• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یا تعویض iPhone 3GS 8GB با Sony Ericsson Arc یا Arc S

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
سلام به همگی . یه آیفون 3GS دارم که همین هفته پیش از Amour عزیز خریدم . حالا میخوام بفروشم یا تعویض کنم با Arc یا Arc S ( امکان فروشش هم اگه پیدا نکنم میسره ، اگه ! )

http://forum.persiantools.com/t233068.html

پشتش مثله همه آیفونا خط و خش داره ولی ال سی دی به هیچ عنوان و محافظ هم روشه . 8گیگ ، آنلاک فکتوری .

SHSH : 4.1 - 4.2.1 - 4.3 - 4.3.1 - 4.3.5 - 5.0.1

لوازم کامل یه کاور هم داره .

شارژش هم میبیند همونطوره که تو تاپیکه قبلیه . ولی هیچ مشکلی نداره .

الان هم رو 5.0.1 هست و جیلبرک شده .

عکس از فرو رفتگی و شارژش هم که تو اون تاپیک هستش .

قیمت برای فروش : 440 تومان ( همون قیمتی که خودم خریدم ) زیر این قیمت به هیچ عنوان فروخته نمیشه .

دوستان لطفاً تو خود تاپیک پیشنهاد بدید و تا جایی که امکانش هست از ارسال پیام خصوصی خودداری فرمایید . سپاسگذارم

اسپم ، بحث کارشناسی ، گردهمایی ، همایش حقوق بین الملل و..... آزاد و باعث شادی روح ، قلب و جسم اینجانب می گردد .

فایل های ضمیمه

• IMG_0052.JPG
    IMG_0052.JPG
    477.9 KB · نمایش ها: 239
  • IMG_0053.JPG
    IMG_0053.JPG
    525.6 KB · نمایش ها: 246
Last edited:

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
علی جان اولین پست رو من میزنم بابت عذرخواهی
انشالله خوب خوب بفروشیش و یه آرک توپ پیدا کنی ( مثل آرک من :lol: )

قربون تو آرش جون این چه حرفیه آخه شرمندمون نکن . دعا بفرمایید :دی

دلیل فروش
به این زودی خسته شدی از ios
up.......................

نه دوست عزیز من یه اپلی تیرم ! الان یه 4S دارم یه 4 هم قراره تا آخر هفته بدستم برسه دیگه به این نیازی نیست . اینم خسته نشدم از اولم دنبال آرک بودم که قسمت نشد اونموقع.

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
درود

دوست عزیز اگه فروشی هست.قیمت لطفا.
عکس هایی هم که می فرمایید لطف کنید لینک بدید.

یا حق

درود بر شما . قیمتتون رو بفرمایید . لینک هم اول تاپیک خط دوم گذاشتم . بیشتر تعویض مد نظرم هست ولی اگر پیدا نشد میفروشم .

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
گوشی از لحاظ ظاهری داغونه اگه تمیز بود حتما با ارکه خودم عوضش میکردم

آره قبول دارم تمیز نیست . ولی داغونم ندیدی :دی 3GS همینه دیگه . زودتر تصمیم گرفته بودی یکی از بچه ها تمیزشو گذاشته بود . باز خواستی بگو .

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
والا چی بگم ! من رو اپل تعصب دارم ! از من نپرسی بهتره :دی ولی در کل از نظر سخت افزاری من بازی مثله GTA III یا Asphalt6 رو که بعضی گوشیهای آندرویدی باهاش مشکل دارنو بدون هیچ مشکلی اجرا کردم . پس نمیشه گفت از لحاظ سخت افزاری چیزی کم داره

. بازم باید ببینی چی از گوشی می خوای . ( برای مثال دوربین گوشی اصلاً واسه من مهم نیست چون اصلاً باهاش عکس نمی گیرم و یه دوربین SLR دارم ! )

از من بپرسی می گم فقط اپل !!!!!

دوست دارم چون با شعوری ............ کلا دوستداران اپل انسانهای با شعورو متشخصی هستند اینو همه میدونند. 4 ساله به داداشم میگم آیفون بگیر میگه من اهل این جلف بازیها و بازی کردن با گوشی نیستم 3 روزه یه 3 جی کادو دادم بهش میگه عجب ... کردم این چند سال حرفتو گوش نکردم همه گوشیام یه طرف آیفون یه طرف .
قیمت آخر گوشیرو برام بفرستید استاااااااااااااااااد.

15619

Registered User
لایک‌ها
31
قیمت واسه فروش چنده

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
خب اخه ایفون 4 از 3جی اس جدیدتره صد درصد بهتره ولی خب من الان بودجم بهش نمیرسه اگه از لحاظ اینکه 3جی اس از لحاظ سخت افزاری و بازی و نرم افزار کم نیاره صد درصد میگیرم چون عاشق ظااهر اپل شدم

اینم بدون درسته جدیدتره ولی 99.99% نرم افزارها یا بازیهایی که روی 4 اجرا میشه روی 3GS هم اجرا میشه . شک نکن

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
خیلی اقایی ممنون که راهنماییم کردی .نرم افزارو بازی ریختن توش سخت نیست که؟کلا کارکردن باهاش سخت نیست؟

کار کردن باهاش اصلاً سخت نیست . در مورد ریختن نرم افزار و بازی و موزیک و عکس و ..... کلاً مولتی مدیا با یه iTunes کارت راه می افته .

قیمت واسه فروش چنده

فعلاً که نظرم رو تعویضه شما تمایل داشتید قیمتتون رو بفرمایید .

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
نسخه جدید ifunbox رو که بگیری هم میتونی برنامه نصب کنی باهاش هم سورس نرم افزارهای نصب شده رو بک آپ بگیری تو سیستمت کلا همه کاراتو میتونی با ifunbox انجام بدی. ولی اگر آیتیونز بلد بشی خیلی میتونی باهاش صفا کنی کار کردن باهاش مزه یک برنامه اورجینال و استاندارد رو میده بچه هایی که کار کردن میدونن من چی میگم.
من قیمت نمیدم منتظر می مونم ببینم موفق به تعویض میشید یا خیر اگر نتونستید بنده رو در جریان بزارید لطفا.

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود
استاد قیمت رو شما باید بگید.واسه ما هرچی پایینتر بهتر.منتظر قیمتتونم.
یا حق

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
نسخه جدید ifunbox رو که بگیری هم میتونی برنامه نصب کنی باهاش هم سورس نرم افزارهای نصب شده رو بک آپ بگیری تو سیستمت کلا همه کاراتو میتونی با ifunbox انجام بدی. ولی اگر آیتیونز بلد بشی خیلی میتونی باهاش صفا کنی کار کردن باهاش مزه یک برنامه اورجینال و استاندارد رو میده بچه هایی که کار کردن میدونن من چی میگم.
من قیمت نمیدم منتظر می مونم ببینم موفق به تعویض میشید یا خیر اگر نتونستید بنده رو در جریان بزارید لطفا.

چشم . پس تا آخر هفته منتظر میشم اگر کسی برای تعویض نبود قیمت قرار میدم برای فروش .

درود
استاد قیمت رو شما باید بگید.واسه ما هرچی پایینتر بهتر.منتظر قیمتتونم.
یا حق

تا آخر هفته صبر کنید اگر تعویض نبود برای فروش میذارم . ممنونم

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
تصمیم به فروش داشتی قیمت و برا منم بفرست

R@R#M@N

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز من آرک دارم ! آبی (یا همون مشکی) البته آبی برای آرک هست و مشکی کامل برای آرک اس !
سری اول هست ! کرنل عوض شدس و کاستوم ریختم ! براحتی فلش مموری ساپورت میکنه و با نرم افزار ست سی پی یو میتونین تا 2 گیگاهرتز اورکلاکش کنین :دی
تعویض شما سر به سر هست دیگه ؟ یعنی نه شما سر بدین و نه من ؟
همونطور که باید بدونی :دی همه ی آرکها بخصوص سری اول و رنگ آبیشون بالای سنسور نورشون یه ترک کوچیک میخوره ! برای منم همینطوره !
یه ندا بمن بده ببینم چجوریه × میتونیم باهم کنار بیایم یا نه :دی

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
دوست عزیز من آرک دارم ! آبی (یا همون مشکی) البته آبی برای آرک هست و مشکی کامل برای آرک اس !
سری اول هست ! کرنل عوض شدس و کاستوم ریختم ! براحتی فلش مموری ساپورت میکنه و با نرم افزار ست سی پی یو میتونین تا 2 گیگاهرتز اورکلاکش کنین :دی
همونطور که باید بدونی :دی همه ی آرکها بخصوص سری اول و رنگ آبیشون بالای سنسور نورشون یه ترک کوچیک میخوره ! برای منم همینطوره !

درسته حرف ایشون تایید میشه تمام ارک های سری اول و رنگ مشکی بالای سنسور ترک کوچیک میخوره ولی خیلی باید دقت کرد تا متوجهش بشیاونجوری نیست که تو چشم بزنه

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
تصمیم به فروش داشتی قیمت و برا منم بفرست

حتماً . البته شما هم تاپیک رو روز جمعه یه چک بفرمایید .

حقیقتش من یه آرک میخوام بدون مشکل ظاهری و باطنی . دیگه واسه خودمم نمی خوامش چون قبلش هم گفتم یه 4 داره میاد دستم . رفیقم آرک می خواست گفتم صبر کنه من براش پیدا کنم . حالا ببینیم چی پیش میاد .

درسته حرف ایشون تایید میشه تمام ارک های سری اول و رنگ مشکی بالای سنسور ترک کوچیک میخوره ولی خیلی باید دقت کرد تا متوجهش بشیاونجوری نیست که تو چشم بزنه

بله متاسفانه . در جریان بودم .

15619

Registered User
لایک‌ها
31
آقا قیمت رو برام پ. خ. کن من پنج شنبه جمعه نیستم دوست عزیز:(

R@R#M@N

Registered User
لایک‌ها
2
مرسی بابت تایید :دی
حقیقتش من یه آرک میخوام بدون مشکل ظاهری و باطنی . دیگه واسه خودمم نمی خوامش چون قبلش هم گفتم یه 4 داره میاد دستم . رفیقم آرک می خواست گفتم صبر کنه من براش پیدا کنم . حالا ببینیم چی پیش میاد .
برای من باطنی که هیچ مشکلی نداره !
ظاهری هم فقط یه ترک ریز اون بالا هست که اصلاً دید نداره و یه خراشیدگی کنار بالاش سمته راست که بر اثر کشیده شدنه روی میزه :|
خلاصه تو ذهنت باشه منم یه آمار بگیرم ببینم 3جی اس چجوریه وضعیتش !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا