• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی HTC 816W به قیمت مفت بیا تو ضرر نمیکنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

elmikarbordi

Registered User
لایک‌ها
1,612
دوستان گوشی موجوده سالم فقط نمیدونم مشتری اورده میگه یه دفعه بعضا گیج میزنه تاچش مخصوصا قسمت بالار استاتوس بارش گوشی رو که حالت WIDE میگیری یا همون افقی شکل مشکلی نیست البته فقط تو حالت صفحه اصلی توی برنامه ها زیاد معلوم نمیشه حالا علتش نمیدونم از چیه.ما هم تصمیم گرفتیم به این شکل بفروشیم البته دوستان عزیز بعدا نگن من اینو به پول تاچش میفروشم بقیشم به کنار.بعدا عودت نمیدم مشکلش گفتم
گوشی هیچ خط و خشی نداره خودش در حد اک و لوازمش هم کامل و نو

قیمت: فروخته شده با تشکر
تماس و تلگرام و واتزاپ 09146125654 درصورت نیاز به عکس از اطراف
rps۲۰۱۵۱۱۱۵_۱۳۱۴۳۲.jpg rps۲۰۱۵۱۱۱۵_۱۳۱۵۰۲.jpg rps۲۰۱۵۱۱۱۵_۱۳۲۰۴۱.jpg

Last edited:

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
دادا سلام
تعویض داری با امضام؟

milla

Registered User
لایک‌ها
246
"بعضا گیج میزنه تاچش"
ممنون میشم در صورت امکان بیشتر توضیح بدید.

elmikarbordi

Registered User
لایک‌ها
1,612
"بعضا گیج میزنه تاچش"
ممنون میشم در صورت امکان بیشتر توضیح بدید.
اقا انگار قسمت بالایی گوشی تاچش بگی نگی گیر داره نمیدونم جریانش چیه مثلا استاتوس بار تو حالت معمولی توی صفحه اصلی پایین کشیده نمیشه ولی وقتی میری توی منو افقی میگیری کار میکنه.اگر کسی میتونه ببره بده درستش کنن تاچ السی دیشم سالم هست...:confused::general505::general609:

milla

Registered User
لایک‌ها
246
عذر خواهی میکنم بابت این پرسش های متوالی (اگر احیانا فکر میکنید نظم تاپیکتون رو بهم میریزه، بفرمایید تا ویرایش کنم)
جسارتا؛
کلا اون قسمت تاچش مشکل داره یا اینکه فقط در حالت عمودی این گونه هست؟
منظورم به این هست که مثلا توی بازی ها اون قسمت تاچش جواب میده یا خیر؟
در صورتی که امکان تست براتون مقدور هست ممنون میشم با نرم افزار زیر تست بفرمایید و نتیجه رو اطلاع بدید.
http://www.uplooder.net/files/154da...f13/MultiTouch_Tester_1.2_apk-dl.com.apk.html
حجم 140 کیلو بایت

elmikarbordi

Registered User
لایک‌ها
1,612
عذر خواهی میکنم بابت این پرسش های متوالی (اگر احیانا فکر میکنید نظم تاپیکتون رو بهم میریزه، بفرمایید تا ویرایش کنم)
جسارتا؛
کلا اون قسمت تاچش مشکل داره یا اینکه فقط در حالت عمودی این گونه هست؟
منظورم به این هست که مثلا توی بازی ها اون قسمت تاچش جواب میده یا خیر؟
در صورتی که امکان تست براتون مقدور هست ممنون میشم با نرم افزار زیر تست بفرمایید و نتیجه رو اطلاع بدید.
http://www.uplooder.net/files/154da...f13/MultiTouch_Tester_1.2_apk-dl.com.apk.html
حجم 140 کیلو بایت
میگم میزنه عمل میکنه منتها با چند بار ضربه بعضا دقیق مشخص نیست یک دفعه دیدی قاطی کرد پوشه گوگل توی صفحه اصلی هی باز و بسته میشه بعدا درست میشه
این نرم افزار الان نه ولی فردا ببینم ظهر وقت کنم مغازه چشم تست میکنم.
برای چی هست این؟ تستس ال سی دی؟

milla

Registered User
لایک‌ها
246
ممنون میشم زحمتش رو بکشید.
برای تست لمس هست هر جای صفحه که انگشتتون رو قرار بدید یک دایره دورش میکشه و مشخص میشه که آیا دقیقا همون قسمت در حال لمس شدن هست یا جای دیگری (قابلیت تشخیص تا 10 نقطه لمس همزمان را دارد)

Last edited:

elmikarbordi

Registered User
لایک‌ها
1,612
ممنون میشم زحمتش رو بکشید.
برای تست لمس هست هر جای صفحه که انگشتتون رو قرار بدید یک دایره دورش میکشه و مشخص میشه که آیا دقیقا همون قسمت در حال لمس شدن هست یا جای دیگری (قابلیت تشخیص تا 10 نقطه لمس همزمان را دارد)
سلام اقا اینم تست تاچ ببخشین من مغازه تنهام با یک دست باس میگرفتم همه جاش عمل میکنه ولی
rps۲۰۱۵۱۱۱۷_۱۲۳۳۳۷.jpg rps۲۰۱۵۱۱۱۷_۱۲۳۳۵۰.jpg rps۲۰۱۵۱۱۱۷_۱۲۳۴۰۲.jpg rps۲۰۱۵۱۱۱۷_۱۲۳۴۱۲.jpg

elmikarbordi

Registered User
لایک‌ها
1,612
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا