m1377
Registered User
نه عزیز اما قراره هفته دیگه یه 300 تا گوشی برام بیاد که همه مدل ها داخلشهسلام داداش z1compact نداري?
نه عزیز اما قراره هفته دیگه یه 300 تا گوشی برام بیاد که همه مدل ها داخلشهسلام داداش z1compact نداري?
سلام داداش، ممکنه اسم چند نفر از کاربرایی که ازتون گوشی خریدن رو اینجا بذارین؟البته اینجا هم نزدیک 30 تا گوشی فروختم چون تازه امدم پی تی دنبال امتیاز نبودم که به خریدار بگم بهم امتیاز بده
داداش من اصلا اسمشون رو هم نپرسیدم چه برسه که بخوام نام کاربریشون رو بذارمسلام داداش، ممکنه اسم چند نفر از کاربرایی که ازتون گوشی خریدن رو اینجا بذارین؟
گوشی ها همه درحد اک با کگوشی ها دست دو در حد هست یا از گوشی های تست مغازه ؟
در هر صورت تمیزند ..
چرا که نه اصلا من خودم با فروش غیر حضوری مخالفم و پشنهادم به شهرستانی ها اینه که یه دوست یا اشنا در تهران رو بفرستند برای خریدتحویل حضوری امکان داره عایا؟
کجای تهران؟گوشی ها همه درحد اک با ک
چرا که نه اصلا من خودم با فروش غیر حضوری مخالفم و پشنهادم به شهرستانی ها اینه که یه دوست یا اشنا در تهران رو بفرستند برای خرید
فقط قبلش تماس بگیر که با هم هماهنگ کنیم09124460400
عزیز تموم شدهقیمت اخر زد چند و وضعیتش چجوریاس ممنون
خ 30 متری نیروی هوایی ک 8/27کجای تهران؟
این گوشی های جدید نرسید؟ فقط سونی هستند یا برندهای دیگه هم هست؟نه عزیز اما قراره هفته دیگه یه 300 تا گوشی برام بیاد که همه مدل ها داخلشه
بله از امروزاین گوشی های جدید نرسید؟ فقط سونی هستند یا برندهای دیگه هم هست؟
گوشی های فردااین گوشی های جدید نرسید؟ فقط سونی هستند یا برندهای دیگه هم هست؟
چرا رفرش هستند ولی فقط نرم افزاریداداش من Xperia SL رو میخوام.. فقط داداش ریفرش که نیستن؟
فدات
داداش z2 رو هنوز داری ؟قیمت؟[/QU
نه عزیز ولی تو لیست گوشی های ارسالیمه