hanijafari
Registered User
- نوشتهها
- 1,295
- لایکها
- 567
به روز رسانی :1394/5/24
تعدادی قطعه باقیمانده
سلام.
قطعات زیر به مناسبترین قیمت بفروش میرسد.
- قطعات کم کارکرد و بسیار تمیز بوده وصرفا جهت کارهای اینترنتی مانند گشت و گذار و مدیریت سایتها استفاده شده و سنگین ترین کاری که انجام دادن تبدیل فرمت چند فیلم بوده.
- قطعات گارانتی ندارند.
و اما قطعات تک فروشی:
- سی پی یو E7300 - بدون فن - قیمت ندارم (بالاترین قیمت پیشنهادی)
- رم : Patriot 1GB DDr3 1066 CL7 - قیمت ندارم(بالاترین قیمت پیشنهادی)
- (65 تومان) VGA: XFX 9500GT 512MB با جعبه و دیسک راه انداز و دفترچه و تمام لوازم به صورت کامل و اورجینال
- مادربرد ایسوس مدل P8b75-V -- قیمت جدید بازارو ندارم بالاترین قیمت ( بدون پنل اما کاملا سالم و تمیز و به شرط تعمیری نبودن ) فروخته شد
- CPU: I3 3240 -- خارج از اینترنت فروخته شده
باندل: فروخته شد
- مادربرد Foxconn p45A با پنل و جعبه و دفترچه راهنما و تمام سی دی درایورهای اورجینال
- q6600 8MB Cashe - با فن اورجینال اینتل که دوماه پیش به مبلغ 35 تومن خریداری شده.
- رم: KingSton KVR 2GB DDR2 800
- هزینه و مسئولیت ارسال طبق معمول بر عهده خریدار میباشد.
- فروش در فروم همسایه و بیرون از اینترنت هم برقرار هست.
- قیمت تک فروشی قطعات باندل هر چی میشه ، کل باندل مقداری پایینتر بفروش میرسد ، چون در حال استفاده هستم ازشون و میخوام همه رو با هم بفروشم و یهو یک مین و سی پی یو جدید بخرم و از این بابت الاف نشم.
- قیمتهای پیشنهادی خودتون رو اعلام کنید نهایتش میگم نه دیگه فقط خواهشا قیمتهای تخیلی 3تا 100 تومن ندید که بخاطر بر هم زدن نظم تاپیک گزارش میشه اما قیمتهای یکم پایین یا بالا بررسی میشه و شاید باهام کنار اومدیم.
- برای قطعات تک فروشی با توجه به هزینه پستی فروش کل قطعات با هم در اولویت هست که اونم تخفیف خواهد داشت.
- معاوضه با باندل یا سیستم 1150 انجام میشه و در صورت نیاز مابقی تقدیم میشه(شایدم دریافت بشه)
* اگر چیزی یادم اومد و بعدا اضافه کردم تو تاپیک اطلاع رسانی میشه
دوستای گلمون @AMD.POWER و @reza76622201 هم دعوت میکنم برای قطعاتی که قیمت ندارم قیمت اعلام کنن و نظرشون رو بگن.
با تشکر
تعدادی قطعه باقیمانده
سلام.
قطعات زیر به مناسبترین قیمت بفروش میرسد.
- قطعات کم کارکرد و بسیار تمیز بوده وصرفا جهت کارهای اینترنتی مانند گشت و گذار و مدیریت سایتها استفاده شده و سنگین ترین کاری که انجام دادن تبدیل فرمت چند فیلم بوده.
- قطعات گارانتی ندارند.
و اما قطعات تک فروشی:
- سی پی یو E7300 - بدون فن - قیمت ندارم (بالاترین قیمت پیشنهادی)
- رم : Patriot 1GB DDr3 1066 CL7 - قیمت ندارم(بالاترین قیمت پیشنهادی)
- (65 تومان) VGA: XFX 9500GT 512MB با جعبه و دیسک راه انداز و دفترچه و تمام لوازم به صورت کامل و اورجینال
- CPU: I3 3240 -- خارج از اینترنت فروخته شده
باندل: فروخته شد
- q6600 8MB Cashe - با فن اورجینال اینتل که دوماه پیش به مبلغ 35 تومن خریداری شده.
- رم: KingSton KVR 2GB DDR2 800
- هزینه و مسئولیت ارسال طبق معمول بر عهده خریدار میباشد.
- فروش در فروم همسایه و بیرون از اینترنت هم برقرار هست.
- قیمت تک فروشی قطعات باندل هر چی میشه ، کل باندل مقداری پایینتر بفروش میرسد ، چون در حال استفاده هستم ازشون و میخوام همه رو با هم بفروشم و یهو یک مین و سی پی یو جدید بخرم و از این بابت الاف نشم.
- قیمتهای پیشنهادی خودتون رو اعلام کنید نهایتش میگم نه دیگه فقط خواهشا قیمتهای تخیلی 3تا 100 تومن ندید که بخاطر بر هم زدن نظم تاپیک گزارش میشه اما قیمتهای یکم پایین یا بالا بررسی میشه و شاید باهام کنار اومدیم.
- برای قطعات تک فروشی با توجه به هزینه پستی فروش کل قطعات با هم در اولویت هست که اونم تخفیف خواهد داشت.
- معاوضه با باندل یا سیستم 1150 انجام میشه و در صورت نیاز مابقی تقدیم میشه(شایدم دریافت بشه)
* اگر چیزی یادم اومد و بعدا اضافه کردم تو تاپیک اطلاع رسانی میشه
دوستای گلمون @AMD.POWER و @reza76622201 هم دعوت میکنم برای قطعاتی که قیمت ندارم قیمت اعلام کنن و نظرشون رو بگن.
با تشکر
Last edited: