• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک دستگاه لپ تاپ سامسونگ به همراه بلوری. ..

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان عزیز یک دستگاه لپ تاپ سامسونگ مدل R580 به فروش می رسد این مدل دستگاه تو ایران نیست بنده 6ماه پیش از مالزی خودم اوردم اون موقع 750$ خودم خریدم. ..دستگاه بسیار تمیز هست و خط و خش و ضربه اصلا نخورده چون بیرون از خونه اصلا نبردمش. ..دستگاه دو تا لنز داره یکی واسه DvD و یکی واسه Blueray. .که از هیچ کودمش استفاده نشده. ..یک دستگاه دیگه دارم و این بلا استفاده است واسه همین دارم می فروشمش. ..
I3 2.3 ghz. ..4gig Ram DDR3. ..500HDD. ..intel HD shared ta 2gig. ...DvD + Blueray. ..15.6 led. .
قیمت مشابه این مدل سامسونگ رو قیمت کردم 1900 بود چون این مدلش تو بازار نبود با یه مدل سامسونگ دیگه مقایسه شد. ...قیمت پایه رو میزارم رو 1200 چون یکی از دوستان این قیمت رو می خواست. ..کسی بیشتر خواست بنده در خد متم. ..
عکس هم تا شب برای دوستان میزارم. ...

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
کدوم شهر تشریف دارید
اگه دو روز مهلت تست میدی پایه خریدارم

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
تهران هستم. ..مشگلی نیست فرصت تستم میدیم. دستگاه بسیار سالم هست. .در ضمن قیمت پایه دو تا مشتری داره اگه می خواهید قیمت بالا تر باید پیشنهاد بدید. ..

بی زحمت یکی از دوستان توضیح بده چه جوری عکس اینجا بزارم ممنون میشم. ..هرچی گشتم نفهمیدم چجوری میشه اینجا عکس بزاری ممنون. .

Last edited:

MasihII

Registered User
لایک‌ها
75
تهران هستم. ..مشگلی نیست فرصت تستم میدیم. دستگاه بسیار سالم هست. .در ضمن قیمت پایه دو تا مشتری داره اگه می خواهید قیمت بالا تر باید پیشنهاد بدید. ..

بی زحمت یکی از دوستان توضیح بده چه جوری عکس اینجا بزارم ممنون میشم. ..هرچی گشتم نفهمیدم چجوری میشه اینجا عکس بزاری ممنون. .

داداش به همون سبک عکس خوبه فقط یک مقدار اسمتون بزرگتر بنویس و از پشت دستگاه هم عکس بزار + تمام وسایل و مطعلقات ( کارتن و شارژر و ... ) رو توی یه عکس بنداز

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
داداش به همون سبک عکس خوبه فقط یک مقدار اسمتون بزرگتر بنویس و از پشت دستگاه هم عکس بزار + تمام وسایل و مطعلقات ( کارتن و شارژر و ... ) رو توی یه عکس بنداز
داش مسیح ما شر مندتییم ها. .ببخشیدا کلا اونجوری شد. .ما ارادتمندیم حاجی قا بلتم نداره. . نه داداش من که وقت ندارم دوباره عکس بگیرم همونارو می خوام بزارم فقط نمی دونم چه جوری اینجا باید آپلود کرد عکسو هرچی گشتم پیدا نکردم عزیز. .

MasihII

Registered User
لایک‌ها
75
داش مسیح ما شر مندتییم ها. .ببخشیدا کلا اونجوری شد. .ما ارادتمندیم حاجی قا بلتم نداره. . نه داداش من که وقت ندارم دوباره عکس بگیرم همونارو می خوام بزارم فقط نمی دونم چه جوری اینجا باید آپلود کرد عکسو هرچی گشتم پیدا نکردم عزیز. .

من جای ایشون عکس ها رو میزارم :

bf73bc6c6e67.jpg

197002b9a085.jpg

dfcf16f0adbc.jpg

power of

Registered User
لایک‌ها
71
سلام

رنگش مشکی براق هستش ؟

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2

تا اینجا واسه شما دوست عزیز. ..تا 2 روز دیگه اشالله اعلام می کنم به بالا ترین قیمت تقدیم می شود.

اگه با اين ميزني بقيه سر ميدم
http://forum.persiantools.com/t310010.html
سلام. .مرسی دوست عزیز شرمنده تبلت دارم. .فقط فروش هستش. مرسی از پیشنهادتون.

Up....

Up....

Last edited:

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
Up....

آخرین قیمتی که دوستان خواستن 1300 هست. .کسی بیشتر خواست تا 2-3 روز دیگه در خدمتم. .

Last edited:

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
1320 با شرط تست. در ضمن در حال حاضر عکسها دیده نمی شود

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
عکس ها که واضح هست دوست عزیز شما اولین نفری میگی وضح نیست. ..فرصت تستم داده می شود. ..تا اینجا واسه شما. .

1320 با شرط تست. در ضمن در حال حاضر عکسها دیده نمی شود
عکس ها وضح هست دوست عزیز شما اولین نفری هستی که میگی وضح نیست. ..فرصت تستم داده می شود. ..تا اینجا واسه شما.

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
منظورم این بود که عکسها لود نمی شوند شاید اشکال اینترنتی باشه

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
منظورم این بود که عکسها لود نمی شوند شاید اشکال اینترنتی باشه

نمی دونم چرا واسه شما این طوره. .بقیه دوستان دیدن خودمم دارم میبینمش. .،،

Up.... .

Up.......

up......

Last edited:

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
احتمالا مشکل از سرویس دهنده اینترنت است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا