• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک دستگاه HTC WildFire

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99
سلام دوستان ...

یک عدد HTC WildFire دست دوم ولی کاملا تمیز و تقریبا بدون خط و خش موجوده ...
ازین دستگاه هایی نبوده که هی بخوام باهاش بازی کنم، یا چیزه زیادی روش نصب کنم ... باهاش زیاد کار نکردم، ازش راضی هستم و گوشیه خوبیه ... شارژش هم مشکلی نداره و خوب شارژ نگه میداره ...
تنها مشکل دکمه ی کم و زیاد شدن صداشه که از همون روزی که خریدم ( دست دوم ) این مشکل رو داشت، دکمه ها رو باید یه مقدار سفت تر از حد معمول فشار بدین تا عمل کنه ...

* عکس هم تا فردا میزارم *

نوش بدون گارانتی حدوده 420 هزار تومنه، با کسر 25 درصد میشه حدوده 320 هزار تومن که بنده قیمت پایه را روی 290 تومن میزارم ...

hamed14365

Registered User
لایک‌ها
242
سلام دوستان ...

یک عدد HTC WildFire دست دوم ولی کاملا تمیز و تقریبا بدون خط و خش موجوده ...
ازین دستگاه هایی نبوده که هی بخوام باهاش بازی کنم، یا چیزه زیادی روش نصب کنم ... باهاش زیاد کار نکردم، ازش راضی هستم و گوشیه خوبیه ... شارژش هم مشکلی نداره و خوب شارژ نگه میداره ...
تنها مشکل دکمه ی کم و زیاد شدن صداشه که از همون روزی که خریدم ( دست دوم ) این مشکل رو داشت، دکمه ها رو باید یه مقدار سفت تر از حد معمول فشار بدین تا عمل کنه ...

* عکس هم تا فردا میزارم *

نوش بدون گارانتی حدوده 420 هزار تومنه، با کسر 25 درصد میشه حدوده 320 هزار تومن که بنده قیمت پایه را روی 290 تومن میزارم ...
همون گوشی نبود که چند روز پیش از سید خریدی؟؟؟؟

بالا