• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی نوکیا و چند مجموعه نرم افزاری (اندروید و سیمبیان و جاوا)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
با عرض سلام خدمت همه دوستان و تبریک سال نو (تمامی اجناس فروخته شدند)
قبل از معرفی گوشی باید بگم که مثل اجناس فروشی تاپیکهای قبلیم این گوشی هم دست اول و کاملا سالمه.
یک گوشی نوکیا 6101 فوق العاده تمیز و کم کارکرد دارم که چند وقتی میشه استفاده نکردم و حالا میخوام بفروشم.
گوشی مطمئنا معرف حضور دوستان هست. فقط این رو بگم که امکانات حداقلی مناسب و ظاهر کلاسیکی داره.
گوشی دارای دوربین عکاسی و فیلمبرداری و رادیو و اینترنت و مادون قرمز و قابلیت اتصال به کامپیوتره.
گوشی دو رنگ مشکی – نقره ای و ساخت مجارستان و فول پکه. (شامل هندزفری و کابل دیتا و شارژر و کارتن).
البته کابل دیتا رو به قیمت 5 تومان خودم خریده بودم و همراه گوشی تقدیم خریدار میکنم.
چون باتری اصلی خودش خراب شده بود یه باتری اتمی جدید با ظرفیت بالاتر هم به قیمت 10 تومان براش خریدم.
این رو هم بگم که باتری خودش 760 بود و باتری جدید 890 هست که عمر باتریش رو زیادتر کرده.
در مجموع گوشی سبک و جمع و جور و بادوام و شکیلیه. البته دیگه میشه گفت نوکیا خیلی وقته (نزدیک 3 ساله) گوشی تاشو نمیزنه.
IMG039 (Large).jpgIMG040 (Large).jpgIMG044 (Large).jpgIMG046 (Large).jpgIMG047 (Large).jpg

در قسمت دوم چند مجموعه نرم افزاری (اندروید و سیمبیان و جاوا) برای فروش میگذارم.
تمامی مجموعه ها اریجینال هستند. (آکبند نیستند ولی کپی هم نیستند).
مجموعه های اندروید و تاپ باکس و سونی اریکسون وان کلیک از شرکت معتبر باران هستند.
مجموعه اندروید برای تمام گوشیها و تبلتهای اندرویدی از هر برندی و مجموعه تاپ باکس برای تمام گوشیهای سیمبیان لمسی و غیر لمسی از هر برندی و مجموعه سونی اریکسون برای تمام گوشیهای جاوا از هر برندی قابل استفاده هستند.
به نظر من یکی از بهترین تولیدکننده های مجموعه های نرم افزاری برای گوشیهای موبایله. (اگه غیر از این بود سه تا مجموعه ازشون نمیخریدم). البته مجموعه های دیگری هم داره که میتونید از سایت خریداری کنید.
متاسفانه توی بازار خیلی کمیابه. من خودم از چند تا بازار کامپیوتر سوال کردم نداشتند. آخر سر هم مجبور شدم از سایت خود شرکت بخرم که علیرغم تخفیف چون هزینه پست هم کشیده شد روی قیمت مجموعه خیلی هم فرقی با قیمت پشت جعبه نکرد.
دلیل فروش این مجموعه ها هم اینه که (همونطور که در امضام میبینید) گوشیهای سونی اریکسونم رو فروختم و دیگه به نرم افزارهاش احتیاجی ندارم. البته اون موقع که گوشی ها رو داشتم خیلی از این مجموعه استفاده کردم.
بقیه مجموعه ها رو هم استفاده کردم و دیگه احتیاجی ندارم. ولی واقعا از هر جهت مجموعه های کاملی بودند.(میتونید تو سایت شرکت لیست محتویات هر مجموعه رو ببینید).
مخصوصا مطالب آموزشی که داشت برای کاربرهای مبتدی مثل خودم خیلی آموزنده بود. نصب نرم افزار هم همونطور که از اسم مجموعه (وان کلیک) مشخصه با یک کلیک انجام میشه.
مجموعه اندروید: لیست برنامه های مجموعه اندروید
مجموعه تاپ باکس http://www.oneclick.co/images/topbox.pdf
مجموعه سونی اریکسون: http://www.oneclick.co/images/se.pdf
دو مجموعه آخر نرم افزارهای آندروید از شرکت 123soft و نرم افزارهای سونی اریکسون sony ericsson world هستند که اینها هم مجموعه های مفید و جالبی هستند مخصوصا مجموعه دومی که حتی نقشه و فیلم تعمیرات گوشیها رو هم داره.
IMG050 (Large).jpgIMG051 (Large).jpgIMG053 (Large).jpgIMG054 (Large).jpgIMG055 (Large).jpg
قیمت پایه گوشی: 45 تومان (فروخته شد)
در مورد مجموعه ها هم به نصف قیمت روی جعبه محصول فروخته خواهد شد.(50% تخفیف)
مجموعه اندروید به قیمت 9500 (فروخته شد)- مجموعه تاپ باکس به قیمت 4000 (فروخته شد)- مجموعه سونی اریکسون به قیمت 3750 (فروخته شد)- مجموعه آندروید از شرکت 123soft به قیمت 2500 (فروخته شد)– مجموعه سونی اریکسون sony ericsson world به قیمت 5000 (فروخته شد)
در مورد گوشی قصدم فقط فروشه. اشانتیون همراه گوشی مجموعه نرم افزاری جاوا سونی اریکسون sony ericsson world
منتظر پیشنهادات شما در همین تاپیک هستم.
متشکرم.

Last edited:

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
دوست عزیز همونطور که در پست اول گفتم بعد از 24 ساعت قیمت پایه میگذارم.
چون نوش تو بازار نیست که بخوام قیمت قطعی بدم.
فعلا منتظر پیشنهادات شما دوستان منصف هستم.

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
همچنان منتظر پیشنهادات شما دوستان هستم.

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
قیمت پایه برای گوشی اضافه شد.

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
نمیدونم چرا همه دوستان ترجیح میدن که قیمت هاشون رو توی پ خ مطرح کنند.
بنابراین مجبورم خودم بالاترین پیشنهادها رو اینجا بگم که همه مطلع بشن.
بالاترین پیشنهاد برای گوشی 45 بوده البته هزینه پست هم به عهده خریداره.
دوستان اگه کسی خواست پیشنهاد بالاتری بده عجله کنه که تا آخر هفته گوشی فروخته خواهد شد.

Last edited:

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
up..................................

tanin008

Registered User
لایک‌ها
48
رفیق یه سوال دارم. این پک های نرم افزاری چطور دسته بندی شدن؟ می خوام بدونم مثلا اگه بخوام برای گوشی Corby یه برنامه مذهبی بریزم. راحت می تونم پیدا کنم؟ یا از این پک ها هست که فقط برنامه ها رو بی هیچ ترتیب خاصی توش پر کردن؟

ممنون می شم توضیح بدید

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
رفیق یه سوال دارم. این پک های نرم افزاری چطور دسته بندی شدن؟ می خوام بدونم مثلا اگه بخوام برای گوشی Corby یه برنامه مذهبی بریزم. راحت می تونم پیدا کنم؟ یا از این پک ها هست که فقط برنامه ها رو بی هیچ ترتیب خاصی توش پر کردن؟

ممنون می شم توضیح بدید
بله دوست عزیز همه پک ها مخصوصا سری وان کلیک به طور منظم دسته بندی شده و دارای اتوران هستند که بلافاصله بعد از وارد کردن دیسک منو ظاهر میشه. همچنین مجموعه های وان کلیک دارای توضیح و حتی عکس از محیط برنامه هستند و براحتی با یک کلیک روی دکمه نصب روی گوشی ریخته میشوند.
برای گوشی شما چون جاوا است پکهای مربوط به سونی اریکسون رو میتونید تهیه کنید.

tanin008

Registered User
لایک‌ها
48
پس اگه ممکن هست یه زحمتی بکشید و از فضای منوی هر کدوم از پک ها یه عکس بگیرید و برام بفرستید. اگه همونطوری که مد نظرم هست، باشن، شاید همشونو برداشتم.

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
پس اگه ممکن هست یه زحمتی بکشید و از فضای منوی هر کدوم از پک ها یه عکس بگیرید و برام بفرستید. اگه همونطوری که مد نظرم هست، باشن، شاید همشونو برداشتم.
دوست عزیز اگه به لینکهایی که در پست اول تاپیک دادم مراجعه کنید میتونید توضیحات کامل و عکسهای همه مجموعه ها رو مشاهده کنید.
اگر تمایل به خرید همه پک ها داشتید من به هزینه خودم براتون ارسال میکنم یا اگر تهران بودید معادل هزینه پست بهتون تخفیف میدم.

دوست عزیز عکسهای هر سه پک وان کلیک رو براتون آپلود کردم:

فایل های ضمیمه

• Android.rar
    383.9 KB · نمایش ها: 5
  • Sony(java).rar
    246.7 KB · نمایش ها: 8
  • Symbian.rar
    236.8 KB · نمایش ها: 4
Last edited:

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
up..................................

piks

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام.
19 فایل ایزوی دی وی دی لرد (کامل) روی هارد موجود دارم. تولید 2010 و 2011 می باشد.
با مجموعه اندروید و سیمبیان و نرم افزارهای مفید پیشنهادی مبادله می شود.
19 lords.gif

foja

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
25 گوشیو مخوام اگه هستش یه اس به 09393088393 برن بت هم کنار میایم

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
25 گوشیو مخوام اگه هستش یه اس به 09393088393 برن بت هم کنار میایم
واقعا از قیمت پیشنهادیتون شوکه شدم. من 4-5 ماه پیش قبل از گرونی گوشیها یه گوشی زیمنس خراب رو 20 تومان فروختم.
در ضمن تا به امروز 45 بالاترین پیشنهاد بوده که البته من فعلا تصمیم ندارم زیر قیمت پایه بفروشم.

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
up.........................................

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
مجموعه های نرم افزاری فروخته شدند.
تنها مجموعه باقیمانده به عنوان اشانتیون به خریدار گوشی تقدیم خواهد شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا