• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.::فروش گوشی n73 به قیمت 50 تومن فقط پول لوازم جانبیش::.

قلندري1

Registered User
لایک‌ها
22
با سلام یدونه گوشی n73 دارم از همین سایت از یکی از کاربرای سایت خریدم.فقط یه مشکلی پیش اومد دیگه از چشم افتاد استفاده نکردم انداختم یه گوشه

1- کارتون نداره پشتش لیبلشم کنده شده ولی یه دست نوشته ازش گرفتم میفرستم از اون نظر تضمینه.

2- سه تا قاب داره یدونه خودش داشت یکم خراب بود یدونه سفید خریدم .یکی هم یکی از بچه ها داد مشکی هست ولی اونجای رمش شکسته میتونید مال قاب سفیدو بندازید. قاب ها کفیت اصلی خوب هستند.

3-یدونه شارژ اصلی داره خریدم و یدونه هندسفری اصلی داره

4-دو تا رم 2 گیگ داره

5-باطری خالی میکنه فکر کنم باطریش خراب شده .من دیگه پول ندادم .بخرم تست کنم.

6- پشتشم باز شده.

قیمت 50 تومن پایه من فقط پول قابش که دونه ای حدودا 10 الی 15 هست با دوتا رم و هندسفری و شارژرشو میگیرم گوشی مفت میمونه واسه طرف کلا نمیخوام گوشیرو

فایل های ضمیمه

• 01012006(002).jpg
    01012006(002).jpg
    630.7 KB · نمایش ها: 240

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
60 خریدارم
پرداخت پول بعد ازینکه گوشی به دستم رسید

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
بنده هم با شرایط دوست بالایی خریدارم
البته اگه گوشی سالم باشه...:)

قلندري1

Registered User
لایک‌ها
22
بنده هم با شرایط دوست بالایی خریدارم
البته اگه گوشی سالم باشه...:)

دوست عزیز سابقه من مشخص گوشی های 400 تومنی فروختم تو امضام هست به خاظر 50 تومن خودمو خراب نمیکنم.

بالا گفتم پول لوازم جانبیشو میگیریم گوشی همینطوری میدم._

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
دوست عزیز سابقه من مشخص گوشی های 400 تومنی فروختم تو امضام هست به خاظر 50 تومن خودمو خراب نمیکنم.

بالا گفتم پول لوازم جانبیشو میگیریم گوشی همینطوری میدم._

:D
مفته به خدا

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
والا بنده منظوری نداشتم
راستش من لوازم جانبی نمیخوام فقط الان به یه گوشی نیاز دارم،میخوام بدونم این گوشی غیر از باطری مشکل دیگه ای نداره؟ همین مشکلشم قابل حل هست؟
میدونم قیمت خیلی پایینه ولی میخوام بدونم همینقدر پول رو واسه چی دارم میدم! دانشجو هستم:)

قلندري1

Registered User
لایک‌ها
22
والا بنده منظوری نداشتم
راستش من لوازم جانبی نمیخوام فقط الان به یه گوشی نیاز دارم،میخوام بدونم این گوشی غیر از باطری مشکل دیگه ای نداره؟ همین مشکلشم قابل حل هست؟
میدونم قیمت خیلی پایینه ولی میخوام بدونم همینقدر پول رو واسه چی دارم میدم! دانشجو هستم:)

خواهش میکنم دوست عزیز اصلا گوشی قابل نداره.

الان سیم کارتم روشه مشکلی ندیدم .فقط شارژش مشکل داشت .گفتن جریان نمیکشه اول باید باطریشو عوض کنی منم دیگه باطری نخریدم الکی 15 بدم باطری بقیشو نمیدونم.ولی در کل لوازم داره کسی هم بخره پول لوازمشو میده

انشا الله که موفق باشید.

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
آقا شما گفتی 50 میفروشی
من گفتم 60 میخرم
شما صبح قبل از ساعت 11 برو اداره ی پست و برام پیشتاز بکن پس فردا ساعت 2 بعد از ظهر پولت رو کارت به کارت میکنم.دیگه ازین سریعتر؟
اگه ازین سریعتر میتونی بفروشی که هیچی و ان شا الله مشکلت حل بشه که اصلا مجبور نشی گوشیت رو بفروشی
در مورد شارژ خالی کردن که من به شما اعتماد کردم و میگم جریان کشی نداره و باتریش خرابه
اگه شما نمیتونید به من اعتماد کنید و فقط انتظار دارید که من همه رقمه به شما اعتماد کنم که هیچی.

