• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی فراتر از آک wildfire s به قیمت مناسب (مناسب مصرف کننده)

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
سلام به همه دوستان عزیز.
یک عدد گوشی HTC Wildfire s فراتر از آک به قیمت مناسب بفروش میرسد، اصلا میتونید به جای آک بفروشیدش.
راستش خودم برای هدیه به کسی گرفته بودمش که از طرف فامیلیش بهش گوشی هدیه داده شد و این موند رو دست خودم.
سعی کردم از تمام نقاط گوشی عکس بگیرم، وسایل کامله کامل شامل هندزفری (اصلا استفاده نشده جز هنگام خرید برای تست) رم 2 گیگ روی گوشی، جعبه و سایر متعلقات به علاوه برچسب ضد خش به ارزش 10 هزار تومان و یک قاب ژله ای که همراه با گوشی برای خریدار پست خواهد شد.
برخلاف گوشی های مشابه رام رسمی با ساپورت فارسی بدون مشکل وای فای و باگ های موجود دادم روش نصب کنند که هزینه اون رو اصلا در نظر نگرفتم.

اینم تصاویر گوشی:

vgc.jpg

tgc.jpg

sgc.jpg

rgc.jpg

qgc.jpg

pgc.jpg

ngc.jpg

mgc.jpg

lgc.jpg

kgc.jpg

jgc.jpg

wgc.jpg

قیمت پایه با توجه به قیمت بازار و 500 تومان هزینه ای که خودم صرف خرید و هزینه های جانبی کردم 430 هزار تومان مقطوع.
فروش فوری 450 هزار تومان.
پایان مزایده 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد.
هربنه پست طبق معمول با خریدار.

در ضمن دوستان مشهدی هم حضوری میتونند خرید کنند.

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
دوست عزیز شرمنده زیر قیمت پایه است 399 هزار با هزینه پست---- در غیر اینصورت اپ

readnews2007

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوست عزیز
اون خط که توی 2 تا عکس آخر معلومه چیه ؟
قیمت آکش رو 470 زدن
اگه 420 ت فوری با هزینه ارسال راضی بودید پ . خ بدید (اگه اون خطه از گوشی نباشه)

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
دوست عزیز شرمنده زیر قیمت پایه است 399 هزار با هزینه پست---- در غیر اینصورت اپ

مرسی بابت آپ. :blush:

سلام دوست عزیز
اون خط که توی 2 تا عکس آخر معلومه چیه ؟
قیمت آکش رو 470 زدن
اگه 420 ت فوری با هزینه ارسال راضی بودید پ . خ بدید (اگه اون خطه از گوشی نباشه)

عزیز زدم گوشی فراتر از آک یعنی هیچ خط و خشی نداره اونهایی هم که میبینی از شدت نو بودن گوشی و انعکاس نور دوربین اونجوری دیده میشه ! :p
420 + هزینه پست با خودتون قیمت آخر به عنوان قیمت پایه که این 10 تومان هم نهایت تخفیفی هست که میتونم بدم و با عرض شرمندگی حتی 1 ریال هم از این قیمت پایین تر نمیتونم بدم چون به اندازه کافی ضرر دادم، اگر با این شرایط مایل بودید تا 24 ساعت آینده پیشنهاد بالاتری نبود گوشی برای شما اگرنه که هیچی.. :rolleyes:

readnews2007

Registered User
لایک‌ها
31
مرسی بابت آپ. :blush:

عزیز زدم گوشی فراتر از آک یعنی هیچ خط و خشی نداره اونهایی هم که میبینی از شدت نو بودن گوشی و انعکاس نور دوربین اونجوری دیده میشه ! :p
420 + هزینه پست با خودتون قیمت آخر به عنوان قیمت پایه که این 10 تومان هم نهایت تخفیفی هست که میتونم بدم و با عرض شرمندگی حتی 1 ریال هم از این قیمت پایین تر نمیتونم بدم چون به اندازه کافی ضرر دادم، اگر با این شرایط مایل بودید تا 24 ساعت آینده پیشنهاد بالاتری نبود گوشی برای شما اگرنه که هیچی.. :rolleyes:
ممنون دوست عزیز
اما مورد من اورژانسیه اگه تا شب بتونید مزایده رو تمومش کنید و صبح برام ارسال کنید من 430 خریدارم البته هزینه پست با شما که فک نکنم بیشتر از 5-6 ت بشه
درضمن مهلت تست هم میدید دیگه ؟
اگه خواستید مزایده تا فردا باشه من انصراف میدم و آپ حساب کنید

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
ممنون دوست عزیز
اما مورد من اورژانسیه اگه تا شب بتونید مزایده رو تمومش کنید و صبح برام ارسال کنید من 430 خریدارم البته هزینه پست با شما که فک نکنم بیشتر از 5-6 ت بشه
درضمن مهلت تست هم میدید دیگه ؟
اگه خواستید مزایده تا فردا باشه من انصراف میدم و آپ حساب کنید

خواهش میکنم، اوکی 430 برای شما.. 24 ساعت هم مهلت تست، پ.خ دادم بهتون.
ختم تاپیک. :)

بالا