• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

@@@@@ فروش یا معاوضه مدل خفن نوت 4 N910G @@@@@

Vaioman

Registered User
لایک‌ها
192
با سلام
سامسونگ گلکسی نوت 4 مدل N910G مشکی با کارکرد حدود 1 ماه جهت فروش یا معاوضه موجود هست.گوشی ساخت کره هستش و چینی و ... نیست.
گوشی در حد اک هست.از ابتدا محافظ صفحه گلس اورجینال(به قیمت 45 تومان) و گارد iface (به قیمت 70 تومان) روش هست و به غیر از یه نقطه 1 میلیمتری بالای گوشی که تو عکس شماره 8 کاملا مشخص کردم هیچ خطی نداره.
از لحاظ فنی گوشی کاملا سالم و تضمین شده و با 24 ساعت هم مهلت تست به خریدار محترم تقدیم خواهد شد.

این مدل بهترین سری نوت 4 هست که پردازنده 4 هسته ای Snapdragon 805 با 4 هسته 2700 مگاهرتزی Krait 450 و پردازنده گرافیکی خفن Adreno 420 داره.حافظه داخلی 32 گیگ و رم اجرایی هم 3 گیگ DDR3 هستش.دوربین 16 خیلی عالی و قابلیت فیلم برداری UHD داره.
مشخصه بارز این مدل قابلیت +4G هستش.
اندروید 5.0.1 رسمی که به تازگی آپدیت شده.گوشی روت و ... نشده و کاملا فابریک هستش.

مشخصات دقیق رو از لینک زیر میتونید ببینید:
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_4-6434.php

جعبه،شارژ سریع (Fast Charging) کابل USB ، هندزفری و ... هم اورجینال و مثل اکبند هستش.

هدف اصلی فروش هست اما با گوشی های با صفحه نمایش حداقل 5.2 اینچ (بزرگتر از 5 اینچ) یا بزرگتر و حتما Full HD (1920*1080)p یا رزولیشن بهتر معاوضه خواهد شد.محدودیت قیمت برای گوشی پیشنهادی 1000 میباشد.برند هم اصلا مهم نیست.حتی برند های چینی.البته باید حتما شروط صفحه نمایش رو داشته باشند.

قیمت با کسر حدود 20 درصد قیمت اکبند در بازار تهران محاسبه شده.اکبند این گوشی با قیمت 1640 الی 1710 بسته به کشور ساخت و میزان انصاف فروشنده داره ارائه میشه.

قیمت فروش:
پایه: 1370 فروخته شد.
فوری: 1450

تهران و کرج حضوری و برای شهرستان هم با تیباکس ارسال خواهد شد.در ضمن گوشی هم طبق عرف با 24 ساعت مهلت تست ارائه میشود.

دوستان دلال و فروشنده و مغازه دار و .... توجه کنند که این گوشی مناسب این گروه نمیباشد.این گوشی برای خرید مصرف کنندگان با قیمت حدود 200 تا 250 تومن کمتر از اکبند داره بفروش میرسه و کاملا مناسب گروه مصرف کننده هستش.اگر قرار باشه با دلال و یا ... معامله کنم، همین مغازه دارهای محل خودمان ازم تا 1330 هم میخرن.
اینم از عکسهای این گوشی :

Last edited:

naaji

Registered User
لایک‌ها
150

masoud.vernal

Registered User
لایک‌ها
506
سلام باطریش چقدر نگه میداره؟ یه قیمت خوب پخ کنید

Vaioman

Registered User
لایک‌ها
192
دادا ایفون 5 اس دارم شدیدا دنبال تعویض با نوت 4 هستم کرجم هستم . اگه پایه تعویض هستی پیام بده تا با هم کنار بیایم و بزنیم
http://forum.persiantools.com/threads/تعویض-آیفون-5s-خوبم-با-گوشی-شما.743416/
شرمنده گوشی شما شرایط تعویض من رو که با رنگ قرمز هم مشخص کردم نداره.نه صفخه نمایش فول اچ دی داره و نه سایز 5 یه بالا.

Vaioman

Registered User
لایک‌ها
192
خارج از فروم بفروش رسید.ختم تاپیک.

بالا