yar_66
Registered User
- نوشتهها
- 1,189
- لایکها
- 139
من یکم بی تجربگی کردم تو ایجاد تاپیک اینبار دیگه متوجه شدم نسبت به هدفم چه تاپیکی ایجاد کنم از مدیران معذرت میخوام
گوشیم فقط یه نقطه زدگی داره در کل تمیزه و مشکلی نداره
گوشی سوپرسید ، اس آف ، روت شده
کلی رام اصلی و کاستوم رام داره که الان رام بسیارمطرح ماکسیموس نصبه روش بدون باگ و لگ
بهترین بازی های HD روش نصبه مثل آسفالت 8 و مدرن کمبت 4 ، بازی های جدیدم دارم خواستیدنصب میکنم
قصدم بیشتر تعویضه و اگر قیمت مناسب واسه خرید دادید تقدیم میکنم
واسه تعویض هم فقط دوستانی که تهران تشریف دارن ، گوشی های همرده و ضعیفتر نمیخوام نظرم روی
گوشی های نوت 2 ، گلکسی اس 4 ، اس 3 ، آیفون 4 اس و هوآوی p6 هست
قیمتی ک میخواین سربگیرینو پیام بدید و اگر در توانم بود معامله میکنم ، خواهشن انصاف رو درنظر بگیرید
دوستانی هم ک پیام خصوصی بدن فلانجا این قیمته و آخرش چند جواب نمیدم چون قیمت این گوشی با توجه ب قدرتش مشخصه پس دنبال بزخری نباشید
گوشیم فقط یه نقطه زدگی داره در کل تمیزه و مشکلی نداره
گوشی سوپرسید ، اس آف ، روت شده
کلی رام اصلی و کاستوم رام داره که الان رام بسیارمطرح ماکسیموس نصبه روش بدون باگ و لگ
بهترین بازی های HD روش نصبه مثل آسفالت 8 و مدرن کمبت 4 ، بازی های جدیدم دارم خواستیدنصب میکنم
قصدم بیشتر تعویضه و اگر قیمت مناسب واسه خرید دادید تقدیم میکنم
واسه تعویض هم فقط دوستانی که تهران تشریف دارن ، گوشی های همرده و ضعیفتر نمیخوام نظرم روی
گوشی های نوت 2 ، گلکسی اس 4 ، اس 3 ، آیفون 4 اس و هوآوی p6 هست
قیمتی ک میخواین سربگیرینو پیام بدید و اگر در توانم بود معامله میکنم ، خواهشن انصاف رو درنظر بگیرید
دوستانی هم ک پیام خصوصی بدن فلانجا این قیمته و آخرش چند جواب نمیدم چون قیمت این گوشی با توجه ب قدرتش مشخصه پس دنبال بزخری نباشید