• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یا معاوضه دومین

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
سلام

من تعدادی دومین خوب دارم که حاضر به فروش و یا معاوضه اونها با دومین های خوب و هم ردیفش هستم .

cry.ir به معنی لغوی فریاد

cow.ir به معنی لغوی گاو

from.ir به معنی از ایران

matiz.ir همون ماتیزه

nakh.ir نخ

Hoster.ir به معنی هاست فروش

دومینی که من نیاز دارم برای راه اندازی سرویس ساب دومین هست . اما اگر دومین خوبی در موضوعات دیگه هم باشه مشکلی نداره .

با تشکر

Last edited:

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
سلام

شما نگاه كردي به دوميني كه من ذكر كردم يا نه؟

1gig.ir ؟

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
البته این چیزی که می خوام بگم زیاد ربطی به مورد ذکر شده تو خود این موضوع نداره , چیزی که هست مربوط به هدفیه که شما دارید.
همونطور که می دونید در حال حاضر تعداد این دست سایت ها (سرویس ارائه subdomain) اونم به زبان فارسی و مخصوصا با دامنه .IR خیلی زیاد شده , بدیهیه که انجام چنین طرحی تو این زمان باید با یه پشتیبانی و طرح و ایده جدید بالا بیاد چون واقعا تو این زمینه دست زیاد شده و خیلی ها اگه به هر طریقی هم به سرویس سایت شما برسن شاید فقط بخاطر یه آزمایش ساده فرم ثبت نام رو در سایت شما پر کنن و عملا هیچ وقت هم از این سرویس استفاده نکنن.
به هرحال امیدوارم هدف و طرح شما چیزی جدیدتر از موارد ارائه شده بوسیله سرویس های دیگه باشه.
موفق باشید.

irnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته این چیزی که می خوام بگم زیاد ربطی به مورد ذکر شده تو خود این موضوع نداره , چیزی که هست مربوط به هدفیه که شما دارید.
همونطور که می دونید در حال حاضر تعداد این دست سایت ها (سرویس ارائه subdomain) اونم به زبان فارسی و مخصوصا با دامنه .IR خیلی زیاد شده , بدیهیه که انجام چنین طرحی تو این زمان باید با یه پشتیبانی و طرح و ایده جدید بالا بیاد چون واقعا تو این زمینه دست زیاد شده و خیلی ها اگه به هر طریقی هم به سرویس سایت شما برسن شاید فقط بخاطر یه آزمایش ساده فرم ثبت نام رو در سایت شما پر کنن و عملا هیچ وقت هم از این سرویس استفاده نکنن.
به هرحال امیدوارم هدف و طرح شما چیزی جدیدتر از موارد ارائه شده بوسیله سرویس های دیگه باشه.
موفق باشید.

i agree

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
منم هم موافقم با شما سرویس اگر کاملا شبیه بقیه باشه اصلا جواب نمی ده .

البته ما یک سری ترفند هم برای تمایز با دیگران داریم که انشاله بعد از راه اندازی سرویس می بینید .

بالا