پ خ شدبا یه sapphire 4670 تمیز(معادل 9600gt) بعلاوه 230 سر خواستین بنده در خدمتم . پ خ بدین . یاحق
دادا شما هم یه لینک از گرافیک + وضعیت خوده کارت + مبلغ سری که میتونید بدید رو ایجا بگیدسلام دوست عزیز با یه hd 4890 که توی امضامه تعویض دارید ؟
پ خ شد
دادا شما هم یه لینک از گرافیک + وضعیت خوده کارت + مبلغ سری که میتونید بدید رو ایجا بگید
داداش مبلغ سری که میتونی بدی رو بفرمااین کارت گرافیک تقریبا 5 ماه دسته منه از یکی از دوستان خریداری شد نمیدونم پیش ایشون چقدر کارککرده بود قصد فروش نداشتم ولی دیدم بازی کرایسیس 3 دایرکس 11 می خواد منم مجبور شدم یکی بخرم اینم لینکش ASUS EAH4890 TOP w/ Super ML Capacitor Review | techPowerUp
این کارت گرافیک تقریبا 5 ماه دسته منه از یکی از دوستان خریداری شد نمیدونم پیش ایشون چقدر کارککرده بود قصد فروش نداشتم ولی دیدم بازی کرایسیس 3 دایرکس 11 می خواد منم مجبور شدم یکی بخرم اینم لینکش ASUS EAH4890 TOP w/ Super ML Capacitor Review | techPowerUp
خوب دوستان دیشب اینترنت بنده قطع شده بود
به ترتیب به دوستان پ خ کردم در صورت انصراف به نفر بعدی پیام میدم
با تشکر
داداش نمیدونم از قیمتها خبر داری یا نه ولی کارت شما در بهترین حالت 220 تومن قیمتشه اونم خونه پرش +100 میشه 320 بنظرتون میتونم قبول کنم ؟دوست عزیز جواب بنده رو ندادید با 100 تومن + کارتم تعویض دارید؟
ممنون از شما موفق باشیدباشه دوست عزیز من پیشنهاد دادم بازم مرسی
ممنون از شما موفق باشید![]()
داداش منم مثل شما از کسی خبری نشد پ خ دادمچی شد بالاخره فروشنده هستی یا نه
قربونت ببین میخوای بفروشی یا نه که
ما تکلیف خودمون را بدونیم.
ممنون