- نوشتهها
- 1,677
- لایکها
- 161
سلام
وقت عزیزان بخیر
گوشی ماله دوستمه و نسخه GT-I9500 هست رنگ گوشی هم آبی هست حالا نمیدونم چی میگن آبی کربنی فکر کنم
از لحاظ سخت افزاری خدا رو شکر سر حال و قبراق و مشکلی نداره
از لحاظ ظاهری بسیار تمیز تمیز هست ولی مواردی داره که عرض میکنم
1:درب پشت خش های ریز و تار عنکبوتی داره
2:یک ترک بسیار ریز و عادی در گوشی های سامسونگ روی نوار دور هست البته نه کل زه دور یه تیکه کوچیک اصلا هم تو چشم نیست و حتی برای گوشی کارکرده قابل تامل هم نیست چون بسیار جزئی هست تو عکس مشخص کردم اون نقطه رو خواستید عکس با کیفیت هم براتون بزارم
در بقیه موارد گوشی هیچ خط و خش و ضربه و یا فرورفتگی نداره حتی زه دور غیر اون ترک جزئی هیچ خط و خشی نداره
نکته آخر اینکه یکی از هندزفری هاش خراب شده و فقط یکی کار میکنه
همراه گوشی یه عدد فیلپ کاور هم هست
قیمت آخر 1 تومن هست
تعویض هم نداریم
همه چی آزاده قیمت پرت بدین تو سر هم بزنین کارشناسی کنید تاپیک خودتونه هیچ گزارشی در کار نیست مثل بعضی ها
وقت عزیزان بخیر
گوشی ماله دوستمه و نسخه GT-I9500 هست رنگ گوشی هم آبی هست حالا نمیدونم چی میگن آبی کربنی فکر کنم
از لحاظ سخت افزاری خدا رو شکر سر حال و قبراق و مشکلی نداره
از لحاظ ظاهری بسیار تمیز تمیز هست ولی مواردی داره که عرض میکنم
1:درب پشت خش های ریز و تار عنکبوتی داره
2:یک ترک بسیار ریز و عادی در گوشی های سامسونگ روی نوار دور هست البته نه کل زه دور یه تیکه کوچیک اصلا هم تو چشم نیست و حتی برای گوشی کارکرده قابل تامل هم نیست چون بسیار جزئی هست تو عکس مشخص کردم اون نقطه رو خواستید عکس با کیفیت هم براتون بزارم
در بقیه موارد گوشی هیچ خط و خش و ضربه و یا فرورفتگی نداره حتی زه دور غیر اون ترک جزئی هیچ خط و خشی نداره
نکته آخر اینکه یکی از هندزفری هاش خراب شده و فقط یکی کار میکنه
همراه گوشی یه عدد فیلپ کاور هم هست
قیمت آخر 1 تومن هست
تعویض هم نداریم
همه چی آزاده قیمت پرت بدین تو سر هم بزنین کارشناسی کنید تاپیک خودتونه هیچ گزارشی در کار نیست مثل بعضی ها
Last edited: