• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی هایی باسیستم عامل اندروید..کیفیت وقیمت مناسب.....

hoss13

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان چند نمونه از گوشی باسیستم عامل محبوب اندروید روخدمتتون معرفی می کنم :
ردیف
نام گوشیصفحه نمایشنوع تاچcpugpuتعدادسیمتوضیحاتقیمت
1apple iphone54اینچ 480*854خازنی حرارتی عالیتک هسته2000sgx5312سیمسنسورحرکتی-نسخه اندروید4.1.1-باطری1500-امتیازبنچمارک3450515
2Galaxy NOT5/3اینچ 480*800خازنی حرارتی باکیفیتدوهسته ای1000mali3002سیمباطری قوی-بنچمارک2932-رام512560
3گلکسی نکسوس4/3اینچ480*800خازنی عالیتک هسته2000sgx5312سیمسنسورنورسنج وحرکتی-باطری1800-امتیازبنچمارک4388-اندروید2.3.6-توانایی پخش ویدیوhd410
4apple iphone 4s3/5اینچحرارتی قویتک هسته2000sgx531تک سیم 2g-3gباطری1800-سنسورحرکتی-دوربین2-450
5galaxy NOT25اینچ 480*800حرارتی بسیارعالیsmdk12/1000sgx5312gتسیکمنسخه اندروید4.1.2
روت شده-بسیاربسیارقوی توانایی پخ همه بازی های hd
590
6galaxy S34/7اینچ 480*854حرارتی بسیارقویspp8810/1000mali3002gتسیکم +یک سیم میکرو مخفیسنسورحرارتی-حرکتی-نور-اندروید4.0.3-بسیارباکیفیت560
7
apple iphone5 تکسیم4اینچ نسبتاخوبحرارتی {بدون نیاز به ناخن} معمولی.................
{معلوم نیست}
............
{معلوم نیست}
تکسیم ازبغل 2gبدنه فوق باریک وسبک بسیارزیبا رنگ سفید-پشت گوشی پلمپ -سرعت خوب بدون هنگی...فاقد هرنوع سیستم عامل حتی جاوا ...300

گوشی ها قبل ازارسال توسط بنده کاملا تست خواهندشد ولی محض اطمینان24ساعت مهلت تست داده می شود...{تنهادرصورت خرابی پس گرفته می شود}
بحث کارشناسی و...شدیداممنوع...

Last edited:

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
عکس با نام کاربریت من رو کشته
دوست عزیز شما باید از جنس خودتون عکس بزارید نه عکسای یه سایت دیگه رو آپ کنید

hoss13

Registered User
لایک‌ها
15
عکس با نام کاربریت من رو کشته
دوست عزیز شما باید از جنس خودتون عکس بزارید نه عکسای یه سایت دیگه رو آپ کنید

زود قضاوت نکن عزیز...
بعداز دریافت گوشی ان را بااین عکسا مقایسه کن واگر تفاوتی بود حق باشماست ...
این عکسا مال خود گوشی هاست...

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
زود قضاوت نکن عزیز...
شما می دونید منظور از عکس با نام کاربری چیه؟

شما الان این گوشی ها را دارید یا قراره در آینده به دست تون برسه؟

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
زود قضاوت نکن عزیز...

من قضاوتی نکردم، به هر حال شما باید عکس خود جنس رو بذارید
شما فرض کنید دوستی میخواد جنس اصل رو هم بفروشه باید از خود جنس با نام کاربری عکس بزاره، این ارتباطی به تفاوت یا شباهتش به عکس اینترنتی نداره

پ.ن: ما یه تاپیک زدیم عکس از خود جنس گذاشتیم نام کاربری نداشت، 2 ساعته حذفش کردن! تاپیک زدیم گفتیم قیمت دقیق ندارم شما قیمت بدین پاکش کردن!

xmanz

Registered User
لایک‌ها
107
جناب استارتر محترم من الان چنتا تاپیک از شما دیدم همش در همین مورد بود و عکس درست و حسابی با نام کاربریت نزاشتی

بچه های این سایت هم ماشالله همشون حرفه ای هستن.اینطوری نمیتونی محصولاتتو بفروشی

و همینطوری پیش بری احتمال اینکه مدیران باهات برخورد کنن وجود داره.

و منم برای فروش محصولاتت پیشنهاد میکنم عکس گوشی با نام کاربری بزاری وگرنه با این عکسای ببخشید تابلو کسی چیزی نمیخره

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
خب این عکسا خیلی ضایع هست که از کدوم سایت برداشتی و اونجایی هم که ادیت کردی و نام کاربری خودتون نوشتی ، یه کاغذ بود که مدیر اون سایت اسم سایت خودش رو نوشته بود ...

hoss13

Registered User
لایک‌ها
15
من قضاوتی نکردم، به هر حال شما باید عکس خود جنس رو بذارید
شما فرض کنید دوستی میخواد جنس اصل رو هم بفروشه باید از خود جنس با نام کاربری عکس بزاره، این ارتباطی به تفاوت یا شباهتش به عکس اینترنتی نداره

پ.ن: ما یه تاپیک زدیم عکس از خود جنس گذاشتیم نام کاربری نداشت، 2 ساعته حذفش کردن! تاپیک زدیم گفتیم قیمت دقیق ندارم شما قیمت بدین پاکش کردن!
حق باشماست عکس بانام کاربری هم اضافه میشه ...

خب این عکسا خیلی ضایع هست که از کدوم سایت برداشتی و اونجایی هم که ادیت کردی و نام کاربری خودتون نوشتی ، یه کاغذ بود که مدیر اون سایت اسم سایت خودش رو نوشته بود ...

نه اینطورنیست دیگه عزیز اینطور حرف زدن خوب نیست ...!!!
من هیچ وقت گوشی نمی دادم دست مشتری که بااین عکسا تفاوت داشته باشه ...این عکسارو هم بخاطر همین گذاشتم که گوشی های من ازنظرظاهر هیچ تفاوتی بااین عکسا ندارن وبنده هم دوربین دم دست نداشتم فعلا ...منظور دیگه ای نداشتم وخدایی نکرده قصد گول زدن کسی رو نداشتم ...حداقل یه 4-5 تاگوشی این جا خرید وفروش کردم سابقم معلومه...!

یاسر159

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز من اصل اون عکسارو دارم ماله سایته mobile21 هستش ک قیمتاشم دوبل هستش،الان حاج امیر ایر خودمون نصف قیمت میفروشه

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
سلام دوست عزیز من اصل اون عکسارو دارم ماله سایته mobile21 هستش ک قیمتاشم دوبل هستش،الان حاج امیر ایر خودمون نصف قیمت میفروشه

بله کاملا تایید میشه.عکس ها برا سایت mobile21 هست که گفته بودم

hoss13

Registered User
لایک‌ها
15
بله کاملا تایید میشه.عکس ها برا سایت mobile21 هست که گفته بودم

بابا چندبار گفتید ومنم گفتم چشم عکس بانام کاربری میزارم ....
دیگه نیاز نیست هرکی این تایپیک رو میبینه درمورد عکس یه چیزی به ما بگه .....!!!!بسه منظورتون رو متوجه شدم ...خواهشا درمورد عکس چیزی نگید تاعکس بانام کاربری هم اضافه بشه دراسرع وقت ....
به نظر شما این اقای ردایی از mobile21 همین گوشی هارو باقیمت 2برابر وتوضیحات اشتباه میزاره بهتره یا این تایپیک ما ؟؟؟{فقط عکس نداره که اضافه میشه ...}
خیلی ها میرن از همون سایت که قیمت هاش دوبلست باتوضیحات اشتباه وناقص همینطور اللاهی میخرن ومیان نظر میدن وخیلی هم راضین ....حالا شما به خاطر یک عکس اینطوری میکنید ؟؟؟؟!!

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
بابا چندبار گفتید ومنم گفتم چشم عکس بانام کاربری میزارم ....
دیگه نیاز نیست هرکی این تایپیک رو میبینه درمورد عکس یه چیزی به ما بگه .....!!!!بسه منظورتون رو متوجه شدم ...خواهشا درمورد عکس چیزی نگید تاعکس بانام کاربری هم اضافه بشه دراسرع وقت ....
به نظر شما این اقای ردایی از mobile21 همین گوشی هارو باقیمت 2برابر وتوضیحات اشتباه میزاره بهتره یا این تایپیک ما ؟؟؟{فقط عکس نداره که اضافه میشه ...}
خیلی ها میرن از همون سایت که قیمت هاش دوبلست باتوضیحات اشتباه وناقص همینطور اللاهی میخرن ومیان نظر میدن وخیلی هم راضین ....حالا شما به خاطر یک عکس اینطوری میکنید ؟؟؟؟!!

کی گفته مشخصاتی که mobile21 میزاره الکی هست؟؟؟؟

mobile 21 تمام مشخصاتی که میزاره مطابقت داره با خود گوشی و تمام خریداران هم راضی هستم و اینو میتونید در نظرات اون سایت هم میبینید. وگرنه اگر کوچکترین تفاوتی داشت کاربران اعتراضشون در میومد.
در ضمن این سایت گارنتی برگشت و حق تست هم داره که مشکلی از این قبیل پیش نیاد.

در مورد قیمت هم یکی رو شما پیدا کن که iphone 5 چهار هسته ای 2 گیگا هرتزی و رم و رام 1 گیگ رو زیر 800 تومن بده....

hoss13

Registered User
لایک‌ها
15
<p>
کی گفته مشخصاتی که mobile21 میزاره الکی هست؟؟؟؟ mobile 21 تمام مشخصاتی که میزاره مطابقت داره با خود گوشی و تمام خریداران هم راضی هستم و اینو میتونید در نظرات اون سایت هم میبینید. وگرنه اگر کوچکترین تفاوتی داشت کاربران اعتراضشون در میومد. در ضمن این سایت گارنتی برگشت و حق تست هم داره که مشکلی از این قبیل پیش نیاد. در مورد قیمت هم یکی رو شما پیدا کن که iphone 5 چهار هسته ای 2 گیگا هرتزی و رم و رام 1 گیگ رو زیر 800 تومن بده....
داداش شما اگه دقت کنی میبینی که تو قسمت مشخصات همه گوشی هاش مشخصات اصلی رو پر کرده {تابلوعه..!}واصلا هم مطابقت ندارن ....مشخصات مهم وحقیقی مثل cpu-gpu-رزولیشن صفحه رو نمیزاره واکثر عکسای گوشی هاشم مال اصلی هستن وخودش نگرفته .... نمونش خودم ازش یه گوشی گرفتم وبهم میگفت همه جوره مثل اصله واصلا تفاوت نداره ...تاچش عالیه ...جاواست و...که نه جاوا بود نه مثل اصل بود نه تاچش که مثل مقاومتی بود .... درمورد گارانتی وپس گرفتن هم باید بگم که اینطور که شما میگی نیست چون من خودم وقتی دیدم گوشی اینتطوریه وگفتم پسش بگیر ویاتعویضش کن گوشی رو رومن قطع کرد ....!تازه سر یکی ازبچه های همین سایت روهم همینطوری وتعریف ومشخصات الکی ودروغین از گوشی کلاه گذاشته که این طرف رفته ازش شکایت کرده ومنتظره حکم جلبش روبگیره ....اونایی که میان تعریف میکنن از سایت وگوشی ردایی {توقسمت نظراتش} به نظرم چیزی از گوشی سر درنمیارن وفقط به ظاهر گوشی واون مشخصات دروغین واون تعاریف وتمجید الکی ردایی از گوشیش اعتماد کردن .... همین نمونه ایفونی که شما میگی اگر بگردی خیلی کمتر گیرت میاد.... الان دیگه همه میدونن ردایی داره قیمت هاشو دوبله میده که....!! مثلا همین گوشی نوت2 که من میدم 590 ردایی میده 700وخوردی ...
به نظرمنم قیمتاش دوبلست ...</p>

Last edited:
بالا