saeedarman
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 9 جولای 2013
- نوشتهها
- 16
- لایکها
- 0

سلام
این کفش برای فروش موجوده، امسال از آمریکا آورده شده. کاملاً نو و اصلاً پوشیده نشده.
حتماً دوستان میدونن که وقتی کاری برای آمریکا باشه، از لحاظ کیفیت با محصولاتی که برای آسیا ساخته میشه اصلاً قابل مقایسه نیست.
کفش پاشنه ی air max داره:یعنی مقدار هوای خاص درون پاشنه وجود داره که موقع راه رفتن اصلا احساس خستگی نمی کنید وکاملا بر اساس اصول پزشکیه که باعث می شه به زانو صدمه نزنه کفش یه حالت خاصی داره که موقع راه رفت پای شما مثل یه الا کلنگ عمل می کنه و ضربه به پا وارد نمی شه
دارای توری کافی برای جلو گیری از عرق کردن
این کفش از داخل خیلی نرم برخورداره برای راحتی پا
سایز
us:6.5
uk:8.5
eur:43
cm:27.5
لطفان به سایز دقت کافی رو داشته باشید که بعدا بر به مشکل نخوریم
با تشکر







قیمت هم500 هزار تومان
هر سوالی دارید بفرمایید، در خدمت شما هستم
ابتدا مدل ساعتی رو کردید از طریق همین تاپیک یا پیغام خصوصی یا ارسال اس ام اس به این شماره 09213561293 موجودی بگیرید از بنده. و بعد که موجودی ساعت تایید شد شماره حساب داده میشه و پس از واریز وجه و تایید اون ساعت براتون ارسال میشه.
دوستانی که سفارش های خودشون رو روزهای شنبه تا چهارشنبه از صبح تا ساعت ۱۷، و یا پنجشنبه از صبح تا ساعتِ ۱۵ ثبت و هزینه ی سفارش رو واریز کنن ، صبحِ روزِ بعد (و صبحِ شنبه در مورد سفارشاتِ ثبت شده ی پنجشنبه)(در کل روزِ بعد از تعطیلی) ساعت از طریقِ پست و بصورتِ پیشتاز براشون ارسال میشه که فاصله ی ارسال تا تحویل هم بین ۲۴ تا نهایتا ۷۲ ساعت هست که این مدت زمان هم به عملکرد اداره پست برمیگرده و کاملا از دستِ ما خارجه.
ضمنا هزینه ی ارسال هم با بنده هست.
تـوجـــه :
متاسفانه طی چند مدت گذشته کاربرانِ انجمن پرشن تولز به طریقه های مختلف درگیر مشکلات و کلاهبرداری و سوء استفاده های گوناگون و هک شدنِ اکانت و موارد دیگه بودن. در همین رابطه لازم میدونم دو نکته رو بگم که مشکلی پیش نیاد :
1- کلیه ی نقل و انتقالاتِ مالی برای این تاپیکِ خرید و فروش، تنها با حسابِ بانک ملت به نام "سعید آرمان" انجام میشه. اکیدا از واریز پول به هر حسابِ بانکی غیر از بانکِ ملت یا شخص با نامی غیر از "سعید آرمان" خودداری کنید.
۲- در صورت مواجهه با ادعای "واریز پول اشتباهی" به حسابِ بنده، مبلغ فقط و فقط پس از تایید هویت، به صاحبِ حساب یعنی شخصی که پول از حسابِ ایشون به حسابِ من واریز شده تقدیم میشه و لا غیر...
موفق باشید.