Vaioman
Registered User
- نوشتهها
- 1,166
- لایکها
- 192
با سلام
قصد فروش یا تعویض این گوشی قدرتمند رو دارم.
پردازنده 8 هسته ای با کلاک 1700 ،گرافیک 4 هسته ای قدرتمند،صفحه نمایش 5.5 اینچی IPS HD با روشنایی فوق العاده ،
دوربین پشت 13 به همراه فلاش LED و فیلم برداری Full HD ، دوربین جلو 5 ، رم اجرایی 2 گیگ از نوع DDR3 1333 ،باطری 3000 میلی امپری که به راحتی 2 روز در حالت استفاده زیاد بهتون شارژ میده و با استفاده عادی به راحتی تا 3 روز شارژ نگه میداره، اندروید کیت کت 4.4.2 ، پشت چرمی بسیار شیک و کلی امکانات عالی دیگه.
خداییش من که خیلی ازش راضیم.فقط به خاطر استفاده خاص نیاز به صفحه نمایش Full HD دارم وگر نه این گوشی تمام نیازهای یه کاربر حرفه ای رو پاسخگو هست.
رنگ مشکی و پشتش هم چرم هستش.حدود یک ماه و نیم هست که خریداری شده و کاملا تمیز و در حد آک هستش.
از اول گلس ضد ضربه و ضد خش به قیمت 35 تومان روش نصب شده و داخل گارد ژله ای بوده که تقدیم خریدار میشه.
گوشی به اندروید 4.4.2 و EMUI 3.0 ارتقاء داده شده(دقیقا مثل HONOR 6).
موارد تعویض هم گوشی های دارای صفحه نمایش 5 اینچ یا بالاتر و حتما با رزولیشن Full HD ،فقط هم اندروید
فروخته شد.
با توجه به نو بودن گوشی و نداشتن هیچ اختلافی با گوشی اکبند زیر پایه پیشنهاد ندید.
فروش خارج از فروم هم در جریان است.
تهران حضوری و برای نقاط دیگر هم با پست یا تیپاکس ارسال خواهد شد.از زمان تحویل به خریدار هم 24 ساعت مهلت تست ارائه خواهد شد.
اینم از عکس گوشی :
Last edited: