• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک جفت مرغ عشق با 4 تا تخم و قفس و تجهیزات

kian.kateb

Registered User
لایک‌ها
6
با عرض سلام.
یک جفت مرغ عشق برای فروش دارم.
10 روزی هست تخم گزاشتن. 3-4 بار جوجه دادن.عکس جفت گیری و تخم های اینسری هم میزارم
با قفس و تجهیزات میفروشم. قیمت 95 هزار تومان
تعویض فقط با وسایل اکواریوم.مهتابی کلوین دار یا فتوسنتز
تحویل تهران
74965193229203467818.jpg
71625505993261692513.jpg
66357063330337571263.jpg

sh_b_e_1365

Registered User
لایک‌ها
257
دوست گلم با 4 تا تخم و قفس و همه ی وسایل 75؟؟؟ منصفانس به نظر خودت؟
100%
چون تخم ها معلوم نیست جوجه بشن نه اینکه مشکل از شما باشه اما ریسکیه،به هزار و یک دلیل میشه جوجه نشه اگر با جوجه بود قیمت شما اوکی بود اما با این وضعیت ریسکیه خرید
مگه اینکه بزارید جوجه بشن

kian.kateb

Registered User
لایک‌ها
6
100%
چون تخم ها معلوم نیست جوجه بشن نه اینکه مشکل از شما باشه اما ریسکیه،به هزار و یک دلیل میشه جوجه نشه اگر با جوجه بود قیمت شما اوکی بود اما با این وضعیت ریسکیه خرید
مگه اینکه بزارید جوجه بشن
من عکس جفت گیریشونم گزاشتم. قبلا هم جوجه دادن. به نظر شما اگه مثلا 3 تاش جوجه بشه. با جوجه این قیمت کسی میفروشه؟
به هر حال اگه خریدارید پیغام خصوصی بدین. چون زودتر باید بفروشمشون.

kian.kateb

Registered User
لایک‌ها
6

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
عکس از جوجو بزار

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
من عکس جفت گیریشونم گزاشتم. قبلا هم جوجه دادن. به نظر شما اگه مثلا 3 تاش جوجه بشه. با جوجه این قیمت کسی میفروشه؟
به هر حال اگه خریدارید پیغام خصوصی بدین. چون زودتر باید بفروشمشون.

سلام

داداش اون عکست مشکل منکراتی داره :دی اما خارج از شوخی ، تخم " مرغ عشق " خیلی حساس است اگر یه ذره انگشت انسان بهش بخوره دیگه جوجه نمیشه چون مرغ عشق ماده میخورتش یا میندازتش بیرون...

الان فکر کنم قیمت جفت مرغ عشق سر حال 40 تا 50 باشه ... دیگه حالا قفس و تخم و تشکیلات رو هم باید حساب کرد..

kian.kateb

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

داداش اون عکست مشکل منکراتی داره :دی اما خارج از شوخی ، تخم " مرغ عشق " خیلی حساس است اگر یه ذره انگشت انسان بهش بخوره دیگه جوجه نمیشه چون مرغ عشق ماده میخورتش یا میندازتش بیرون...

الان فکر کنم قیمت جفت مرغ عشق سر حال 40 تا 50 باشه ... دیگه حالا قفس و تخم و تشکیلات رو هم باید حساب کرد..
سلام.
نه دوست عزیز. کندلینگ هست و هیچ موردی نداره. چند ساله که من این کار رو انجام میدم.مشکلی هم پیش نیومده.
من یه جفت فروختم 65 تومن!!!! این قیمتی که شما میگی ماله خریده پرنده فروشیه!!! حداقل 30 تومن پوله قفس و تجهیزاتشه .
موفق باشید

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
منم بدون قیمت قفس و تجهیزات گفتم.. والا من خودم 7-8 سال ِ که مرغ عشق دارم جفتی 5 تومن خریدم و تا جفتی 35 تومن هم فروختم... هر موقع هم تخم میذاشت اگر کوچک ترین دستی به تخماش میزدیم ، تخم ها رو مینداخت بیرون..

در کل به نظر من بذار تخما جوجه بشن ، چند هفته ای بال و پرشون در میاد ، قیمت خیلی بالاتر میتونی بفروشی...

سلامت باشی

kian.kateb

Registered User
لایک‌ها
6
منم بدون قیمت قفس و تجهیزات گفتم.. والا من خودم 7-8 سال ِ که مرغ عشق دارم جفتی 5 تومن خریدم و تا جفتی 35 تومن هم فروختم... هر موقع هم تخم میذاشت اگر کوچک ترین دستی به تخماش میزدیم ، تخم ها رو مینداخت بیرون..

در کل به نظر من بذار تخما جوجه بشن ، چند هفته ای بال و پرشون در میاد ، قیمت خیلی بالاتر میتونی بفروشی...

سلامت باشی
مرسی. ولی بابت دست زدن حساس نیستن. کلن چک کردن نطفه دار بودن تخم ها کار عادی هست و موردی پیش نمیاد.
نمی تونم نگه دارم. باید بفروشم بره
وگرنه هر جوجش 15 یا 20 فروش میره....

kian.kateb

Registered User
لایک‌ها
6
فروخته شد. البته فردا بعد از تحویل دوست عزیزم میان و تایید میکنن.
مرسی

بالا