سلام به همه،
(قیمت شدیدا کاهش یافت! فقط 450 هزار تومن!)
یک دستگاه Xperia Play در حد، برای فروش موجوده.
گوشی واقعا تمیزه و تاریخ خریدش هم 23 آذر هست. یعنی حدود 5 ماه کارکرده. البته عملا هیچ کاری نکرده همش تو کیفش بوده چون اصلا وقت بازی ندارم.
گوشی فول پک هست = رم 8 گیگ و کیف
رام گوشی 2.3.4 اصلی هست و ورژن 4 هم براش تایید شده و بزودی در دسترس قرار میگیره!
دلیل فروش:
همونطور که گفتم برای بازی کردن نه وقت دارم نه حوصله ولی علاقه دارم و این گوشی واقعا برای بازی عالیه هم بازی های خودش خوبه، هم اینکه خاطرات PS1 رو زنده میکنه! :happy
واقعا نه شرایط بازی کردن رو دارم نه وقتش. از اون موقع که خریدم همینجوری بلا استفاده مونده!
ضمنا کسایی که PSP داشتن این گوشی خیلی بدردشون میخوره چون یه جورایی یه PSP کوچیکه که راحت اینور اونور میبریش.
عکس ها اضافه شد.
قیمت پایه: 530 هزار تومن
قیمت جدید: 490 هزار تومن!
قیمت جدید: 450 هزار تومن!
لطفا به قوانین این بخش احترام بگذارید:
http://forum.persiantools.com/t152408.html
سپاسگزارم از توجه شما
(قیمت شدیدا کاهش یافت! فقط 450 هزار تومن!)
یک دستگاه Xperia Play در حد، برای فروش موجوده.
گوشی واقعا تمیزه و تاریخ خریدش هم 23 آذر هست. یعنی حدود 5 ماه کارکرده. البته عملا هیچ کاری نکرده همش تو کیفش بوده چون اصلا وقت بازی ندارم.
گوشی فول پک هست = رم 8 گیگ و کیف
رام گوشی 2.3.4 اصلی هست و ورژن 4 هم براش تایید شده و بزودی در دسترس قرار میگیره!
دلیل فروش:
همونطور که گفتم برای بازی کردن نه وقت دارم نه حوصله ولی علاقه دارم و این گوشی واقعا برای بازی عالیه هم بازی های خودش خوبه، هم اینکه خاطرات PS1 رو زنده میکنه! :happy
واقعا نه شرایط بازی کردن رو دارم نه وقتش. از اون موقع که خریدم همینجوری بلا استفاده مونده!
ضمنا کسایی که PSP داشتن این گوشی خیلی بدردشون میخوره چون یه جورایی یه PSP کوچیکه که راحت اینور اونور میبریش.
عکس ها اضافه شد.
قیمت پایه: 530 هزار تومن
قیمت جدید: 490 هزار تومن!
قیمت جدید: 450 هزار تومن!
لطفا به قوانین این بخش احترام بگذارید:
http://forum.persiantools.com/t152408.html
- هر جنس صاحبی دارد و صاحب آن حق مالکیت کامل آن جنس را دارد .
- تعیین قیمت یک محصول تماما به عهده فروشنده است و نه هیچ کس دیگر . مگر خود فروشنده درخواست تعیین قیمت داده باشد .
- یک فروشنده می تواند جنسش را 10 برابر قیمت بازار و یا 1/8 قیمت بازار بفروشد که اساسا اختیار این تصمیم با فروشنده است و هیچ کاربری حق دخالت و توهین به فروشنده ندارد.
- حق انتخاب محصول به طور کامل به عهده خریدار است .
- یک خریدار می تواند تاپیک ها را ببنید و قیمت ها را بررسی کند , حتی می تواند آنرا با قیمت بیرون مقایسه و پس از تحقیق اقدام به خرید کند .
- هیچ کاربری اجازه زدن قیمت بی ربط ( به طور کلی پایین تر از مبلغی که اعلام شده ) ندارد . ( مگر به در خواست فروشنده )
سپاسگزارم از توجه شما
______________________________________________________________________________________________________
فایل های ضمیمه
-
IMG_0431.JPG130.9 KB · نمایش ها: 935
-
IMG_0433.JPG118.2 KB · نمایش ها: 894
-
IMG_0435.JPG109.1 KB · نمایش ها: 897
-
IMG_0437.JPG108.6 KB · نمایش ها: 892
-
IMG_0439.JPG182.3 KB · نمایش ها: 898
-