ali diesel
Registered User
سلام.
پلی استیشن سوپر اسلیم 500 باندل جی تی ای.یعنی ببینیش دلت نمیاد باهاش بازی کنی.تو ایران ندیدم من دست کسی.همراه این دستگاه و جزو متعلقات داخل جعبه یک بازی gta v هم هست که به تنهایی و اگه بخواهید جدا بخریدش حول و حوش 220 هزار قیمت داره.
من این دستگاه رو از ترکیه برام فرستادن چون اینجا گیرم نیومد.
یک سری دوستان هم در جریان بودن که میخواستم اینترنتی از ایبی بخرمش که خیلی بالا در میومد.
به هر حال منم ارزون نخریدمش.
من جهت آرشیو کردن خرید بودم ولی الان پول لازم دارم بنابر این راحت تر میتونم از این دل بکنم تا بقیه دستگاه هام.
همونطور که گفتم این رو یه بزرگواری از ترکیه برام خریده آورده به همراه 6 تا بازی.
اجناس تماما پلمپ میباشند.
چسب کارتون دستگاه به گفته دوست عزیزم که زحمت آوردنش رو کشیده بود تو گمرک باز شده که مورد خاصی نیست
شرایط فروش:
مزایده با قیمت استارت 750.000
در مورد بازی ها هم قیمت بدید بنده بررسی میکنم اگه مناسب بود اوکی میکنیم.
فیمت فروش فوری دستگاه خالی 1.200.000 تومان هستش.
بنده محمودی هستم اینم شماره 09389097775
عجله دارم برا فروش.
تصاویر کاملا گویاست.
در پی ام هیچ سوالی مطرح نکنید که جواب داده نمیشه.فقط همینجا.
پلی استیشن سوپر اسلیم 500 باندل جی تی ای.یعنی ببینیش دلت نمیاد باهاش بازی کنی.تو ایران ندیدم من دست کسی.همراه این دستگاه و جزو متعلقات داخل جعبه یک بازی gta v هم هست که به تنهایی و اگه بخواهید جدا بخریدش حول و حوش 220 هزار قیمت داره.
من این دستگاه رو از ترکیه برام فرستادن چون اینجا گیرم نیومد.
یک سری دوستان هم در جریان بودن که میخواستم اینترنتی از ایبی بخرمش که خیلی بالا در میومد.
به هر حال منم ارزون نخریدمش.
من جهت آرشیو کردن خرید بودم ولی الان پول لازم دارم بنابر این راحت تر میتونم از این دل بکنم تا بقیه دستگاه هام.
همونطور که گفتم این رو یه بزرگواری از ترکیه برام خریده آورده به همراه 6 تا بازی.
اجناس تماما پلمپ میباشند.
چسب کارتون دستگاه به گفته دوست عزیزم که زحمت آوردنش رو کشیده بود تو گمرک باز شده که مورد خاصی نیست
شرایط فروش:
مزایده با قیمت استارت 750.000
در مورد بازی ها هم قیمت بدید بنده بررسی میکنم اگه مناسب بود اوکی میکنیم.
فیمت فروش فوری دستگاه خالی 1.200.000 تومان هستش.
بنده محمودی هستم اینم شماره 09389097775
عجله دارم برا فروش.
تصاویر کاملا گویاست.
در پی ام هیچ سوالی مطرح نکنید که جواب داده نمیشه.فقط همینجا.
Last edited: