:hmm:قیمت عالیه
ممنون عزیز فقط ati میخوامسلام دوست گرامی من یه دونه کارت گیگا دارم .میخوام بامدل بالاترعوض کنم اینم لینکشGIGABYTE - کارت گرافیکی - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 400 Series - GV-N450D3-1GIدرصورت رضایت بامعاوضه لطف کنیدپ.خ بدید. درضمن کارت خیلی تمیزه وتا دسامبر2014 گارانتی داره
نه لینک اشتباه بود درست شدbebakhshid male shoma hamin modele supercloced hastesh ? mishe ax az kartonesh bezarid mamnon misham![]()
اضافه شد .قرار دادن عکس با نام کاربری تا 12 ساعت آینده و قرار دادن گام افزایش و تاریخ و ساعت دقیق اتمام مزایده در اسرع وقت الزامی است.
خوب طبق قوانین شما بالای پایه رو پیشنهاد دادین مزایده هفته آینده دوشنبه ساعت 10 شب به پایان میرسه و اگه بالاتر نبود مال شما میشه :happy:فرشاد جان 370 با پست واسه من
داداش نیو یوزری با 4 تا پست فردا کسی بالاتر نخواست برمیداری خودت ؟ یا همین طور الکیداداش من 375 خریدارم
بله زنده باد اون مثلث پایینیکارت خوبیه.ولی توصیه میکنم با یه کیس که کولینگش خوب باشه استفاده کنین.یکم دمای vrm ها بالا میره.اینم از عادت های انویدیاست که به چیزهای جزعی اما مهم توجه نمیکنه.
بازم زنده باد AMD
داداش یه گرافیک دارم بهت بدم چقدر بهت سر بدم 8800gts fataliy xfx
پ خ شد فعلا با 370 یکی از دوستان هم خواستن اگه بالاتر بود در خدمتمسلام
من 370 خریدارم.