hamid.jikoo
Registered User
- نوشتهها
- 154
- لایکها
- 6
من خودم وقت نمی کنم برم گارانتیش کل مشکلاتشم با همون 25 هزار تومن رفع میشه چون پول لازمم میخوام زود بفروشمش والا گوشیه خیلی خوبیه ازشم راضیم اگه خواستی بگو با همین قیمت پایه بهت میدم خودت ببری گارانتیشراستی مشکلات حل شد واسه شروع 325 ور میدارم ازت این قیمتو فقط واسه شروع زدم!منتظرم
من خودم وقت نمی کنم برم گارانتیش کل مشکلاتشم با همون 25 هزار تومن رفع میشه چون پول لازمم میخوام زود بفروشمش والا گوشیه خیلی خوبیه ازشم راضیم اگه خواستی بگو با همین قیمت پایه بهت میدم خودت ببری گارانتیش
دست رفیقم بود میخواست قفلشو باز کنه اشتباهی داست دکمه پلیر هی فشار میداد که به این روز افتاد
در رابطه با این خشی که هستش گوشی دستم بود امد از بغل میز رد شدم گرفت به میز همین
بردم گانتیش گفتش درست میشه ولی یه 4 5 روز طول میکشه منم لازم داشتم اون موقع گوشی رو ندادم تعمیرش کنن گارانتیشم تو مرکز موبایل ایرانه پارس کامتل
کجای قابش خش داره؟ رو lcd که نیست
داداش چون رام دوره بخوام برم تا اونجا نزدیکه 4 5 هزار تومن برام کرایه میوفتهآخه شما که پول لازمی و میگی 310 ازم برمیدارن موندم چرا به همونا نفروختی.البته به من ربطی نداره و شما هر قیمتی که دلت بخواد میتونی بدی ولی واسم سوال بود.
ارسال شدکجا تشریف دارید؟؟؟
قیمت آخر رو هم برام پ خ کنید