• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی سامسونگ S8500 Wave (بسیار تمیز)

compute_iman

Registered User
لایک‌ها
40
گوشی فوق العاده ای هست از همه لحاظ ( عکاسی ، قیلم برداری ، صفحه نمایش ، سرعت ، امنیت )
کاملا سالم هست بدون هیچ خط و خش روی صفحه نمایش ، فقط 3-2 تا نقطه رنگ پریدگی در بدنه وجود داره که اصلا به چشم نمیاد.
جعبه + هندزفری و تمام متعلقات موجود هست
سیستم عاملش آپدیت هست به بادا 2
در ضمن اندروید 4 هم واسش اومده
قیمت پایه : 400 تومن
پایین تر از قیمت پایه لطفا پیشنهاد ندین چون ترجیح میدم نگهش دارم ، قیمت ها رو هم لطفا همینجا اعلام بفرمایید.
نحوه دریافت : ابتدا واریز وجه سپس ارسال کالا
در مورد اعتماد سازی هم هیچ مشکلی ندارم ، کسانی هم اینجا هستن که منو تایید کنند.
هزینه پستی به عهده خریدار محترم
3.jpg
نمونه عکس های گرفته شده با گوشی :
http://forum.persiantools.com/attachments/f272/attachment-271526d1357220238-sample1.jpg
http://forum.persiantools.com/attachments/f272/attachment-271527d1357220252-sample2.jpg

Last edited:

xxkamixx

Registered User
لایک‌ها
33
داداش. عکس از سیستم آندروئیدش بزار اینی که گذاشتی رو باداس. مرسی

01110362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
129
تعويض با xperia mini ؟
در صورت موافق بودن لطفا پ خ بده .
مرسي

Sent from my iPhone using Tapatalk

compute_iman

Registered User
لایک‌ها
40
داداش. عکس از سیستم آندروئیدش بزار اینی که گذاشتی رو باداس. مرسی

آقا فعلا روش اندروید ندارم ، قبلا ریختم ولی بعد از اینکه سیستم عاملش رو آپدیت کردم پاک شد ، به هر حال اگه کسی واقعا خریدار باشه میتونم واسش بریزم

تعويض با xperia mini ؟
در صورت موافق بودن لطفا پ خ بده .
مرسي

Sent from my iPhone using Tapatalk

متاسفانه mini صفحه نمایشش خیلی کوچیکه
به هر حال مرسی واسه آپ

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
دوست عزیز من زیاد متوجه نشدم اندروید روش نصب میشه مثل بقیه سامسونگها میشه و با اندروید ایراد در نمیاره من عاشق این گوشی بودم فقط بخاطر سیستم عامل نخریدم حالا اگر ممکنه کمی راجب اندروید شدن کار کردن این گوشی توضیح بدین ممنون میشم

compute_iman

Registered User
لایک‌ها
40
دوست عزیز من زیاد متوجه نشدم اندروید روش نصب میشه مثل بقیه سامسونگها میشه و با اندروید ایراد در نمیاره من عاشق این گوشی بودم فقط بخاطر سیستم عامل نخریدم حالا اگر ممکنه کمی راجب اندروید شدن کار کردن این گوشی توضیح بدین ممنون میشم

پخ دادم...

vtv004

Registered User
لایک‌ها
21
اند.رید نصب میشه ولی افتضاحه
از نظر سرعت چون رم گوشی 220 مگه واسه اندروید 1 فقط خوبه
و اینکه سیم رو نمیشناسه کلا آنتن ندارهحالا جدیدا هکرا آنتن رو یه نموره راه انداختن که بدرد خودشون میخوره

xxkamixx

Registered User
لایک‌ها
33
رم گوشی 512 مگابایته و آندروئید با سرعت خوب اجرا میشه در رام های جدید ولی هنوز مودم کار نمیکنه ، به نظر من به امید آندروئید کردنش این گوشی رو نخرید. واسه خوره برنامه خوب نیست ولی خود بادا مولتی مدیاش خیلی قویه اگه کیفیت صدا تصویری دوربین و سرعت براتون اهمیت داره همین گوشی رو بگیرید اگه کمیت برنامه براتون مهمه برین سراغ آندروئیدی بالای 800 هزار تومن!

سخت افزار این گوشی بسیار شبیه به گلگسی اس یک سامسونگه!

اینک لینک مقایسه گالاکسی اس با ویو Samsung S8500 Wave vs. Samsung I9000 Galaxy S - GSMArena.com

----------------------

من همین گوشی رو دارم، امیدوارم خوب بفروشیش

اینم فیلم آندروئید شدن: Andro Bada (Android on wave I) by -_DK

Last edited:
بالا