• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی glx g1 نو و تمیز

armant

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستانیه گوشی جی ال ایکس مدل جی 1 دارمنو بدون هیچ خط و خش دارای کارتن با تمامی لوازم و گارانتی تا بهمن 91 و محافظ صفحه اورجینال که هنوز استفاده نشدهبا رم 4 گیگ و نرم افزار های اندروید کامل نصب شده (آنتی ویروس - مسیریاب فارسی - . . . )به بالاترین پیشنهادتعویض هم می کنم با galaxy ace یا گوشی های اندروید و سیمبین مثل e6خواستین sms بدین یا پیغام بذارین09354539663

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
با سلام خدمت دوستانیه گوشی جی ال ایکس مدل جی 1 دارمنو بدون هیچ خط و خش دارای کارتن با تمامی لوازم و گارانتی تا بهمن 91 و محافظ صفحه اورجینال که هنوز استفاده نشدهبا رم 4 گیگ و نرم افزار های اندروید کامل نصب شده (آنتی ویروس - مسیریاب فارسی - . . . )به بالاترین پیشنهادتعویض هم می کنم با galaxy ace یا گوشی های اندروید و سیمبین مثل e6خواستین sms بدین یا پیغام بذارین09354539663

عكس = اينكه مگه خودش آندرويد نيست ؟؟ خوب باهاش حال كن

180

mego

Registered User
لایک‌ها
255
من به ايشون زنگ زدم گفتن كه ٣١٠ ميفروشن

biostar

Registered User
لایک‌ها
32
چی میشه خرید؟;-)

میشه xperia mini 1Ghz بخری با ساپورت عالی و با رام رسمی 4 که بزودی براش میاد ، همراه با ساپورت سیانوژن و miui

یعنی ادم باید ناقص.... باشه که این گوشی رو 310 بخره

00311

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
میشه xperia mini 1Ghz بخری با ساپورت عالی و با رام رسمی 4 که بزودی براش میاد ، همراه با ساپورت سیانوژن و miui

یعنی ادم باید ناقص.... باشه که این گوشی رو 310 بخره

البته بستگی به شخصی که میخواد از گوشی استفاده کنه داره دوست عزیز.مثلا من که اجرای بازیهای آنچنانی واسم مهم نیست و بیشتر نرم افزار واسم مهمه خیلی از این گوشی راضیم.خصوصا با سایز صفحه ای که داره.
البته قیمت 310 واسه کارکرده ی این گوشی زیاده.
من وقتی آکش 300 بود کارکردشو 210 خریدم ولی از قیمت الانش خبر ندارم.

آپ واسه دوستمون...

armant

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز
ممنون از لطف و محبت و نظرات کارشناسانتون
تعویض و فروش گوشی یه دلیله شخصی داره ربطی هم به کارایی و سلامت گوشی نداره
گوشی خوبیه نسبت به قیمتش عالیه برا اونهایی که عشق نرم افزارن عالیه تمامی نرم افزار های اندروید تقریبا روش قابل نصب میشه
تو این قیمت من گارانتی میدم نمیتونین گوشی اندروید با این کیفیت ، صفحه و طراحی پیدا کنید

به نظر من گوشی های هوشمند و سیستم عامل دار با صفحه نمایش کوچک اصلا معنی نداره چون عملا اکثر نرم افزار ها غیر قابل استفاده هستند
این گوشی نوش به سختی تو بازار می تونین پیدا کنین
قبل عید 345 بود نوش که بعد 13 و باز شدن بازار خدا عالمه چند بدن ولی اکثر موبایلی ها می گن بیرون ندادن که گرون کنن

اینهام اطلاعات من امیدوارم اگه گوشی مدنظر نبود اطلاعات به کارتون بیاد

pmash

Registered User
لایک‌ها
10
220 خریدارم...

بالا