Mahiar0
کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
یکسری قطعات دسته دوم دارم
دی وی دی رایتر فقط دی وی دی میخواند رایت نمی کند فروش رفت
سی دی رام ایسوس
cpu 3 با 1M/ 800 که این دو تا پینش شکسته
یک فلاپی
رم 128 sd دو عدد
رم 64 sd دو عدد
رم 256 DDR هم دو عدد
کارت گرافیک مدل GX-T2 m64/32/tv
6 تا هم مودم دایل اپ که سه تاش رو تست کردم سالم بود بقیه یادم نیست که دیگه قاطی شده هر کی خواست همه با هم میدهم
5 تا هم کارت صدا
یک عدد هارد 160گیگ ساتا بدون گارانتی(شروع گارانتی 2008) مشکل دارد وصل میکنم به عنوان هارد دوم ویندوز بالا اومد فقط شناخت ولی درایو هاش وخودش نیومد فروش رفت
یک عدد مادربرد مدل MSI 865PE Neo2-V بدون سی پی یو که مدل سی پی یو رو بالا نوشتم فروش رفت
یک عدد مادر برد 8I845PE-RZ گیگا بایت که سوکت usb فقط کار نمی کند +cpu 2 داره + فنش که فکنم سلرون دیگه حال بازکردن ندارم اگر اینتل بود که خوش به حال شما فروش رفت
هزینه ارسال با شماست
قیمت رو هم خودتان بدید البته معقول و منصفانه-هر چی دوست دارید
عکس هم اگر لازم بود بگید با این دوربین میگیرم
فقط دوستان به توضیحات جلو هر قطعه توجه کنند
هر قیمتی شما بگید
دی وی دی رایتر فقط دی وی دی میخواند رایت نمی کند فروش رفت
سی دی رام ایسوس
cpu 3 با 1M/ 800 که این دو تا پینش شکسته
یک فلاپی
رم 128 sd دو عدد
رم 64 sd دو عدد
رم 256 DDR هم دو عدد
کارت گرافیک مدل GX-T2 m64/32/tv
6 تا هم مودم دایل اپ که سه تاش رو تست کردم سالم بود بقیه یادم نیست که دیگه قاطی شده هر کی خواست همه با هم میدهم
5 تا هم کارت صدا
یک عدد هارد 160گیگ ساتا بدون گارانتی(شروع گارانتی 2008) مشکل دارد وصل میکنم به عنوان هارد دوم ویندوز بالا اومد فقط شناخت ولی درایو هاش وخودش نیومد فروش رفت
یک عدد مادربرد مدل MSI 865PE Neo2-V بدون سی پی یو که مدل سی پی یو رو بالا نوشتم فروش رفت
یک عدد مادر برد 8I845PE-RZ گیگا بایت که سوکت usb فقط کار نمی کند +cpu 2 داره + فنش که فکنم سلرون دیگه حال بازکردن ندارم اگر اینتل بود که خوش به حال شما فروش رفت
هزینه ارسال با شماست
قیمت رو هم خودتان بدید البته معقول و منصفانه-هر چی دوست دارید
عکس هم اگر لازم بود بگید با این دوربین میگیرم
فقط دوستان به توضیحات جلو هر قطعه توجه کنند
هر قیمتی شما بگید
Last edited: