• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

----فروش یا تعویض xbox360slim4g----

irtci

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام .
یک عدد اسلیم 4 گیگ 0225 کپی خور شده LT2 هلو تمیز هست . کنسول بن نشده . عجله هم ندارم
من الان تهران هستم . ترجیحا خریدار تهرانی که حضوری فروش و یا تعویض بره و دنگ و فنگ پست نباشه .
فقط باش L.A نویر و Brotherhood رو تموم کردم . Fifa هم 2 نفره بازی شده . خیلی تمیزه . از وقتی خریدم خاک میخوره چون ps3 هم دارم . الان هم چون ایفونم رو دزدیدن میخوام با ایفون عوض کنم یا بفروشم که ایفون بخرم چون سونی 3 دارم نیازی بهش ندارم
این بازی هارو هم به خریدار اشانتیون میدم (قبله این اسلیم یک ارکید داشتم) البته نام بازیها حوصلم نگرفت بنویسم یه 15 تا میشه

با توجه به قیمت بازار که داره گرون میشه و تمیزی دستگاه و 15 تا بازی و دسته اضافه قیمت پایه رو 500 میزارم . کمتر سراق داری پ.خ نده ! زیره قیمت پایه کسی پ.خ نده ! کنسول فوق اولاده تمیزه و فقط خاک خرده

*برای راحت تر شدن کار هرکی خریداره به قیمتش تو تایپیک بگه زیر قیمتی که کسی پیشنهاد داده هم نگه !*

عکس هارو پیوست کردم , کیفیتش زیاد خوب نیست با گوشی گرفتم اگه دوربین گیر اوردم 2باره عکس میگیرم .

البته فکر کنم همین یدونه عکس کافی باشه ولی بازم اگر عکس خواستید بگید تا دویاره بزارم اینجا

البته من تو همین انجمن یه مکبوک هم واسه فروش گزاشتم که اگر کسی لازم داشت اونم میتونم با ایفون عوض کنم چون تازه IMAC خریدم و اونم دیگه لازم ندارم

اApple MackBook MC516 - انجمن تخصصی آیفون

SDC10722.JPG

دوستان برای شما و تیم ضحمت کش مدیریت سال خوبی رو ارزو مندم و امیدوارم در جوار خوانواده محترم هر جای این سرزمین هستی که هستید روزای شادی رو تجربه کنید

......

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
با galaxy s i9000 عوض ميكنيد؟

irtci

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تعويض فقط با محصولات اپل. ايفون ٤ لازم دارم اگه نباشه ٣gs

uppppppppppppppppppppppppppppppppppppp