• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی i9100g نو نو برد خراب

mortez05

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یه گوشی i9100g هست که 1 ماه پیش خریدم که اصل و کره ای ام است دیروز اومدم آپدیتش کنم با اودین یکدفعه خاموش شد دیگه روشن نشد و بردم پیش یک تعمیر کار حرفه ای تو علاعدین 3 ساعت داشت روش کار میکرد گفت دیگه درست نمیشه ولی اگه خواستی همینجوری 280 ازت بر میدارم و من هم اومدم گفتم شاید کسی لازم داشته باشه و بیشتر بفروشم عکساشم فردا میزارم قیمت پایه هم: 280 گام:10

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
یه گوشی i9100g هست که 1 ماه پیش خریدم که اصل و کره ای ام است دیروز اومدم آپدیتش کنم با اودین یکدفعه خاموش شد دیگه روشن نشد و بردم پیش یک تعمیر کار حرفه ای تو علاعدین 3 ساعت داشت روش کار میکرد گفت دیگه درست نمیشه ولی اگه خواستی همینجوری 280 ازت بر میدارم و من هم اومدم گفتم شاید کسی لازم داشته باشه و بیشتر بفروشم عکساشم فردا میزارم قیمت پایه هم: 280 گام:10

باز شده یعنی نرم افزاری تلاش کرد؟

mresf

Registered User
لایک‌ها
0
مواظب باش گوشیت احیا میشه اونم نرم افزاری داخل سایت موبایلستان اموزشش هست i9100gبوتش نمیپره داداش

mortez05

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اول نرم افزاری با باکس گفت بوت نمیگیره بعد بازش کرد یه دو ساعتی روش کار کرد سیم کشیو اینا گفت نه تعطیله

بالا