A.Z.R
Registered User
- نوشتهها
- 763
- لایکها
- 57
با سلام
یک عدد گوشی i8910 یا با عنوان دیگر omnia HD به فروش میرسد با مشخصات زیر :
Samsung i8910 Omnia HD - گوشی موبایل سامسونگ آی 8910 امنیا اچ دی
یکی از معدود گوشیهایی است که امتیاز 10 رو گرفته
و اما گوشی ما بسیار بسیار تمیز و به جرات میتونم بگم یکی از تمیزترین امنیاهای موجود در بازار (کارکرده) یکی از برترین ها در زمینه مولتی مدیاست
لوازم : کارتن+شارژر+کابل usb+دفترچه راهنما و سی دی+مموری کارت 8 گیگ کلاس+کیف لب تاپی+قلم مخصوص خازنی+باتری اضافی+در باتری اضافی که دو تا از خارهاش شکسته+همه رامهای موجود برای این مدل
قیمت:آکش رو قیمت کردیم کمترین قیمت براش 545 گفتن حالا شما قیمتهای خودتون رو پیشنهاد بدین بررسی میکنم
نحوه فروش: به کاربران با سابقه و قابل اعتماد سایت قبل واریز پول گوشی ارسال و بعد پول گرفته میشه ولی به افراد مثل من کم سابقه اول واریز بعد ارسال گوشی و دو روز مهلت تست
من زنجان هستم و اینجا حضوری تحویل داده میشه بقیه جاها ارسال با پست
فروخته شد%
عکس ها :
یک عدد گوشی i8910 یا با عنوان دیگر omnia HD به فروش میرسد با مشخصات زیر :
Samsung i8910 Omnia HD - گوشی موبایل سامسونگ آی 8910 امنیا اچ دی
یکی از معدود گوشیهایی است که امتیاز 10 رو گرفته
و اما گوشی ما بسیار بسیار تمیز و به جرات میتونم بگم یکی از تمیزترین امنیاهای موجود در بازار (کارکرده) یکی از برترین ها در زمینه مولتی مدیاست
لوازم : کارتن+شارژر+کابل usb+دفترچه راهنما و سی دی+مموری کارت 8 گیگ کلاس+کیف لب تاپی+قلم مخصوص خازنی+باتری اضافی+در باتری اضافی که دو تا از خارهاش شکسته+همه رامهای موجود برای این مدل
قیمت:آکش رو قیمت کردیم کمترین قیمت براش 545 گفتن حالا شما قیمتهای خودتون رو پیشنهاد بدین بررسی میکنم
نحوه فروش: به کاربران با سابقه و قابل اعتماد سایت قبل واریز پول گوشی ارسال و بعد پول گرفته میشه ولی به افراد مثل من کم سابقه اول واریز بعد ارسال گوشی و دو روز مهلت تست
من زنجان هستم و اینجا حضوری تحویل داده میشه بقیه جاها ارسال با پست
فروخته شد%
عکس ها :
فایل های ضمیمه
Last edited: