• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی سامسونگ برای آنان که میخواهند متفاوت باشند Giorgio Armani I9010

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
گوشی زیر با گارانتی پارس میکروتل به قیمت 800.000 به فروش میرسد.
حدود یکسال استفاده شده و بسیار تمیز و به شرط سلامت بفروش میرسد.

مشخصات فنی :
Samsung I9010 Galaxy S Giorgio Armani - Full phone specifications

مشاهده پیوست 112439

800??????????? من اکش رو همین دیرووز قیمت کردم تو بازار موبایل حدود 750 بود

gamingsouls

Registered User
لایک‌ها
57
خداشفات بده . نوی این گوشی رو توی همین انجمن اکبند دارند میفروشند 570 . هرکی خواست لینک هم بهش میدم ولی فکر کنم همه تاپیکش رو دیدید تو بازارچه

murizaki_2000

Registered User
لایک‌ها
17
خداشفات بده . نوی این گوشی رو توی همین انجمن اکبند دارند میفروشند 570 . هرکی خواست لینک هم بهش میدم ولی فکر کنم همه تاپیکش رو دیدید تو بازارچه

فکر می کنم اشتباه می کنید .... اون تایپیک یک ماهی هست که قیمتاش به روز نشده ...... !!! ولی کلا" گوشی قیمت درست حسابی نداره و هرکی هر قیمتی میخواد میده ... من توی سایت mobile.ir دیدم گذاشته 880 تومن !!! مخم سووووووووووت کشید !!!

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
فکر می کنم اشتباه می کنید .... اون تایپیک یک ماهی هست که قیمتاش به روز نشده ...... !!! ولی کلا" گوشی قیمت درست حسابی نداره و هرکی هر قیمتی میخواد میده ... من توی سایت mobile.ir دیدم گذاشته 880 تومن !!! مخم سووووووووووت کشید !!!

دیگه از بازار موبایلیا گرون فروش تر که نداریم

shahinasbaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما اگر گوشی آرمانی اصل رو با گارانتی پارس ماکروتل با این قیمت تونستی پیدا کن بعد بیا اینجا قیمت بنویس.
قیمت نوشته شده رو هوا نوشته نشده بلکه بر اساس قیمت نو در بازار و نرخ ارز و ... محاسبه شده است.

یه سرچی رو اینترنت بزنی چینیشو میتونی با 300 دلارم پیدا کنی، حالا بیا پست بده که با دلار 2000 تومان هم میشه 600 و من دارم گرون میدم .

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
شما اگر گوشی آرمانی اصل رو با گارانتی پارس ماکروتل با این قیمت تونستی پیدا کن بعد بیا اینجا قیمت بنویس.
قیمت نوشته شده رو هوا نوشته نشده بلکه بر اساس قیمت نو در بازار و نرخ ارز و ... محاسبه شده است.

یه سرچی رو اینترنت بزنی چینیشو میتونی با 300 دلارم پیدا کنی، حالا بیا پست بده که با دلار 2000 تومان هم میشه 600 و من دارم گرون میدم .

داری گرون میدی برو بازار موبایل ایران یه سر بزن می فهمی

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
یه سوالی دوست عزیز ، اگه یک سال استفاده شده ازش ، پس اگه اشتباه نکنم باید دیگه تا الان گارانتیش تموم شده باشه. درسته؟

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
یه سوالی دوست عزیز ، اگه یک سال استفاده شده ازش ، پس اگه اشتباه نکنم باید دیگه تا الان گارانتیش تموم شده باشه. درسته؟

اقا چیکار به این کارا داری ؟ مهم ایته که یک زمانی گارانتی داشته مگه نمی دونی گارانتی دار یعنی اصل بودن :D :)) Just Kiddingggggggggggg

alitahery

Registered User
لایک‌ها
0
عکس از گوشیتون لطف میکنی بزاری. ضرب خوردگی نداره؟

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
این دلار چه کارها که نکرد و نمی کنه
خوب بفروشی دوست عزیز

shahinasbaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه چیزایی دیگه نیاز به فرهنگ سازی هم نداره و اونایی که از پشت کوه هم اومدن دیگه تا حالا یاد گرفتن ولی نمیدونم چرا دوستان خودشون رو دوست دارن به نفهمی و ... بزنن
شما اگر برات قیمت بالاست مجبور نیستی بخونی ... خیلی راحت برو پست بعدی و وقت گرانبهاتو صرف نوشتن و به اسپم کشیدن تاپیک نکن.
اونی که مایشو داره و میخواد اینجا بخره میاد تو این تاپیک واگر سوالی داره میپرسه، اونی هم که اصلا نه پولشو داره و نه فرهنگشو بهتره بره پی کارش

خدمت همون قشری که فکر میکنن هر گردی گردو هست هم عرض کنم که گوشی های آرمانی پارس ماکروتل با 3 سال گارانتی طلایی عرضه شده اند.

Just Kicking some ... ;)

P30Zone

Registered User
لایک‌ها
0
یه چیزایی دیگه نیاز به فرهنگ سازی هم نداره و اونایی که از پشت کوه هم اومدن دیگه تا حالا یاد گرفتن ولی نمیدونم چرا دوستان خودشون رو دوست دارن به نفهمی و ... بزنن
شما اگر برات قیمت بالاست مجبور نیستی بخونی ... خیلی راحت برو پست بعدی و وقت گرانبهاتو صرف نوشتن و به اسپم کشیدن تاپیک نکن.
اونی که مایشو داره و میخواد اینجا بخره میاد تو این تاپیک واگر سوالی داره میپرسه، اونی هم که اصلا نه پولشو داره و نه فرهنگشو بهتره بره پی کارش

خدمت همون قشری که فکر میکنن هر گردی گردو هست هم عرض کنم که گوشی های آرمانی پارس ماکروتل با 3 سال گارانتی طلایی عرضه شده اند.

Just Kicking some ... ;)

بله حرفشون درباره ی گارانتی تایید میشه ...البته من قیمت با گارانتی رو ۸۷۰ دارم..فکر نکنم زیادم پرت باشه قیمتشون ...

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145

Just Kicking some ... ;)

دوست عزیز ، هدف از سوالم راجع به گارانتیش فقط سوال کردن بود نه اسپم ، امیدوارم حمل بر جسارت ندونسته باشید سوالم رو. ممنون ، موفق باشید. ;)

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
توی قیمت گذاری گوشی دست دوم مدت کارکرد هم مهمه یکسال کارکرده رو بیشتر از این حرفا باید ازش کم کنی

بالا