- نوشتهها
- 4,518
- لایکها
- 1,150
سلام این محصول هارو من از استارا 5-6 ماه پیش خریدم که اینترنتی بفروشم ولی دیگه وقت نشد و درگیر یه کار دیگه بودم برای همین میخوام همرو یه جا یا به صورت تکی بفروشم هزینه پست یا ارسالش به عهده خودتونه !
3.انگشتر استیل استیل تایلندی درجه یک هستن و یه پک 2 رنگه طلایی استیله که داخل هم میچرخن دونه ای 1000 تومن موجودی 45 عدد
2 رنگه طلایی دونه ای 2500 تومن

4.کینگ سایز برای جزییات این محصول مسیج بدید (موجودی 10 عدد قیمت هر عدد 15 تومن)
7.الکترو اسموک موجودی=2 عدد قیمت هر عدد 14 تومن
8.تیرکمون موجودی=1 عدد قیمت هر حدد 7 تومن
9.شامپوی رفع سفیدی مو برای جززیات محصول مسیج بزنید (موجودی 2 عدد قیمت هر عدد 15 تومن)
10.دزدگیر قلابی شوکر موجودی=2 عدد قیمت=6 تومن هر عدد این دزدگیر هم لیزر داره هم چراغ قوه هم دکمشو فشار میده برق طرف میگیره
11.پابند موجودی یک عدد قیمت 5 تومن
این قفل خیلی باحاله وقتی قفل باشه کسی بش ور بره آژیر میزنه ، انقدم صدای آزیرش بلنده گوش فلک رو کر میکنه :| کلید هاشم ضد کپی هست یک عدد موحوده به قیمت 26 هزار تومن
14.گردنبند جفتی
موجودی =3 عددقیمت هر جفت 6500 تومن
18.گوشواره پر
موجودی 10تا قیمت هر عدد 5 هزار تومن
19.رومانتویی
من نمیدونم دقیق چی میگن به اینا ولی رو مانتو میندازن خلاصه یک عدد موجوده 5 تومن
یه چند قلم ادوات زناشویی (قرص اسپری شل کننده سفت کننده و ...)هم هست کرک و پر ریزون ، خواستید مسیج بدید بدم خدمتتون لیستشو (برای مصرف شخصی استفاده کنید ،امتحانشونو پس دادن :دی )
3.انگشتر استیل استیل تایلندی درجه یک هستن و یه پک 2 رنگه طلایی استیله که داخل هم میچرخن دونه ای 1000 تومن موجودی 45 عدد
2 رنگه طلایی دونه ای 2500 تومن

4.کینگ سایز برای جزییات این محصول مسیج بدید (موجودی 10 عدد قیمت هر عدد 15 تومن)
7.الکترو اسموک موجودی=2 عدد قیمت هر عدد 14 تومن

8.تیرکمون موجودی=1 عدد قیمت هر حدد 7 تومن
9.شامپوی رفع سفیدی مو برای جززیات محصول مسیج بزنید (موجودی 2 عدد قیمت هر عدد 15 تومن)
10.دزدگیر قلابی شوکر موجودی=2 عدد قیمت=6 تومن هر عدد این دزدگیر هم لیزر داره هم چراغ قوه هم دکمشو فشار میده برق طرف میگیره

11.پابند موجودی یک عدد قیمت 5 تومن

این قفل خیلی باحاله وقتی قفل باشه کسی بش ور بره آژیر میزنه ، انقدم صدای آزیرش بلنده گوش فلک رو کر میکنه :| کلید هاشم ضد کپی هست یک عدد موحوده به قیمت 26 هزار تومن
14.گردنبند جفتی

موجودی =3 عددقیمت هر جفت 6500 تومن
18.گوشواره پر

موجودی 10تا قیمت هر عدد 5 هزار تومن
19.رومانتویی

من نمیدونم دقیق چی میگن به اینا ولی رو مانتو میندازن خلاصه یک عدد موجوده 5 تومن
یه چند قلم ادوات زناشویی (قرص اسپری شل کننده سفت کننده و ...)هم هست کرک و پر ریزون ، خواستید مسیج بدید بدم خدمتتون لیستشو (برای مصرف شخصی استفاده کنید ،امتحانشونو پس دادن :دی )
فایل های ضمیمه
Last edited: