• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک دستگاه پرینتر HP D5463 مشکل دار و تانک خوب سالم 5 رنگ

mr-iman

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوستان عزیز
از موضوع معلومه و زیاد وارد جزییات نمی شم!پرینتر 5 ماهی هست گوشه خونه داره خاک میخوره هدش مشکل داره و هد نو گیر نیومد یعنی حوصله اش رو نداشتم!چند جا رفتم شهر خودم پیدا نکردم اما تانک سالمه در ضمن قابلیت چاپ رو سی دی هم داره فقط نمیدونم اون تیکه که سی دی روش میزاری میره تو خود دستگاه کجاس باید پیدا کنم!و کیفیت خیلی بالایی تو چاپ سی دی داره نمونه خواستید بگید بهتون بدم
قیمت پیشنهادی فقط پرت ندید پرینتر و کسی نخواد میتونم تانک رو تنها بهش بدم!اما منصفانه باشه قیمتش پیشنهاد های تو پ.خ در نظر گرفته نمیشه قیمت اخرم نداره تا یک هفته به بالاترین قیمت بعدش اگه نشد قیمت پایه میزارم
درضمن تانک داری رنگ میباشد از همه رنگ ها حدود 100 میل دارم رنگ توکیو 78(ساخت کره)اگه همش با هم باشه تخفیف میدم
هزینه هم با خریدار با باربری یا هر چیزی که شما بخواید!
2.JPG Capture.JPG

mr-iman

Registered User
لایک‌ها
13
بالا باش همچنان

ارسال شده از GT-I9082 با استفاده از تپاتالک

moty

Registered User
لایک‌ها
217
مایع گولا گولا بگیر هدشو بنداز توش 48 ساعت ردیف میشه اگه خکشیده
با پرینتر تعویض داری؟:general606:

mr-iman

Registered User
لایک‌ها
13
مایع گولا گولا بگیر هدشو بنداز توش 48 ساعت ردیف میشه اگه خکشیده
با پرینتر تعویض داری؟:general606:
والا از دست من که کاری بر نمیاد نه وقتشو دارم نه حوصلشو یه دفعه رفتم.مایع هد باز کن بگیرم.طرف گفت 60 تومان اونم 100 میلشو گفتم نمیخوام دیگه نرفتم اره چه پرینتری داری شما؟ مشخصات بده

فرستاده شده از GT-I9082ِ من با Tapatalk

moty

Registered User
لایک‌ها
217

mr-iman

Registered User
لایک‌ها
13
والا به من این بنده خدا تعمیرکاره گفت خرابه البته ادم درسته نبود خداشاهده یک سال و نیم تو مغازه اش بود دستش نزده بود هر دفعه میرفتم میگفت ای فراموش کردم منم گرفتار 2.3 هفته ای یکبار سر میزدم گاهی یک ماهم میشد نمیرفتم دیگه خسته شدم گرفتم ازش شما با هد خراب فرض کن اصل
پرینتر خودت وضعیتش چجوریه چه قیمته؟ چند رنگه؟ چند برگ زده؟

فرستاده شده از GT-I9082ِ من با Tapatalk

بالا