Lord-Babak
Registered User
- نوشتهها
- 333
- لایکها
- 11
سلام
بالاخره تاپیکشو زدم !
دوستان یک عدد آیپاد تاچ 32 گیگابایت بسیار بسیار تمیز موجود هست که برای فروش و تعویض اون در خدمتتون هستم !
عرض شود که همه دوستان مطلع هستند که آیپاد پشتش خیلی زود خش میوفته و تقریبا بعد از چند هفته پر از خط و خش میشه ! ولی این آیپاد ما از اول پشت و روش اسکرین داشته و خط و خش نداره ! البته الان چند وقته اسکرین جلو رو کندم چون نیازی بهش نیست ! (قسمت جلو آیپاد ضد خش هست !)
البته یه چیزی حدود 48 ساعت بدون اسکرین بوده که باعث شده پشتش خیلی خیلی کم خش های ریز برداره ! یه چیزی تقریبا مثل یه دیسک که چند بار استفاده شده باشه !
دستگاه ورژن 5.0.1 و جیلبریک هست و shsh تمام ورژن های قبل رو داره !
هیچگونه مشکل سخت یا نرم افزاری هم نداره ! :دی
همراه دستگاه یک عدد کیس اوزاکی آیکوت با یه طرح بسیار زیبا به ارزش 60 هزار تومن تقدیم میشه !
با گوشی و تبلت هایی که به اندروید 4 آپدیت میشن تعویض میکنم ! و قیمت رو هم برای فروش 450 هزار تومان میزارم !
البته با خریدار واقعی راه میام !
ادیت :
قیمت بدون لوازم جانبی رو 400 تومن میزارم ! کمترم راه نداره !
دوستان هم لطف کنن کارشناسی قیمت نکنند ! آکبند این دستگاه الان حدودا 560 هزار تومان هست !
برای اموات آپ دهندگان هم مینی فاتحه فرستاده میشود !
در ضمن بنده این آیپاد رو حدودا 3 - 4 ماه پیش از آقای rmvb خریداری کردم !
بالاخره تاپیکشو زدم !
دوستان یک عدد آیپاد تاچ 32 گیگابایت بسیار بسیار تمیز موجود هست که برای فروش و تعویض اون در خدمتتون هستم !
عرض شود که همه دوستان مطلع هستند که آیپاد پشتش خیلی زود خش میوفته و تقریبا بعد از چند هفته پر از خط و خش میشه ! ولی این آیپاد ما از اول پشت و روش اسکرین داشته و خط و خش نداره ! البته الان چند وقته اسکرین جلو رو کندم چون نیازی بهش نیست ! (قسمت جلو آیپاد ضد خش هست !)
البته یه چیزی حدود 48 ساعت بدون اسکرین بوده که باعث شده پشتش خیلی خیلی کم خش های ریز برداره ! یه چیزی تقریبا مثل یه دیسک که چند بار استفاده شده باشه !
دستگاه ورژن 5.0.1 و جیلبریک هست و shsh تمام ورژن های قبل رو داره !
هیچگونه مشکل سخت یا نرم افزاری هم نداره ! :دی
همراه دستگاه یک عدد کیس اوزاکی آیکوت با یه طرح بسیار زیبا به ارزش 60 هزار تومن تقدیم میشه !
با گوشی و تبلت هایی که به اندروید 4 آپدیت میشن تعویض میکنم ! و قیمت رو هم برای فروش 450 هزار تومان میزارم !
البته با خریدار واقعی راه میام !
ادیت :
قیمت بدون لوازم جانبی رو 400 تومن میزارم ! کمترم راه نداره !
دوستان هم لطف کنن کارشناسی قیمت نکنند ! آکبند این دستگاه الان حدودا 560 هزار تومان هست !
برای اموات آپ دهندگان هم مینی فاتحه فرستاده میشود !
در ضمن بنده این آیپاد رو حدودا 3 - 4 ماه پیش از آقای rmvb خریداری کردم !
فایل های ضمیمه
Last edited: