با سلام. دوستان عزیز من هفته پیش مورخ 19/2/95 گوشی ال جی جی 4 دو سیم پشت چرم مشکی با گارانتی دوساله از نمایندگی اهواز خریدم. با کاور ژله ای و گلس. عکس فاکتور و کارت گارانتی رو هم گذاشتم. بخاطر عادتی که به قلم نوت داشتم الان میخوام عوضش کنم با نوت 4 سری سی یا نوت 5 در حد آک. قیمتهای آک گوشیا رو هم میدونم. این رو هم میدونم که بازار پر شده از جی 4 های بدون گارانتی و مفت میدن ولی با یه سرچ ساده توی نت متوجه میشید که اکثرا یا چینی هستن یا مشکل دار و خیلی سریع از کار افتادن خیلیاشون ، و در ضمن گوشی من برای کسی خوبه که با گارانتی بخواد. خود آک. همه روکشهاش و پلاستیکهاش و همه چیش آکه.
ذکر کنم که اصلا و ابدا به قیمت مفت نمیدم. هر کی ارزون خواست بره بازار بدون گارانتی رو 1100 هم گیر میاره. در ضمن قیمت مغازه ای نگید چونکه اگه میخواستم میرفتم مغازه میفروختم. قیمت فروشم 1150 هستش ولی اولویتم با تعویضه.
برای معاوضه هم حتما گوشیاتون بدون مشکل، بدون خط و خش، در حد آک، حتی الامکان با فاکتور، با گارانتی باشه بهتر، بدون روت شدن باشه. ماوالتفاوت با توجه به قیمت آک و کارکرده گوشیها محاسبه و نقدا پرداخت میشه.
ذکر کنم که اصلا و ابدا به قیمت مفت نمیدم. هر کی ارزون خواست بره بازار بدون گارانتی رو 1100 هم گیر میاره. در ضمن قیمت مغازه ای نگید چونکه اگه میخواستم میرفتم مغازه میفروختم. قیمت فروشم 1150 هستش ولی اولویتم با تعویضه.
برای معاوضه هم حتما گوشیاتون بدون مشکل، بدون خط و خش، در حد آک، حتی الامکان با فاکتور، با گارانتی باشه بهتر، بدون روت شدن باشه. ماوالتفاوت با توجه به قیمت آک و کارکرده گوشیها محاسبه و نقدا پرداخت میشه.
فایل های ضمیمه
Last edited: