saman_moradi
Registered User
- نوشتهها
- 430
- لایکها
- 2
سلام دوستان عزیز یک دستگاه لپ تاپ سامسونگ مدل R580 به فروش می رسد این مدل دستگاه تو ایران نیست بنده 6ماه پیش از مالزی خودم اوردم اون موقع 750$ خودم خریدم. ..دستگاه بسیار تمیز هست و خط و خش و ضربه اصلا نخورده چون بیرون از خونه اصلا نبردمش. ..دستگاه دو تا لنز داره یکی واسه DvD و یکی واسه Blueray. .که از هیچ کودمش استفاده نشده. ..یک دستگاه دیگه دارم و این بلا استفاده است واسه همین دارم می فروشمش. ..
I3 2.3 ghz. ..4gig Ram DDR3. ..500HDD. ..intel HD shared ta 2gig. ...DvD + Blueray. ..15.6 led. .
قیمت مشابه این مدل سامسونگ رو قیمت کردم 1900 بود چون این مدلش تو بازار نبود با یه مدل سامسونگ دیگه مقایسه شد. ...قیمت پایه رو میزارم رو 1200 چون یکی از دوستان این قیمت رو می خواست. ..کسی بیشتر خواست بنده در خد متم. ..
عکس هم تا شب برای دوستان میزارم. ...
I3 2.3 ghz. ..4gig Ram DDR3. ..500HDD. ..intel HD shared ta 2gig. ...DvD + Blueray. ..15.6 led. .
قیمت مشابه این مدل سامسونگ رو قیمت کردم 1900 بود چون این مدلش تو بازار نبود با یه مدل سامسونگ دیگه مقایسه شد. ...قیمت پایه رو میزارم رو 1200 چون یکی از دوستان این قیمت رو می خواست. ..کسی بیشتر خواست بنده در خد متم. ..
عکس هم تا شب برای دوستان میزارم. ...