Sweeney Todd
Registered User
- نوشتهها
- 812
- لایکها
- 1
سلام
این گالاکسی نوت رو من برای خواهرم تهیه کردم ، نپسندید ... اول زد به سرم که از بین این و نوت خودم که کره ای یکی رو که بهتر برمیدارن بفروشم که تاپیک استعلام زدم که یه معلوم الحالی پاکش کرد و فروش کلا کنسل شد ، بعدش آبجی بنده ریزر پسند کرد و منم تاپیک زدم که با ریزر عوضش کنم که اون رو هم همون بالایی پاک کرد و اونم منتفی ... بلاخره تو فروم همسایه من ریزر یکی از بچه ها رو با آیپد 2 خودم عوض کردم و ریزر رو تحویل خواهرم دادم و خلاص ... الان هم این نوت که به قصده خواهرم خریده شده بود مال منه و این تاپیک رو براش زدم تا بهتون بگم دنبال چیم ...
قبل اون بگم چی دارم ... یک فروند گالاکسی نوت هستش ... Made by Samsung ... باتری ژاپنی ... یک هفته در حد تست کار کرده ... درحد تست یعنی هنوز برچسب روی لنزش کنده نشده ... برچسب پشت و روش هم حتی هستش و بچسبونی سر جاش میشه خود آکبند ... در همه لحاظ هم بدون مشکل ، نه ظاهری و نه باطنی ... دیگه دوستان من میدونن میگم در حد تست یعنی چی ... به قاب و یه کیف هم براش خریده بودم که همراهش داده میشه (زوریه) که هر دو آکبند هستند ... گوشی از خونه حتی بیرون نرفته ... چون بزرگ بوده نمی بردش اصلا ... همه موارد رو گفتم فکر کنم ... آها یه کابل MHL اصل هم اضافه شده به مجموعه ...
و گزینه های مد نظرم :
1) فروش => قیمت ثابت 1250 .... برای گوشی و قاب و کیف و محافظ و کابل MHL ( قیمت امروز بازار- 9 بهمن-برای این مجموعه حدود 1600)
2) تعویض با گلاکسی تب 10.1 - 32 گیگ - 3جی ... در حد و کم کارکرد ... بدون کوچکترین مشکل ظاهری و باطنی => توافقی تابع قیمت روز بازار
3) تعویض با گلاکسی تب پلاس - 3جی ... در حد و کم کارکرد ... بدون کوچکترین مشکل ظاهری و باطنی => توافقی تابع قیمت روز بازار
4) تعویض با گلاکسی تب 8.9 - 32 گیگ - 3جی ... در حد و کم کارکرد ... بدون کوچکترین مشکل ظاهری و باطنی => توافقی تابع قیمت روز بازار
5) تعویض با گلاکسی تب 7.7 - 3جی ... در حد و کم کارکرد ... بدون کوچکترین مشکل ظاهری و باطنی => توافقی تابع قیمت روز بازار
6)تعویض با بلک بری 9900 ... در حد و کم کارکرد ... بدون کوچکترین مشکل ظاهری ... آنلاک و بدون اپراتور => توافقی تابع قیمت روز بازار

اظهار نظر و اسپم و اینا هم از این به بعد آزاد آزاده ... از این تاپیک راضیم ... شما هم لذت ببرید
Last edited: