دوتا گوشی دارم Xperia X2 و LG KP500
هردو سالمن فقط به نکات زیر توجه کنید:
Xperia X2:
نکات:
قلم گوشی گم شده
یک قسمت از درب باطری گوشی رنگش پریده
در بعضی گوشه های گوشی ، کمی از بین رفتگی رنگ وجود دارد. ولی من خودم تاحالا بهش دقت نکرده بودم! به چشم نمیاد
============
تخفیف به مشتری داده می شود.....
============
به خریدار 3 حلقه DVD نرم افزار و بازی ویندوز موبایل اهدا می شود( تقریبا تمام نرم افزار های ویندوز موبایل در این مجموعه هستند)
جعبه گوشی به همراه دفترچه ، کابل USB ، شارژر، هندزفری و....
محافظ صفحه بروی گوشی
============
گوشی یک سال کار کرده....
فروش به علت خرید گوشی مدل بالاتر....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LG Kp500:
دکمه قطع تماس(دکمه قرمز) کمی مشکل داره، یعنی باید یه کم فشار داده بشه...
نکته: هندزفری فابریک گوشی یک تکه بود خراب شد. هندزفری گوشی رو نتونستم از جایی بخرم خودم هندزفری گوشی یه کم تغییرات دادم و دو تکه ای شده، یعنی شما میتونید هندزفری 3.5 میلی متری را هم برای گوشی استفاده کنید!!!
در ضمن هندزفری همراه گوشی ، فقط تکه ای تبدیلش هست، یعنی شما میتونید هندزفری دخواه خودتون رو بهش وصل کنید. تو عکس هم تکه تبدیل رو نشون دادم. پس تکه دوم هندزفری که تو گوش ، میره موجود نیست!
یه قسمت بسیار کوچیک از گوشه گوشی (به مساحت 1 میلیمتر مربع) ، کنار جای بند ، رنگش رفته! فقط همین....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قیمت پیشنهادی:
Sony: 200,000
Lg: 110,000
هردو سالمن فقط به نکات زیر توجه کنید:
Xperia X2:
نکات:
قلم گوشی گم شده
یک قسمت از درب باطری گوشی رنگش پریده
در بعضی گوشه های گوشی ، کمی از بین رفتگی رنگ وجود دارد. ولی من خودم تاحالا بهش دقت نکرده بودم! به چشم نمیاد
============
تخفیف به مشتری داده می شود.....
============
به خریدار 3 حلقه DVD نرم افزار و بازی ویندوز موبایل اهدا می شود( تقریبا تمام نرم افزار های ویندوز موبایل در این مجموعه هستند)
جعبه گوشی به همراه دفترچه ، کابل USB ، شارژر، هندزفری و....
محافظ صفحه بروی گوشی
============
گوشی یک سال کار کرده....
فروش به علت خرید گوشی مدل بالاتر....
LG Kp500:
دکمه قطع تماس(دکمه قرمز) کمی مشکل داره، یعنی باید یه کم فشار داده بشه...
نکته: هندزفری فابریک گوشی یک تکه بود خراب شد. هندزفری گوشی رو نتونستم از جایی بخرم خودم هندزفری گوشی یه کم تغییرات دادم و دو تکه ای شده، یعنی شما میتونید هندزفری 3.5 میلی متری را هم برای گوشی استفاده کنید!!!
در ضمن هندزفری همراه گوشی ، فقط تکه ای تبدیلش هست، یعنی شما میتونید هندزفری دخواه خودتون رو بهش وصل کنید. تو عکس هم تکه تبدیل رو نشون دادم. پس تکه دوم هندزفری که تو گوش ، میره موجود نیست!
یه قسمت بسیار کوچیک از گوشه گوشی (به مساحت 1 میلیمتر مربع) ، کنار جای بند ، رنگش رفته! فقط همین....
قیمت پیشنهادی:
Sony: 200,000
Lg: 110,000