• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی i900سام سونگ 16 گیگ غول بازنشسته سامسونگ

peyman92

Registered User
لایک‌ها
0
فروخته شد

فایل های ضمیمه

• samsung-i900-omnia-01.jpg
    samsung-i900-omnia-01.jpg
    105.4 KB · نمایش ها: 181
  • DSC_0008.jpg
    DSC_0008.jpg
    174.4 KB · نمایش ها: 117
  • DSC_0007.jpg
    DSC_0007.jpg
    239.4 KB · نمایش ها: 119
  • DSC_0009.jpg
    DSC_0009.jpg
    162.8 KB · نمایش ها: 117
Last edited:

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
تعویض با اجناس تو امضام ؟

peyman92

Registered User
لایک‌ها
0
عزیزم فقط فروش به پولش نیاز دارم

peyman92

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی به قیمت هستش برین چک کنید سابت های فروش دیگه به چه قیمتی هست

وبا توجه به قیمت های گوشی های ساده در بازار

yas01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تعویض با نوکیا x2-02

peyman92

Registered User
لایک‌ها
0
uppppppppp

در خارج از فروم فروخته شد

Last edited:

ssszz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
گوشی که مدل مشخصه لینک مشخصاتشو میزارم عکس گوشیرو هم دوربین داشتم هر کسی خواست عکس میگیرم براش گوشی کیف چرم اصل 60 تومنی داره +کایل+جعبه

گوشی همه چیزش سالم هستش
ظاهری هم بد نیست

مشخصاتشم میتونید ببنید 16 گیگ حافظه کلیه امکانات حد اقل ماندگاری باطری 4 روز

قیمت پایه هم 200 تومن
که خیلی مناسبه میتونید قیمت کنیدمشاهده پیوست 330322مشاهده پیوست 330321مشاهده پیوست 330323
و شماره تماس 09394458442
زیاد نت نیستم
در ضمن تهران هستممشاهده پیوست 328361

http://www.ir-tci.org/review/samsung-i900-omnia/

سلام به بچه های گل انجمن

ایشون این گوشی رو به ما انداخته و پس نمی گیره
ظاهر گوشی اصلا خوب نیست وبه خاطر رنگ رفتگی پلنگی به نظر می یاد
وسطه صفحه یک خط است که اون رو به دو قسمت مساوی تقسیم می کند
شارژر و هدفون نداره
کیفش هم به من نداد
در حالی که به من گفته بود وضعیت گوشی خوبه
گوشی رو 215 داده حالا پس نمی گیره منم که ارومیه هستم دستم بهش نمیرسه
اینم چند نمونه از این گوشی تو این فروم
http://forum.persiantools.com/t347729.html
http://forum.persiantools.com/t359268-page2.html

لطفا بچه ها از من حمایت کنند واینجا و یا با اس ام اس که خودشون شمارشون نوشتند پیام بدند
ممنون

peyman92

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
متاسفم برای وقت خودم انقدر ادم ها بی انصاف هستن

میگن گوشی شاجر نداشته شما چشمات نمیبینه اون بالا ببینی چی داره گوشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مردم قضاوت کنید
توی عکس نمیبینی گوشی چیا داره من نوشتم قیمت کیف 60 تومنه بهتون گفتم 15 میدم کیفم شما گفتین من نمیخوام کلا کیفو مجانی هم بدی استفاده نمیکنم اقا خجالت بکش
مگه من التماست کردم بخری از من مگه من قیمت پایه نردم مگه عکساشو ندیدی خریدی کجاش السیدیش یه خط از وسط نصفش کرده لینک قیمت که دادی برو ببین برای کی هستش لینک دومشو ببنیید مردم اخه گوشیرو چند زدن گوشی به چه داغونی من سریع برای شما ارسال کردم حتی پول اضافی پست رو بر کردوندم بهتون و جنس خراب ندادم بخوام پس بگیرم و چون الکترونیکی پس نگرفتم اقای ساجدی بده به خاطر این تهمت هاتون اگر همین جا عذر خواهی نکنید ازتون شکایت میکنم کلا این پولا برام مهم نیست که درست حرف زدن رو بفهمید

ssszz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
آقا پیمان من از شما معذرت می خوام ناراحت نشو داداشم

