• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک دستگاه مودم وایرلس ایرانسل BM 632

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام. ..دوستان یه عذ مودم ایرانسل.BM632 موجود است. چون یه مودم جیبی دارم کلا این واسم غیر استفاده بوده. ..از این مودم های سزی اول ایرانسل هست اینا قابلیت تغیعر مک داره یعنی میشود با مبین نت یا شرکت های دیگر قابل استفاده هست. .مودم های جدید ایرانسل این قابلیتو ندارن...این مودم 65 مشتری داره هر کی خواست 70 می فروشم. ..!!! هر کی خواست من در خدمت هستم. ..!!.

zarinshop

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
اگه میشه چند تا عکس از مودم بزارید . من 70 خریدارم

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز دیگه مودم چیه عکس ازش بزارم. .این مودم نو هستش چون دوتا مودم داشتم از زیاد استفاده نکردم. ..وقت واسه عکس گزاشتن در حال حضر ندارم. .هر کی خواست من در خدمت هستم 3نفر دیگه هم 70 خواستن به اولین نفری که زنگ بزنه تقدیم میشه. ...09367573997.

Up........

Last edited:

Mr_Map

Registered User
لایک‌ها
10
saman_moradi has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.

:D

saghiemeikade

Registered User
لایک‌ها
4
تا 27 مهر فقط 25 تومن بود این مودم که من خودم هم خریدم یکی
تو بسیاری از اعیاد و مناسبتها براحتی 50% تخفیف رو میزاره

بنده40 تا 45 هستم اگه واقعا فروشنده هستید

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
تا 27 مهر فقط 25 تومن بود این مودم که من خودم هم خریدم یکی
تو بسیاری از اعیاد و مناسبتها براحتی 50% تخفیف رو میزاره

بنده40 تا 45 هستم اگه واقعا فروشنده هستید

جدی میگی. .؟! از این مودم پس خریدی. ! مودمتو بیار من 100 ازت می خرم. .!! شما می تونی وایستی اعیاد شد 4 تا بخری. ..

Up.........

Last edited:

juolipuoli

Registered User
لایک‌ها
2
جدی میگی. .؟! از این مودم پس خریدی. ! مودمتو بیار من 100 ازت می خرم. .!! شما می تونی وایستی اعیاد شد 4 تا بخری. ..

Up.........

مودم طی تماس تلفنی که الان با استارتر انجام دادم توسط بنده خریداری شد و همینجا هم اعلام میکنم طبق درخواست استارتر از لحظه دریافت مودم تمامی مسوولیت مودم برعهده من هست تا استارتر خیالشون راحت باشه

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
مودم طی تماس تلفنی که الان با استارتر انجام دادم توسط بنده خریداری شد و همینجا هم اعلام میکنم طبق درخواست استارتر از لحظه دریافت مودم تمامی مسوولیت مودم برعهده من هست تا استارتر خیالشون راحت باشه
آقا الکی شلوغش نکنید این بچه بازی ها چیه. ..؟! بنده به هیچ کس قول ندادم جز دونفر که اگر نفر اول امشب پول واریز کنه مال ایشون هست نکه فردا به نفر دوم تقدیم میشود. ..تا خودم نگفتم تو این تایپیک مودم موجود هست. ..الکی هم نیایید بگید به من قول داد و فلان و گرفتمو فروختمو. ....

تایید میشه به دوست عزیز juolipuoli فروخته شد و واسشون ارسال شد. ..اشالله که به سلامتی استفاده کنند. ..ختم تاپیک. ..

Last edited:

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان عزیزان نوشتم که این دستگاه فروخته شد خواهشن پیغام خصوصی در مورد قیمت و فلان ندید دیگه. ..با تشکر. ...!! یا حق.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا