• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یا معاوضه لومیا 1020 با گوشیهای رده پایین

MoHaMaD-Z

Registered User
لایک‌ها
224
سلام دوستان . همونطور که از عنوان تاپیک پیداس قصد دارم لومیا 1020 رو با یه گوشی رده پایین تر عوض کنم یا اینکه کلا بفروشمش و یه گوشی مدل پایین بگیرم به همین خاطر بیشتر اولویتم روی تعویضه .
همونطور که توی عکسا معلومه رنگ گوشی مشکیه و تقریبا 3 ماه کار کرده ( دقیقا یادم نیست ) . توی این مدت سعی کردم حسابی ازش مراقبت کنم اما خب متاسفانه توی همون یکی دو هفته اول توی اتوبوس یه بنده خدایی باهام برخورد کرد و گوشی از دستم افتاد . البته ضربه آنچنانی نخورد اما خب بالای گوشی یه مقدار خیلی کم ضربه خوردگی داره که توی عکس مشخص کردم ( البته میگم زیاد تو چشم نیست )
زودتر میخواستم گوشی رو واسه فروش بذارم اما خب دوربین فوق العادش منصرفم میکرد ( اگه خواستین نمونه عکساشو بهتون میدم )
اما خب الان دیگه بخاطر نیاز مالی واقعا نمیتونم نگهش دارم و برخلاف میل باطنیم باید ردش کنم بره ... بازم میگم اگه مشکل مالی نداشتم حتی یه لحظه هم به فروشش فکر نمیکردم چون ازش راضیم .
گوشی به 8.1 GDR1 آپدیت شده و یه گارد ژله ای هم همراهش داره .
یه مسئله دیگه هم هست که به عنوان فروشنده موظفم که بگم . موقعی که گوشی رو خریدم بعد از مهلت تست متوجه شدم که LCD گوشی یه مورد داره و اونم اینه که وقتی توی تاریکی مطلق دارین باهاش کار میکنین LCD موقع نمایش رنگ مشکی یه قسمت از پیکسل هاش کامل خاموش میشه . همونطور که میدونین صفحه نمایش این گوشی AMOLED هستش و خب پیکسل ها موقع نمایش رنگ مشکی در آستانه خاموش شدن قرار میگیرن . مشکل LCD گوشی بنده اینه که موقع نمایش رنگ مشکی اونم وقتی توی تاریکی مطلق قرار دارین یه قسمت ازش مشکیه .
چیز حادی نیست و اگه نمیگفتم شاید خیلیا اصلا متوجه نمیشدن چون اصلا به چشم نمیاد . اما به عنوان فروشنده باید حتما ذکر میکردم که خریدار بدونه و خدایی نکرده مدیون نشم . اینم بگم که گوشی رو من نو خریدم و از همون اول همینطوری بود . ضمن اینکه طبق گفته فروشنده عزیز گوشی ریفر نبوده .
تمامی لوازم جعبه کامله و چیزی کم و کسر نداره .
برای تعویض هم گوشی خاصی مد نظرم نیست . دوستان پیشنهاداتشون رو بگن + مبلغی که سر میدن بررسی میکنم . دوستانی هم که قصد خرید دارن قیمت مد نظرشون رو پ.خ کنن . من واقعا قیمت خاصی مد نظرم نیست . فکر کنم یکی از دوستان رنگ زرد و بدون هیچگونه خط و خشش رو 1200 گذاشتن که قاعدتا مال من به خاطر مواردی که گفتم باید از اون کمتر باشه .
خب دیگه زیادی صحبت کردم . منتظر پیشنهادات شما دوستان هستم ...
موفق باشید ... ;)
IMG_20140816_181021.jpg IMG_20140816_181008.jpg IMG_20140816_180951.jpg

MoHaMaD-Z

Registered User
لایک‌ها
224

bayern_vahid

Registered User
لایک‌ها
469
یه لومیا 525 دارم اگه خواستی بهم پ خ بده

RoLLeR

Registered User
لایک‌ها
414

MoHaMaD-Z

Registered User
لایک‌ها
224
دوست گلم همونطور که توی پست اول هم خدمتتون عرض کردم میخوام با گوشیهای رده پایین معاوضه کنم . وان ایکس پلاس اونم 64 گیگش فکر نمیکنم رده پایین باشه :D ماشالا غولیه واسه خودش :D

RoLLeR

Registered User
لایک‌ها
414
دوست گلم همونطور که توی پست اول هم خدمتتون عرض کردم میخوام با گوشیهای رده پایین معاوضه کنم . وان ایکس پلاس اونم 64 گیگش فکر نمیکنم رده پایین باشه :D ماشالا غولیه واسه خودش :D

شما لطف دارین
قیمت آخر آخر آخر ..... رو بگین
آخه منم پول لازم بودم گفتم شاید بتونم با شما معامله کنم:D:D:D:D:general208::general208::general208::general208:

بالا