آقا من نگفتم که شما دزد هستید بله بقیه پولم رو برگردوندید
اما
1عکساتون اصلا واضح نیست و شما هم تلفنی گفتی که صفحش سالمه ولی وسطش یه خط هست که به خاطر مقاوتی بودن همش به مداد یا ناخن گیر میکنه

2 بیشتر فروشگاهها (دیجی کالا - گوشی شاپ ) به وسایل نوشون مهلت تست میدن حتی فروشگاه سفیر اگه کالا سالم هم باشه پس می گیره ولی شما ساعت 12 گوشی رسیده ساعت 6 من بهتون میگم گوشی رو نمی خوام شما میگی وسیله برقی رو پس نمی گیرن تو چند ساعت گوشیت رو که نخورده بودم

3 برگردوندن گوشی چه نفعی برای من داشت جز 7 تومن پول پست که تازه 7تومن باید میدادم برش گردونه بخدا من دوست داشتم گوشی سالم باشه ازش استفاده کنم

4 قبول کن گوشیت رو گرون دادی

peyman92

Registered User
لایک‌ها
0
مگه خرام هستش که شما نتونی باهاش کار کنی طور میگی خواستم سالم باشه انگار خراب اون گوشی شما لینشو گزاشتی ببن چقدر داغونه پشتش نو نو هستش جلوشم توی عکس مشخصه اون قدر که شما میگی داغون نیست من خودم با این گوشی کارکردم اون خطی هم که میگین روش نبوده بعدشم من حروم حلال سرم میشه گوشی دوستم بوده فروختم خواستم بهش لطف کنم برای این نمیتونم پس بگیرم ولی اگر گوشب واقعا راب بود پس میگرفتم اگر از جیبمم ضرر میکردم حتی بعدشم اگر واضح نبود عکس میگفتین بازم عکس میزاشتم من شما گقتین شماره حساب بده پول بریزم من گفتم نه اول عکس نشون میدم بعد دوست داشتین معامله کنیم حرفامو یادم نرفته بعدم شما دیر خبر دادیم من 10 پول گرفتم به صاحبش دادم شما دیروز به من گفتین اون گوشی ام سالمه همه چیزش شما کلی مئرز نمشوتی کرون دادم شارجرشو ندادم کیفشو ندادم انصاف هم خوب چیزی هستش ما حروم حلالی سرمون میشه

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
آقاي پيمان خان شما اين متنو نوشتي درسته
گوشی که مدل مشخصه لینک مشخصاتشو میزارم عکس گوشیرو هم دوربین داشتم هر کسی خواست عکس میگیرم براش گوشی کیف چرم اصل 60 تومنی داره +کایل+جعبه
اصلا اشاره نكردي كه اگركيف رو هم بخوايد بايد60تومن اضافه بر قيمت پايه گوشي بديد درسته؟
دوما اگر شما موقع فروش گوشيتون گفتيد كه اگر كيف رو هم بخوايد بايد يه مبلغي اضافه بديد ودوستمون قبول نكرده پس اشتباه از طرف دوستمونه
سوما ظاهر گوشي هم نوشته شده بد نيست پس دوستمون كه خريده انتظار نداشته باشه قابش تر وتميز باشه
اين دوستمونم كه گوشيرو خريده چون يوزر جديد هستن و بي تجربه اول بايد تمام و كمال با فروشنده صحبتاشو ميكرده بعد خريد ميكرده .مهلت تست هم براي ايراد داشتن گوشيه نه اينكه خوشت نياد از گوشي حال نكني پسش بدي به طرف

peyman92

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی ممنون اقا میلاد مرسی از لطفت ولی حل شد بله ایشون گفت مجانیه م کیف به من بدی من استفاده نمیکنم خودشون نخواستن یکمم کم لطفی کردن ولی حل شد الانم کیفش موجوده که به فروش میرسه هر کسی خواست ای کیس چرم ومارک دار هستش عکسشم هست در تاپیک ونو هستش

بالا