قلندري1

Registered User
لایک‌ها
22
آقا شما گفتی 50 میفروشی
من گفتم 60 میخرم
شما صبح قبل از ساعت 11 برو اداره ی پست و برام پیشتاز بکن پس فردا ساعت 2 بعد از ظهر پولت رو کارت به کارت میکنم.دیگه ازین سریعتر؟
اگه ازین سریعتر میتونی بفروشی که هیچی و ان شا الله مشکلت حل بشه که اصلا مجبور نشی گوشیت رو بفروشی
در مورد شارژ خالی کردن که من به شما اعتماد کردم و میگم جریان کشی نداره و باتریش خرابه
اگه شما نمیتونید به من اعتماد کنید و فقط انتظار دارید که من همه رقمه به شما اعتماد کنم که هیچی.

تمام فروشها تو این سایت اینطوری بوده اول واریز کردن سابقه فروش دارم امتیازمم که مشخصه پس از این نظر مشکلی نیست.

من قیمت پایه زدم اون قیمت شاید متغیر باشه شایدم همون 50 بدم.

چند بار گفتم اصلا من شارژ تضمین نمیکنم فقط به من تعمیرکار اینو گفتو شایدم نیاز به تعمیر باشه که فکر نکنم از 10 بالاتر بشه.
ولی به من گفت جریانی نمیکشه من با شارژش کاری ندارم

عرضم کردم اصلا پول گوشی نمیگیرم که بگید اینطوری اونطوری فکر کنید اوراقی هست.به خریدار این وسایل میدم .

من دیدم گوشی 6600 این قیمت زده بودند یا گوشی های از کار افتاده این قیمت زده بودند.فکر کنم مناسب گفتم.

bl4ck3urn

Registered User
لایک‌ها
664
عرف معاملاتی نت که اول واریز هست بعد ارسال
دوست عزیز پی ام دادم خدمتتون

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
اگه شارژ خالی کردنش به خاطر باتریش نباشه برمیگرده به قسمت تغذیه و آی سی شارژ که کلا 50/50 هستش درست شدنش و احتمال خاموش شدن گوشی زیاده و اگه این مورد رو تضمیبن نمیکنید که من کلا انصراف میدم چون این لوازم جانبی (هندزفری و شارژر و 2 تا رم و یه قاب) که هی تکرار میکنین 50 تومان نمیرزه.
راستی این سوابق و امتیاز شما کجاست؟ یه یوزر دیگه هم دارین؟

Last edited:

قلندري1

Registered User
لایک‌ها
22
اگه شارژ خالی کردنش به خاطر باتریش نباشه برمیگرده به قسمت تغذیه و آی سی شارژ که کلا 50/50 هستش درست شدنش و احتمال خاموش شدن گوشی زیاده و اگه این مورد رو تضمیبن نمیکنید که من کلا انصراف میدم چون این لوازم جانبی (هندزفری و شارژر و 2 تا رم و یه قاب) که هی تکرار میکنین 50 تومان نمیرزه.
راستی این سوابق و امتیاز شما کجاست؟ یه یوزر دیگه هم دارین؟

گفتم که من نمیدونم که از باطری هست یا سخت افزاری فقط در این حد میدونم که جریان کشی نداشت.

هیچ گوشی هم احتمال خاموشی نداره تعمیر کار وارد باشه میتونه حل کنه.

اتفاقا بشتر از اینا میارزه یه اماری بگیرید حتما .

فقط ال سی دیش 20 تومن میارزه بر فرض بزاریم که گوشی اراقی هست و بخوای بندازی دور.

سابقه هم زیر امضا م هست دقت کنید و وارد پروفایل بشید میبنید دوستان نظر دادن لطف کردن .

اگر قرار باشه همه چی تضمین بشه هرچند به غیر شارژ من مشکلی نداره دوست عزیز 50 نمیدن که 140 میدن .

گوشی هم مشتری داره با شما معامله نمیکنم موفق باشید.

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
گفتم که من نمیدونم که از باطری هست یا سخت افزاری فقط در این حد میدونم که جریان کشی نداشت.

هیچ گوشی هم احتمال خاموشی نداره تعمیر کار وارد باشه میتونه حل کنه.

اتفاقا بشتر از اینا میارزه یه اماری بگیرید حتما .

فقط ال سی دیش 20 تومن میارزه بر فرض بزاریم که گوشی اراقی هست و بخوای بندازی دور.

سابقه هم زیر امضا م هست دقت کنید و وارد پروفایل بشید میبنید دوستان نظر دادن لطف کردن .

اگر قرار باشه همه چی تضمین بشه هرچند به غیر شارژ من مشکلی نداره دوست عزیز 50 نمیدن که 140 میدن .

گوشی هم مشتری داره با شما معامله نمیکنم موفق باشید.

آقا تورو خدا بیا با من معامله کن

بالا