• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی Sony ericsson W910i

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
2.گذاردن کاغذ سفید در پس زمینه و یا کادر دوربین و نوشتن موارد : (نام کاربری – آدرس فروم – تاریخ ) با ماژیک یا به صورت تایپ

هر چه سریع تر نسبت به اصلاحش اقدام کن!

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
2.گذاردن کاغذ سفید در پس زمینه و یا کادر دوربین و نوشتن موارد : (نام کاربری – آدرس فروم – تاریخ ) با ماژیک یا به صورت تایپ

هر چه سریع تر نسبت به اصلاحش اقدام کن!

من قوانین رو خوندم دوست عزیزم نوشته شده بود این موارد چه به صورت دستی چه دیجیتالی ایرادی نداره ... خوب من هم به صورت تایپ روی عکس ها این موارد رو درج کردم ... باز هم مشکلی داره ؟؟؟ مهم اینه که نوشته بشه دیگه حالا چه تایپ چه کاغذ گلاسه چه کاغذ ابریشمی ...

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
من قوانین رو خوندم دوست عزیزم نوشته شده بود این موارد چه به صورت دستی چه دیجیتالی ایرادی نداره ... خوب من هم به صورت تایپ روی عکس ها این موارد رو درج کردم ... باز هم مشکلی داره ؟؟؟ مهم اینه که نوشته بشه دیگه حالا چه تایپ چه کاغذ گلاسه چه کاغذ ابریشمی ...

تایپ باید روی کاغذ پس زمینه باشه نه روی عکس jpg.

اینطوری هر کی میتونه عکس یه iphone رو از اینترنت برداره اسم خودش رو روش تایپ کنه و یک میلیون تومن برای جنسی که وجود نداره از ملت پول بگیره !

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474

عزیز منظور قانون این هست که فرقی نداره با دست نوشته بشه یا تایپی باشه ولی باید روی کاغذ باشه! اینطوری منم روی عکس یک ماشین فرراری نام کاربریم رو تایپ میکنم و بریا فرور قرار میدم!:blink:

eefe

Registered User
لایک‌ها
284

دوست عزیز،منظور این بود که شما یا خودت بنویسی،یا تایپی و پرینت یا مثلا روی مانیتورش نوشته باشه
نه اینکه عکس رو ادیت کنی
شما نه،من،من نوعی،میرم یه عکس ا یه جا می گیرم اسممو روش به همین شکل با ادیت می نویسم و میام اینجا میفروشم مثلا در حالی که جنس اصلا مال من نیس و ندارمش!!!
به این دلیله که میگن به اون شکل عمل کنید

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156

میشه اون جایی که همچین چیزی نوشته رو نشون بدین ؟!!!

تا اونجایی که من میدونم تو قوانین اینو نوشته :

با توجه به این که برای فروش اجناس در بازارچه نیاز به عکس از محصول وجود دارد و مشکلاتی در باب نداشتن تسلط لازم فروشنده در تهیه عکس از کالای خود مشکلاتی چون عدم نمایش صحیح و مشکلات احتمالی قبل و بعد فروش با هماهنگی مدیریت بخش بازارچه تصمیم بر وضع قوانینی برای قرار دادن عکس و همچنین اموزش مبتدی عکاسی به فروشندگان گرامی گرفته شد .
قوانین مربوط به عکس کالا :
1.گرفتن عکس از تمامی زوایای کالا در پست اول تایپیک
3- آپلود عکس ها در همین فروم و نه آپلود سنتر های دیگر

اینم لینک قوانین :

http://forum.persiantools.com/t213773.html

پس لطف کنید تا ظهر قوانین رو رعایت کنید وگرنه تاپیکتون حذف میشه .

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
باشه بابا چرا میزنید :wacko:... درستش میکنم ... چشم

بالا