• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک دستگاه لپ تاپ Asus N53SV خیلی سالم و خوش قیمت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
بسم الله ، سلام دوستان ، منظور از این تاپیک فروش یک دستگاه لپ تاپ خیلی تمیز و سالم Asus مدل N53SV با مشخصات :thumbsdow مشاهده پیوست 101514 هست با گارانتی تا پانزدهم ژوئن 2013 هست . دستگاه بدون خط و خش و ضربه ، دارای گارانتی ، کارتن ، درایور ، موس و کیف اورجینال می باشد . همینطور که از عکساش معلومه :thumbsdow به خوبی از 4 ماه پیش تاکنون نگهداری شده و خیلی کم کارکرده ( درایورش تا حالا فقط 4 سی دی به خودش دیده )!!! مشاهده پیوست 101515 به هر حال به دلیل خریدن سیستم و احتیاج کمی که بهش دارم تصمیم گرفتم بفروشمش . ناگفته نمونه که اولویت فروش هم با کسانی هستش که شیراز بتونن حضوراً تشریف بیارن و پس از تست و بازدید تحویل بگیرنش . اما قسمت حساس موضوع : قیمت پایه برای این دستگاه یک میلیون و صد هزار / 1.100.000 برای شروع و پایه در نظر گرفتم . خواهش می کنم طبق قوانین تو این تاپیک و pm قیمتاتونو بهم اطلاع بدین .

Last edited:

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
خوب به علّت استقبال زیاد :D UUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPP

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
اینقدر پیام خصوصی ندین اینجا هم یکی یه چیزی بگه بره بالو . کاکو بورو بالو .

jabermoradi

Registered User
لایک‌ها
5
سلام کاکو
برا شروع من اومدوم پیغام . آآآآآآآآپ بزارم
رفیق از رو عکس معلوم نبود رم و هارد چقده تا اونچا که من میدونم گرافیک 540 جی فورسه و هارد 640 و رم 8
یه رفیق دارم ملی آباد اگه قابل بدونی شمارتو برام پی ام بزن سر قیمت هم با مو را بیار
ایشالا معامله میشه

jabermoradi

Registered User
لایک‌ها
5
سلام کاکو
رفیق از رو عکس معلوم نبود رم و هارد چقده تا اونچا که من میدونم گرافیک 540 جی فورسه و هارد 640 و رم 8
یه رفیق دارم ملی آباد اگه قابل بدونی شمارتو برام پی ام بزن سر قیمت هم با مو را بیار
ایشالا معامله میشه

راستی کاکو از قرار معلوم ویندوزش اوریجینال نی
او موسه هم روشه ؟:blush:

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
سلام کاکو
ایشالا معامله میشه

البته درستش معالی اباد هست :دی

saeed_ssss2002

Registered User
لایک‌ها
81
سلام کاکا خسته نباشید
من 1120 میخوامش اگه اوکی شد
id:saeed_ssss2002

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
عزیز این کانفیگش درست مشخص نیست. میشه کانفیگشو بگی؟

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام کاکو
ایشالا معامله میشه
سلام عزیزدل ، کانفیگ این لپ تاپ cpu 2630 - ram 4 - vga 540 - hdd 640 - os free - monitor 15.4 - dvd rw - گارانتی سازگار
من قیمت پایه رو تو پست اول خدمتتون عرض کردم اگر شما قیمتی مد نظرتون هست ( البته بالاتر از پایه ) من در خدمتتون هستم . ناگفته نمونه تو یک قیمت مساوی اولویت با همشهریای عزیز هستش !

راستی کاکو از قرار معلوم ویندوزش اوریجینال نی
نه ویندوز اورجینال نداره ولی روش ویندوز 7 64 بیت نصبه .
او موسه هم روشه ؟:blush:
نه اون موس logitek mx هست که الآن یه چیزی حدود 110 قیمت داره ( روی هر جسمی کار بدون پرش کار میکنه ، شیشه ، فرش ، چوب و... ) اگر خریداری بالای 1200 برا لپتاپ پیدا شد در صورت تمایل اونم به قیمت 50 واگذار میشه .

سلام کاکا خسته نباشید
من 1120 میخوامش اگه اوکی شد
id:saeed_ssss2002
من دوست ندارم فروشم زیاد کششششششدار بشه ( به قول بعضیا ) در صورت نبودن قیمت بالاتر تا چند روز آینده به شما تقدیم می کنم .

عزیز این کانفیگش درست مشخص نیست. میشه کانفیگشو بگی؟
کانفیگشو بالا گفتم اگر هم سوالی هست در خدمتم .

قیمت آکش چنده در حال حاضر ؟؟
آخرین قیمتی که من قبل از گرونی دلار ازش دارم 1370 بود که مطمئنا تغییر کرده . اون موقعی که این لپ تاپ این قیمت بود n55 میدادن 1550 ، الآن n55 بالای 1700 قیمت می خوره . ( البته دوستانی که قیمت دارند اگر تو این تاپیک بگن اشکال نداره )

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
از صاحب تاپیک عذر میخام.اگه مشکلی دارن با پست من، بگن خودم ادیتش میکنم ، ولی
تو شهر ما مدل بدون بلوری این لپتاپ با هارد 750 و رم 8 و سی پی یو 2670 حدود 1750 بود هفته قبل!مدل بلوری دارشم 1850 اگه اشتباه نکنم!(یه n55sf هم بود حدود 1820 قیمت دادن ولی جعبش باز بود!)چند روزه پیشم رفتم گیر نیومد که قیمت جدید بگیرم!

در حاله حاضر به لپتاپه همتراز ایشون به شرط اکبند بودن( باتوجه به وضعیته بازار) دسته کم 1550-1600 میشه قیمت داد!(توجه داشته باشین دلار هفته قبل 1800 بود الان 2200!!)
(اینارو خودم پرسیدم چون همین مدل رو دارم و میخاستم بفروشم واسه همین رفته بودم قیمت بگیرم!)

از مزایای این لپتاپ هم فقط اینو بگم که علاوه بر قدرته زیادی که داره در هیچ شرایطی داغ نمیکنه و شما به زحمت میتونید توی سنگین ترین اجرا ها صدای فنش رو بشنوید!یکی از بهترین مدلهای تولیدیasus هست به نظر من! برای کار طولانی مدت و جایگزین کردن با pc ایده اله

Last edited:

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
از صاحب تاپیک عذر میخام.اگه مشکلی دارن با پست من، بگن خودم ادیتش میکنم ، ولی
تو شهر ما مدل بدون بلوری این لپتاپ با هارد 750 و رم 8 و سی پی یو 2670 حدود 1750 بود هفته قبل!مدل بلوری دارشم 1880 اگه اشتباه نکنم! چند روزه پیشم رفتم گیر نیومد که قیمت جدید بگیرم!

در حاله حاضر به لپتاپه همتراز ایشون به شرط اکبند بودن( باتوجه به وضعیته بازار) دسته کم 1550-1600 میشه قیمت داد!(توجه داشته باشین دلار هفته قبل 1800 بود الان 2200!!)
(اینارو خودم پرسیدم چون همین مدل رو دارم و میخاستم بفروشم واسه همین رفته بودم قیمت بگیرم!)
از مزایای این لپتاپ هم فقط اینو بگم که علاوه بر قدرته زیادی که داره در هیچ شرایطی داغ نمیکنه و شما به زحمت میتونید توی سنگین ترین اجرا ها صدای فنش رو بشنوید!یکی از بهترین مدلهای تولیدیasus هست به نظر من! برای کار طولانی مدت و جایگزین کردن با pc ایده اله
سلام و ممنون از توضیحاتی که دادین ، من قیمت پایه رو خیلی منصفانه گذاشتم و می تونستم حداقل 200 بالاتر بزارم ولی چون دوست دارم با مشتریم توافق کنم و هر دو راضی و خوشحال از معامله باشیم قیمت پایین زدم ( تابلوه که کاسب نیستم !!! ) ، خوب ولی متاسفانه بعضی ها هم لطف کردن از این قیمتی که من چند صد تومن زیر قیمت بازار دادم یه چند صد تومن دیگه زدن و بهم پخ دادن ( گله نیستا ) به هر حال لپ تاپ من فوق العاده تمیز و کارنکرده هست و هرکس بخواد میتونه از نزدیک بیاد و ببینه و یا آشناشو تو شیراز بفرسته برا تست . قیمت هم خیالتون راحت باشه دیگه با این قیمتا اینطور لپ تاپی کسی برا فروش نمیزاره .

Pro.Hardware

Registered User
لایک‌ها
18
من 900 هستم.

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام آقا من 1155 میدم
به در خواست دوستان پایان فروش فردا شب ساعت 24 ، تحویل و یا ارسال دستگاه صبح روز چهارشنبه برای خریدار بالاترین قیمت که تاکنون جناب SAEED_SSSS2002 ISJKN می باشند . قیمت قطعی 1200 می باشد و با اولین پیشنهاد به این قیمت فروش متوقف و دستگاه به خریدار به این قیمت تحویل می گردد . ضمنا همانطور که در پست های قبلی خدمت دوستان عرض کردم یک موس وایرلس مارک لوجیتک که در عکسها آمده است به خریدار بالای 1200 به قیمت 75 زیر قیمت آک ( 50 ) در صورت تمایل واگذار می گردد . http://www.rayaneh.com/product-12269.aspx

Last edited:

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
پست قبل ویرایش شد قیمت نهایی 1200 شد ، فروش به اولین پیشنهاد به این قیمت .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا