• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی در حد اکیند و کلا یک هفته کارکرد Huawei Ascend Y300 به قیمت بسیار مناسب

mohsenmtm

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان قصد فروش گوشی ذکر شده را دارم گوشی بسیار کم کارکرد و در حد اکبند میباشد
قیمت 280 بسیار مناسب برای مصرف کننده
شماره تماس 09354344101
دوستان در مورد این گوشی با خریدار به مشکل خوردیم لطفا راهنمایی کنید سپاسگذارم
سلام به تمام دوستان مثله اینکه این گوشیرو بنده برای کاربر erfan 1723 فرستادم باهاش به مشکل خوردن خواهشن دوستان و مدیریت راهنمایی کنن که بنده الان چیکار کنم دوستان و مدیریت جای بنده هر کاری بگن من همون کارو میکنم بعد از این که من گوشیرو به دوستمون فروختم خیلی چونه زدن و خلاصه قیمت رو به 265 هزار تومان رسوندند و حاظر به پرداخت هزینه پستی هم نشدن که گفتم سفارشی بفرستید که ارزان تموم بشه که از خوش اقبالی بنده که خودم اصلا خبری نداشتم حتی گوشیرو داخله کارتن نذاشتن یعنی همینجوری یه چسبی دورش کشیدن و فرستادن که کارتن گوشی له شده که توی پست بعضی وقت ها از این مشکلات پیش میاد و نمیشه کسیرو مقصر دونست و خریدارها هم میدونن که دارن کالاشونو با پست تحویل میگیرن و احتمال هر چیزی هست مثلا نمونش چند وقته پیش به یکی از دوستان گلگسی اس 5 فروختیم که مثله اینکه در حد یک نقطه صدمه دیده بود که من 30 هزار تومان به ایشون ضرر دادم که واقعا حقم این نبود ولی به هر حال حقه اون دوستمون هم نبود و من با کمال رضایت اینکارو کردم ولی برای این یکی دیگه واقعا زورم میاد که بخوام خسارتی بدم ایشون به بنده تهمت زدن که گوشی یک سال کارکرده واصلا در حد اکبند نیست هرچندکه خودم گوشیرو به مشتریم چند روز پیش فروختم یعنی از خودم خریده و دوباره اومد به خودم فروخت بنا به این دلیل که تو عکس الان براتون میذارم گوشی مشخص شده که یک سال کارکرده!!! هر چند که اصلا روحم از این غذیه خبر نداره البته نمیگم که نبوده شاید من ندیدم و اینجوری فرستادم (این دوستمون میگه رنگ پریدگی خط و خش از ان جور حرفا)
http://forum.persiantools.com/attachments/imag2193-jpg.653752/
راستی اینم متذکر بشم که این دوستمون صبح که با من تماس گرفتن و گفتن که گوشی مشکل داره به خاطر همون عکسه من گفتم که گوشیرو پس بفرستید و جوابی ندادن و گوشیرو نفرستادن که بعد از استفاده ،و الان میگن دوستاشون گوشیرو دسته دوم تشخیص دادن و گوشی در حد اکبند نیست و 220 بیشتر نمیرزه یعنی غیر مستقیم خسارت خواستن که بنده جوابی ندادم اخرش به این نتیجه رسیدن که شنبه برام ارسال کنن یعنی امروز صبح ارسال نکردن و به شنبه موکول شد ایا بنظر شما من واقعا الان باید گوشیرو پس بگیرم یا خسارت بدم برای اون عکس

Last edited:

upright

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نه تک سیمه،دو سیمش فلش نداره

mohsenmtm

Registered User
لایک‌ها
37
سلام به تمام دوستان مثله اینکه این گوشیرو بنده برای کاربر erfan 1723 فرستادم باهاش به مشکل خوردن خواهشن دوستان و مدیریت راهنمایی کنن که بنده الان چیکار کنم دوستان و مدیریت جای بنده هر کاری بگن من همون کارو میکنم بعد از این که من گوشیرو به دوستمون فروختم خیلی چونه زدن و خلاصه قیمت رو به 265 هزار تومان رسوندند و حاظر به پرداخت هزینه پستی هم نشدن که گفتم سفارشی بفرستید که ارزان تموم بشه که از خوش اقبالی بنده که خودم اصلا خبری نداشتم حتی گوشیرو داخله کارتن نذاشتن یعنی همینجوری یه چسبی دورش کشیدن و فرستادن که کارتن گوشی له شده که توی پست بعضی وقت ها از این مشکلات پیش میاد و نمیشه کسیرو مقصر دونست و خریدارها هم میدونن که دارن کالاشونو با پست تحویل میگیرن و احتمال هر چیزی هست مثلا نمونش چند وقته پیش به یکی از دوستان گلگسی اس 5 فروختیم که مثله اینکه در حد یک نقطه صدمه دیده بود که من 30 هزار تومان به ایشون ضرر دادم که واقعا حقم این نبود ولی به هر حال حقه اون دوستمون هم نبود و من با کمال رضایت اینکارو کردم ولی برای این یکی دیگه واقعا زورم میاد که بخوام خسارتی بدم ایشون به بنده تهمت زدن که گوشی یک سال کارکرده واصلا در حد اکبند نیست هرچندکه خودم گوشیرو به مشتریم چند روز پیش فروختم یعنی از خودم خریده و دوباره اومد به خودم فروخت بنا به این دلیل که تو عکس الان براتون میذارم گوشی مشخص شده که یک سال کارکرده!!! هر چند که اصلا روحم از این غذیه خبر نداره البته نمیگم که نبوده شاید من ندیدم و اینجوری فرستادم (این دوستمون میگه رنگ پریدگی خط و خش از ان جور حرفا)
راستی اینم متذکر بشم که این دوستمون صبح که با من تماس گرفتن و گفتن که گوشی مشکل داره به خاطر همون عکسه من گفتم که گوشیرو پس بفرستید و جوابی ندادن و گوشیرو نفرستادن که بعد از استفاده ،و الان میگن دوستاشون گوشیرو دسته دوم تشخیص دادن و گوشی در حد اکبند نیست و 220 بیشتر نمیرزه یعنی غیر مستقیم خسارت خواستن که بنده جوابی ندادم اخرش به این نتیجه رسیدن که شنبه برام ارسال کنن یعنی امروز صبح ارسال نکردن و به شنبه موکول شد ایا بنظر شما من واقعا الان باید گوشیرو پس بگیرم یا خسارت بدم برای اون عکس که کلی رنگ گوشی ریخته و کلی خط و خش داره و گوشی له و لورده هست منتظر پیشنهادات شما دوستان هستم و مدیریت

sajad96

Registered User
لایک‌ها
42
من میبودم پس نمیگرفتم گوشی رو
چون اگه واقعا مشکل داشت همون زمان باید برگشت میزد

mohsenmtm

Registered User
لایک‌ها
37
من میبودم پس نمیگرفتم گوشی رو
چون اگه واقعا مشکل داشت همون زمان باید برگشت میزد
ممنون بابته پاسختون ولی خدایی برای یه گوشی ارزون قیمت این مشکله اصلا دیده میشه؟!!!!
والا 5s نبود که من بخام تا س... ک... گوشی هم بازدید کنم و اونو ببینم هرچند که میدیدم حتما میگفتم مهم ظاهرش بود و کارکردش که واقعا هم کم کارکرد و هم در حد اکبند بود دیگه این دوستمون اونو چجوری پیدا کرده خدا میدونه !!! از تمام جهات گوشی هم با بالاترین حد ممکن عکس برداری کرده بودم و همه چی مشخص بود

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
نكنيد اين كارارو . به خدا عرضش نداره .... :general208:

بچه هاي قسمت موبايل من نميدونم چرا اينقدر اب زير كاه هستن !!! :(

3 ساله دارم تو قسمت كامپيوتر خريد و فروش ميكنم خدارو شكر گوشه شيطون كر هنوز به مشكل خاصي بر نخوردم ...

ولي كلا 6 بار با بچه هاي بخش موبايل معمله داشتم كه 3 بارش به داستان خورد و نزديك بود سر از زندان در بياريم ... :general210::general505::general602:

دوستان نكنيد اين كارارو . به ( عيسي مسيح ما ) به ( حضرت محمد شما ) اين پولا خوردن نداره ... :general510:

موفق باشين ...

mohsenmtm

Registered User
لایک‌ها
37

3 ساله دارم تو قسمت كامپيوتر خريد و فروش ميكنم خدارو شكر گوشه شيطون كر هنوز به مشكل خاصي بر نخوردم ...

ولي كلا 6 بار با بچه هاي بخش موبايل معمله داشتم كه 3 بارش به داستان خورد و نزديك بود سر از زندان در بياريم ... :general210::general505::general602:

دوستان نكنيد اين كارارو . به ( عيسي مسيح ما ) به ( حضرت محمد شما ) اين پولا خوردن نداره ... :general510:

موفق باشين ...
اخه قسمت کامپیوتر نمیشه با میکروسکوپ یه نقطه پیدا کرد و قطعرو پس فرستاد چون تو قطعات کامپیوتر اصلا مهم نیست منم خودم تا حالا تو قسمت کامپیوتر مشکل نخوردم تو قسمت گوشی بعضی از دوستان کمی زرنگ تشیف دارن و فکر میکنن بقیه اره...

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
حیف مشکی نیست :general208:

sajad96

Registered User
لایک‌ها
42

موفق باشين ...
نه دیگه اونجوری هم نیست.
کلاهبردار همه جا هست
فکر میکنم خودتون سر یه مادربرد با یه اقای به مشکل خورده بدین.
مادربرد خراب داده بود
کلا اینجوری معامله کرددن ریسک داره

Last edited:

arshia_online

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ان شا الله مشکلتون هر چه زود تر حل بشه

arshia_online

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ولی واقعا ارزششو نداره این کارا با هم کنار بیاید اگر امکانش هست البته!!!

erfan1723

Registered User
لایک‌ها
244
دوست عزیزچرادروغ میگی،من کی گفتم گوشی220بیشترنمیرزه.مردمومن واسه چندرغاز ایمانتودادی؟؟

goraz1376

Registered User
لایک‌ها
43
ب نظر من استارتر باید پس بگیره.یعنی واقعا همینطوری جعبه گوشی رو تجویل پست داده؟؟؟؟ بدون اینک بذازه تو کارتن پست؟؟؟؟

erfan1723

Registered User
لایک‌ها
244
ب نظر من استارتر باید پس بگیره.یعنی واقعا همینطوری جعبه گوشی رو تجویل پست داده؟؟؟؟ بدون اینک بذازه تو کارتن پست؟؟؟؟
جعبه گوشی ولش داداش بدنش کنارسوکت شارژ ناجوره

erfan1723

Registered User
لایک‌ها
244
اینم عکس کارتن بعگهمراه خودگوشی

فایل های ضمیمه

• IMG_20140821_141202.JPG
    IMG_20140821_141202.JPG
    985.3 KB · نمایش ها: 29
  • IMG_20140821_132113.JPG
    IMG_20140821_132113.JPG
    516.5 KB · نمایش ها: 33

mohsenmtm

Registered User
لایک‌ها
37
1- این گوشیرو من خودم به مشتریم فروختم اکبند و ایشون دوباره بعد از یک هفته به من فروختن و بنده اگهی کردم اینم نوشته هایی که در تایپیکم بود

و اینم عکس هایی از گوشی که کارتن گوشی هم از شانس ما داخلش افتاده عکس ها بسیار با کیفیت و گویای همه چیز هستند و احتیاجی به توضیحات بیشتر نداشت در جریان باشید که گوشی یک کوشی ارزون قیمت است و بنده زیر میکروسکوپ نبردمش و این چیزایی که ایشون کشف کردنو من نتونستم بکنم اگه یک گوشی گرون قیمت بود مثلما بیشتر بررسی میشد هر چند که تو این گوشی هم کم کاری نکردم و بالاترین حد ممکن ازش عکس انداختم ( عکس سوکت هم داخلش هست)

ایا من کوتاهی کردم !!! ایا گوشی واقعا در حد اکبند نیست ایا همه چی در عکس مشخص نیست!!!
2- من ادمی نیستم که بخوام به ناحق حق کسیرو بخورم و از اونجایی که خودم کاسب هستم و ادمارو خوب میشناسم ... من شنبه گوشیرو برای ایشون ارسال کردم و طبق گفته خودش پنجشنبه صبح دستش رسید و به محضه اینکه دستش رسید با من تماس گرفت و گفت این گوشی این ایرادارو داره منم چون حوصله دردسر ندارم گفتم گوشیرو همونجا برام برگشت بزن که نزد!!! و بعدظهر با من تماس گرفت و گفت هر کی گوشیرو دستش میبینه میفهمه که اکبند نیست و گوشی کارکردست و میخواد برای من پس بفرسته یعنی استفاده کرده و مورد پسندش قرار نگرفته مگه الان بنظرتون من احمق هستم که این گوشیرو از این اقا پس بگیرم خدا سرشاهده پولش اصلا برام مهم نیست ولی حرفه زور هیچ رقمه قبول نمیکنم
3- ایشون خیلی با من تماس میگرفتن و منو تهدید میکردن که در جوابشون من میگفتم هر کاری که دوست دارید بکنید چون من کوتاهی نکردم که بخام به کسی جواب پس بدم یه تایپیک شکایت باز کردن و تن تن با من تماس میگرفتن من نه بخاطر اون تایپیک شکایت ( چون کار اشتباهی نکرده بودم که بخام ترسی داشته باشم ) فقط بخاطر اینکه ایشون از من ناراضی نباشن بهشون گفتم تایپیکت باز باشه تا ببینیم که کی اشتباه کرده ولی من خسارت شمارو میدم که حتی باهام تماس گرفتم و من خواستار شماره کارتشون شدم که خسارتشونو بدم البته به این شرط که کسی نفهمه که من خسارتشونو دادم و تایپیک شکایشتش باز بمونه ( چون دوست ندارم کسی فکر کنه من احمق و ترسو هستم ) تا بهش بفهمونم که مقصر من نیستم تو تایپیک شکایتش ،که باز هم شماره کارتو نداد و هی دوست داشت که منو مقصر بدونه و تو تایپیکش منو به یه ادمه دروغ گو و خیلی تهمتهای دیگه نسبت داد که من از خودم دفاع کردم و تایپیک بسته شد و ایشون بعد دوروز دوباره با من تماس گرفتن که خوب شماره کارت میدم خسارتمو بده ایا بنظرتون من یه ادمه احمق هستم که بعد این همه حرف دوباره به ناحق و فقط برای رضایت بخام خسارت بدم!!! نه من سرمم بره دیگه به کسی خسارت نمیدم چون همه چی همونجوری بود که تایپیکم گفته بودم و من کوتاهی نکردم
4 - ایشون گفتن که من به اداره پست گفتم که کالارو بسته بندی نکنن که باعث شده کارتنش له بشه اینو خدمتتون عرض کنم که بارها برای خود من اتفاق افتاده که کالایی که دستم رسیده کارتنش له شده و من گذشت کردم بلخره اونی که خرید اینترنتی میکنه اینو باید بدونه که کالارو اداره پست ، پست میکنه و دست فروشنده نیست . و احتمال هر چیزی هست
در مورد اداره پست باید خدمتتون عرض کنم که ایشون حاظر نشدن که هزینه پستیرو بدن و گفتن که سفارشی بفرستید تا ارزون تموم بشه اگه با من بود حتما پیشتاز میکردم ولی در هر صورت من اینقدرا هم ادمه بی وجدانی نیستم که بگم گوشیرو چسب دوره کارتنش بفرستید و ارسال کنید اداره پست از من سوال کرد که میخوای بسته بندیش نکنم و همینجوری بفرستم که من گفتم نه حتما باید بسته بندی بشه و داخله کارتن بذاری حتی برای اینکه خیالم راحت بشه بیمش هم کردم ( یکی از قوانین اداره پست اینه که کالاییرو که بیمه میکنی باید حتما داخله کارتن بذارن و پلمبش کنن) پس کوتاهی از طرف اداره پست بوده نه من حتی شما میتونید در حضور من با اداره پست تماس بگیرید و من حرفامو تایید کنم پس مقصر اداره پست و این دوستمون بودن که گفتن کالارو سفارشی بفرستید اینم رسید که مشخصه بیمش هم کردم تا بسته بندی بشه خطری کالارو تحدید نکنه در ضمن بنظرتون میشه کسی کالارو بیمه کنه ولی 500 تومن پوله کارتونو نده ایا با عقل جور در میاد!!!

این بود توضیحات من یاحق...

mehran0152

Registered User
لایک‌ها
948
طبق قوانین پست وقتی بسته مخدوش و یا له شده هست نباید بسته رو تحویل گرفت و باید برگشت زد وقتی تحویل بگیرین تمام عواقب به فرد تحویل گیرنده بر میگرده و پست چیزی رو قبول نمیکنه

بالا