• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک دستگاه نانو استیشن ام 5 و 33 متر کابل LAN

majidxxlightxxboy

Registered User
لایک‌ها
39
با سلام و عرض تبریک سال نو خدمت دوستان محترم امیدوارم ساله خوب و پر خیر و برکتی داشته باشین:)
من یه دستگاه نانو استیشن M5 و همچنین 33 متر کابل لن برای فروش دارم.دستگاه نانو استیشنم در حده نو هستش و جعبش هم سالمه.که قیمت های پایه به صورت زیر هستن.

قیمت پایه نانو استیشن ام 5 >>> 170 هزار تومان
قیمت پایه 33 متر کابل لن >>> 15 هزار تومان
و اگر کسی بخواد هر دو رو با هم ببره هر دو رو بهش 180 هزار تومان میفروشم.
هزینه پست هم با شما هستش.
یه دفتر پستی سره خیابونمون هست و میتونم واستون به سرعت پست کنم.
در صورت تمایل به خرید پیام شخصی بدید.

فایل های ضمیمه

• 2013-03-22 23.56.18.jpg
    2013-03-22 23.56.18.jpg
    477.4 KB · نمایش ها: 81
  • 2013-03-22 23.57.09.jpg
    2013-03-22 23.57.09.jpg
    491.4 KB · نمایش ها: 81
Last edited:

majidxxlightxxboy

Registered User
لایک‌ها
39
کابل رو فوری خریدارم

در خدمتم دوست عزیز.فقط هر وقت آماده بودی برام پیام شخصی بزار البته فکر کنم تا تاریخ 5 فروردین دفتر پستی تعطیل باشه ولی فردا یه سر میزنم اگر باز بود خبرت میکنم.

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
در خدمتم دوست عزیز.فقط هر وقت آماده بودی برام پیام شخصی بزار البته فکر کنم تا تاریخ 5 فروردین دفتر پستی تعطیل باشه ولی فردا یه سر میزنم اگر باز بود خبرت میکنم.

دادا پخ دادم خیلی فوری می خوام فردا بتونی واسم بفرستیش عالی میشه ممنون .

کابل توسط بنده خریداری شد قرار شد بعد از ارسال مبلغ رو تقدیمشون کنم

Last edited:

ali.dante

Registered User
لایک‌ها
137
انتن توسط بنده خریداری شد
با شرایط دوسته بالایی:D
واریز پول بعد از ارسال

Last edited:

abmm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من قیمت منصفانه است

kurmuli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها خداییش قیمتش خوبه هر کی بخره سود کرده.

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206

ali.dante

Registered User
لایک‌ها
137
ویرایش

Last edited:

Morteza_SOS

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
296
والا دوست عزیز با این کلمه به من حق بدین تو پست اولتون جوری نوشتین که انگار شما یک ماه پیش عضو شدی ماهم دو روزه عضو شدیم و چون همه تازه کاریم باید حق رو به شما هم بدیم عزیز دل شما تو این فروم هرکی رو خوساتی
بگو من میارم بنده رو تایید می کنه
عزیز دل این عنوان فروشنده معتبر الکی نیست کارت ملی پشت و رو با شناسنامه عکس و ختی زنگ زدن خونمون استعلام کردند بعد شما می گی فلان
نمی دونم اگر شرایططون اینه من انصراف میدم .
کاملا با نظر پیمان جان موافقم....
علاوه بر فروشنده ی معتبر بودن سابقه ی خوبی هم دارند ایشون...

سلام اقا مجید
عزیز ما پریشب توافق کردیم و شما اینو فروختی به من!و من رو حساب قول شما 1 مورد دیگرو بیخیال شدم .حالا هم که اصلا با ادم صحبت نمیکنی و نه جواب pm میدی!
واقعا زشته این کارا همین کارا باعث میشه اعتماد تو این فضا ها کم بشه . من واقعا متاسفم برا شما اقا مجید شما فکر کنم کلا سابقه خریدو فروش نداری که اینجوری می زنی زیره حرفت و قانون کله سایت رو قبول نداری وتوقع داری همه پیرو قانون خودت باشن . در رابطه با امتیاز بازارچه هم اگه واقعا مهم نیست میخوای بخاطره بد قولی که کردی امتیاز منفی بدم تا درک کنی چقدر اهمیت داره؟
من همینجا انصراف میدم از خرید انتن و پیشنهاد میکنم شما هم توقع نداشه باشی ملت 200 تومن پولو بدن به یه اکانت که 2 روزه ساخته شده!
در ضمن دوستان اصلا معامله با ایشون رو توصیه نمیکنم چون ممکنه هر لحظه بزنن زیره حرفشون...
یا علی
تا حدودی با صحبت های شما موافقم مخصوصا در این خصوص که دوست تازه وارد ما (majidxxlightxxboy) باید به دوستان حق بده که حتی یک هزارم درصد هم نمیشه به کاربران جدید (حتی با امتیاز بازارچه!) اعتماد کرد با توجه به اینکه به راحتی با یه کاربری جدید وارد می شوند و....

در کل بنده در صورتی که پیمان جان انصراف از خرید بدن هر دو مورد را به قیمت پایه و فوری خریدارم :
اگر کسی بخواد هر دو رو با هم ببره هر دو رو بهش 180 هزار تومان میفروشم.
ولی در صورتی که پیمان جان انصراف ندن بنده فقط مورد زیر را خریداری می کنم و به نفع ایشون کنار می کشم :
قیمت پایه نانو استیشن ام 5 >>> 170 هزار تومان
با این شرط که یا چند نفر معتبر شما را تایید کنند (نه مولتی یوزرهاتون!!) یا اول ارسال بعد واریز...
هزینه ی پست هم با شما

ابتدا باید هزینه توسط شما واریز بشه بعد من کالا رو واستون پست میکنم اینم شرایطمه.
در صورتی که اعتماد سازی کنید و چند تن از دوستان معتبر هم شما را تایید کنند باشه مشکلی نیست
در غیر این صورت کالا میمونه تو کمدم و خاک میخوره.
فکر کنم اگر اعتماد سازی نکنید یا اول ارسال بعد واریز نکنید همین کار را هم باید بکنید چون کسی همچین ریسکی نمیکنه اونم توی این شرایط و با توجه به فاصله ی شما تا دوستان.... اگر تهران بودید باز میشد حضوری خرید یا.....
به من هم حق بدین دوستان
:D

majidxxlightxxboy

Registered User
لایک‌ها
39
کابل توسط دوست گرامی و عزیز پیمان خریداری شد.با تشکر و به امید معامله هایه بیشتر با فرد با اعتباری مثل شما.

Last edited:

ali.dante

Registered User
لایک‌ها
137
سلام
اقا مجید اون موقع که این پست رو دادم بعدش شما پم دادی . اون موقع هم واقعا بر خورده بود بهم ....
من اعتبار زیاد ندارم ولی گفتم میتونم اعتماد سازی کنم ولی شما چی؟ میتونید اعتماد سازی کنید؟ من گفتم اگه تائید بشید چشم من پول میفرستم اول ...
شما خودت هم میدونی حق با من بود بهتره دیگه طولش ندیم بحثو
در هر صورت من هنوز خریدارم البته اگه فرده معتبری شما رو تائید کنه من پولو اول میفرستم. اگر هم میخواید من اعتماد سازی کنم موردی نداره.
پوست قبلی هم ویرایش میشه تا لطمعه ای به فروشتون نزذه باشم.
یا علی

samt.bsb

Registered User
لایک‌ها
148
درود دستگاه رو ازتون خریدارم به صورت حضوری که دوستم بیاد ازتون بگیره ونقد هم پرداخت میشه.فقط میشه بفرمایین چقد دستگاه کار کرده عزیز

majidxxlightxxboy

Registered User
لایک‌ها
39
دوست عزیز من به کسی نگفتم که بیاد ازم تو این سایت حمایت کنه اون دو نفر هم اگر بری دوباره متن رو بخونی متوجه میشی که دارن راجب منصفانه بودن و خوب بودن قیمت صحبت میکن نه مورد اعتماد بودن من.و اینکه دیگر کاربر هایه سایت رو مولتی یوزر خطاب کنید به نظرم کمی اجهاف هستش.
به هر حال من کابل رو به آقا پیمان گل فروختم واقعا آدمه درستین آقا پیمان.حالا ببینیم این نانو استیشن چی میشه!!!

Last edited:
بالا