• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی 6630 معیوب

ijnmko

Registered User
لایک‌ها
34
انالله وانا اليه راجعون

یک دانه گوشی 6630 دارم اصل فنلاند که مرحوم شده و روشن نمیشه پیش تعمیر کار بردم میگه منبع تغزیش مشکل داره و نمیصرفه تعمیرش کنی
به هر حال lcd وسایر قطعاتش سالمه قابش هم اصل هست هندفریش هم اصل هست یه مموری کارت 64mb هم داره قیمت پایه نمیدم دوستان خودشون یاور قیمت پایه رو استاد کنن
فقط برای شادی روحش هم شده یه قیمت خوب بدین
IMG_0340.jpg
IMG_0342.jpg
IMG_0343.jpg

Last edited:

ijnmko

Registered User
لایک‌ها
34
مثل اینکه اینجوری نمیشه قیمت پایه رو 25 هزار تومن مشخص میکنم

ijnmko

Registered User
لایک‌ها
34
-----اپ-----

24 ساعت بعد ▲

Last edited:

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
داداش منم تو اینجا یدونه اینه مال تو رو داشتم ولی مال من روشن میشد در انجام کار با گوشی خاموش میشد اخرش فروختم 10 برای اوراقی فک نکنم کسی اینجا با این قیمت بخواد بحرحال خوب بفروشی

aminen

Registered User
لایک‌ها
98
من بودم نمیفروختم!!
الان یه باطریش اورجینالش رو کسی بخواد بخره خیلی خیلی خیلی کم 15 تومن باید از جیب مبارک بذاره! ( که آخرش تقلبی میندازن به ملت!!)
یه فریم اورجینالش هم اگه کسی همچین گوشی ای داشته باشه یا نیستش به احتمال خیلی زیاد اگرم نمایندگی ها بگرده و پیدا کنه 40 تومنی باید بده!
هندزفری هم بگو 5 تومن دیگه خیلی تو سر مال بزنم!
شارژرش هم که سالم باشه 10 تومنی قیمتشه!
پس داداش برد گوشیت هم بذاریم کنار و بگیم به هیچ دردی نیمخوره و فقط ال سی دیش رو استفاده کنیم 20 تومنی آب میخوره!
پس 25 تومن که هیچی کلا نفروشی خیلی بهتره! چون سر یه منبع تغزیه که فکر کنم 40 تومنی قیمتش باشه ارزش نداره اینقدر مفت بفروشی...
درکل نصیحت برادرانه بود... ناراحتم شدی آپ حساب کن:)

بالا