابلیت Remote Desktop که توی ویندوز موبایل هست هم خیلی جاها به کار میاد.که میشه کنترل پی سی یا لپتاپتون که به نت وصله رو راحت از طریق بلوتوث یا وایرلس یا اینترنت موبایل به دست بگیرین و خودم هم ازش استفاده کردم
رام ها و ویندوز های بسیاری هم براش توی انجمن معروف XDA Developers اومده..
Sony Ericsson XPERIA X1 - xda-developers
گوشی هیچ مشکلی نداره.
باتریش هم فوق العاده نگه میداره...
شارژر و هندزفیری و جعبه هم هست و کامله..
خیلی هم تمیزه..شاید تمیز ترین X1 کارکرده ای هست که دیدم..وخط وخشش هم درحد معمول و فوق العاده کمه و روی چهره کلی گوشی هیچ تاثیری نداره..
فقط کنارای در باتریش یکم خش داره که توی همه ی ایکس وان ها یکسانه ودوستانی که بخوان میتونن گوشی رو به این شکل دربیارن و ببینن چقدر زیبا میشه..:happy:
با توجه به تمیزیش و مشکی بودن و لوازم کامل - و قیمت هایی که دوستان واسه بعضی ویندوز موبایل های رده پایین تر از این یا امنیا میزارن فکر میکنم واقعا به این گوشی ظلم شده و قیمتش رو میزارم 230 هزار تومان که برای کسی که این گوشی رو بشناسه با توجه به شرایطش می ارزه...
کارشناسی قیمت و اسپم هم ممنوعه..
درضمن خیلی هم دوسش دارم و دنبال بهونم که فروش نره و نگهش دارم...
یاحق
دوستان عید همگیتون مبارک باشه.
میخوام امشب یه گوشی خاص و باحال و دوست داشتنی رو برای فروش بزارم..
گوشی ای که توی فیلم های Salt و Green Hornet همراه با شخصیت اصلی فیلم هنر نمایی کرده!!!
و اون گوشی ای نیست جز>>>>>>>>>>>Sony Ericsson XPERIA X1i
از مزایای این گوشی همه میدونن که روش اندروید به صورت NAND نصب میشه.ویندوز موبایل 6.1 روشه . که به 6.5 هم براحتی قابل آپدیت هست.
خودم تا حالا روی این مدل لینوکس اوبونتو و اندروید هم 1سال پیش بالا آوردم..
قابلیت Remote Desktop که توی ویندوز موبایل هست هم خیلی جاها به کار میاد.که میشه کنترل پی سی یا لپتاپتون که به نت وصله رو راحت از طریق بلوتوث یا وایرلس یا اینترنت موبایل به دست بگیرین و خودم هم ازش استفاده کردم
رام ها و ویندوز های بسیاری هم براش توی انجمن معروف XDA Developers اومده..
Sony Ericsson XPERIA X1 - xda-developers
گوشی هیچ مشکلی نداره.
باتریش هم فوق العاده نگه میداره...
شارژر و هندزفیری و جعبه هم هست و کامله..
خیلی هم تمیزه..شاید تمیز ترین X1 کارکرده ای هست که دیدم..وخط وخشش هم درحد معمول و فوق العاده کمه و روی چهره کلی گوشی هیچ تاثیری نداره..
فقط کنارای در باتریش یکم خش داره که توی همه ی ایکس وان ها یکسانه ودوستانی که بخوان میتونن گوشی رو به این شکل دربیارن و ببینن چقدر زیبا میشه..:happy:

با توجه به تمیزیش و مشکی بودن و لوازم کامل - و قیمت هایی که دوستان واسه بعضی ویندوز موبایل های رده پایین تر از این یا امنیا میزارن فکر میکنم واقعا به این گوشی ظلم شده و قیمتش رو میزارم 230 هزار تومان که برای کسی که این گوشی رو بشناسه با توجه به شرایطش می ارزه...
کارشناسی قیمت و اسپم هم ممنوعه..
درضمن خیلی هم دوسش دارم و دنبال بهونم که فروش نره و نگهش دارم...

یاحق