• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک دستگاه IPHONE 4 خریداری شده از خارج آکبند (فقط برای تست و آپدیت IOS 7 باز شده)

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
سلام دوستان:

یه آیفون 4 16GB برام از خارج از کشور اومده که اونجا آکبند بوده و فقط برای تست و آپدیت به IOS7 باز می شه.

رنگ سفید هستش و همچنین پارت نامبر آمریکا(LLA)

اگر که به قیمتی که گذاشتم فروش نره نگهش می دارم قصدم هم از فروش فقط تعویض با XPERIA Z (بنفش)وگرنه هیچ مشکلی نداره.

اگه کسی XPERIA Z بنفش آکبند داره تعویض می کنم وگرنه تعویض ندارم.

قیمت هم با توجه به اینکه داره توی همین فروم و فروم های همسایه 950 تا 1 تومن داره دست 2 و چند ماه کارکرده این گوشی به فروش می ره قیمت رو من می زارم: 1120 ... کسی که واقعا گوشی رو بخواد باهاش راه هم میام................تا آخر هفته اگه کسی بخواد 1090.................

گوشی از ابتدا برچسب پشت و رو از بهترین جنس موجود زده شده و اینکه یه سری برنامه اولیه هم داره که فکر کنم حداقل برای ریختنش 20 بگیرن و همچنین آپدیت که اونم هیچی.......

ابتدا واریز پول و سپس ارسال و همچنین به خریدار مهلت تست 1 روزه هم داده می شه که یه وقت فکر نکنه گوشی آکبند نیستش.
هزینه ارسال با خریدار و روش ارسال هم خود خریدار محترم انتخاب می کنن که با پست یا تیپاکس باشه(باربری امکانش رو ندارم.)همچنین حضوری در تهران هم می تونم تحویل بدم.

خواهش می کنم کارشناسی در مورد قیمت رو اصلا توی این تاپیک نداشته باشید.....پیشنهاد قیمت کمتر هم فقط در خصوصی.

تصاویر:

Last edited:

seyfollah

Registered User
لایک‌ها
22
ربیلدش هستش؟
در ضمن دوستمون حق دارن قیمت خیلی زیاده.........

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
شرمنده قیمتتون بیشتر به 4 اس نزدیکه تا 4
عزیز من ....من که قرمز نوشتم که درباره قیمت بحث نشه.......اگر که پیشنهاد قیمت کمتر دارید برام پیام خصوصی بکنید.
ربیلدش هستش؟
در ضمن دوستمون حق دارن قیمت خیلی زیاده.........

من با توجه به اینکه الان دارن 950 تومن دست دومی که 6 ماه کارکرده رو می دن این قیمت رو گذاشتم.

ریبیلدش منظورتون رو نفهمیدم ولی اگه که منظورتون اینه که دوباره رفته کارخونه....توی اینترنت چک کردم مشکلی نداشت و چیزی از این که ریفرب یا ریبیلد هست رو نزده بود.

کلش طرف یه دونه از این داشته یه دونه هم 4S که جفتش رو هم خریده برام......

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
سلام
اگر جای تخفیف داره
سریال نامبر و IMEI گوشی رو ارسال کنید لطفاً.
ممنون

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
من با توجه به اینکه الان دارن 950 تومن دست دومی که 6 ماه کارکرده رو می دن این قیمت رو گذاشتم.

عزیزان فروشنده من جمله این دوست عزیزمون خواهشا وقتی کسی قیمت پایین میزاره هم توجه بکنید ! موقعی که کسی مثال قیمت پایین میزنه همه میگن شاید یکی بخواد مالشو آتیش بزنه منم باید بزنم؟.... اما وقتی کسی قیمت بالا و بیخود میزاره همه مثال میزنن و میگن فلانی اینقدر گذاشته منم...
اون کسایی هم که این قیمت های فضایی رو میزارن(استارتر عزیز قصد جسارت به شما رو ندارم کلی عرض میکنم) وایسن تا عمشون بیاد بخره:);)
بازم پوزش میطلبم از استارتر تاپیک...

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
عزیزان فروشنده من جمله این دوست عزیزمون خواهشا وقتی کسی قیمت پایین میزاره هم توجه بکنید ! موقعی که کسی مثال قیمت پایین میزنه همه میگن شاید یکی بخواد مالشو آتیش بزنه منم باید بزنم؟.... اما وقتی کسی قیمت بالا و بیخود میزاره همه مثال میزنن و میگن فلانی اینقدر گذاشته منم...
اون کسایی هم که این قیمت های فضایی رو میزارن(استارتر عزیز قصد جسارت به شما رو ندارم کلی عرض میکنم) وایسن تا عمشون بیاد بخره:);)
بازم پوزش میطلبم از استارتر تاپیک...

آخه موضوع اینه که یکی دو نفر که این قیمت رو ندادن 50 نفر رو دیدم که همین حدود گذاشتن......

مغازه دار هم داشت 1 تومن دست دومی رو می داد که پر خط بود.

من بر اساس اونا قیمت گذاشتم.

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
تخفیف خوبی به خریدار می دم.........

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
به دلیل پست های بی مورد لطفا بسته شود....

قدیمی1111

Registered User
لایک‌ها
213
داداش واقعا تمیزه اگه کمتر میدادی مشتری بودم.
موفق باشی

kamranq

Registered User
لایک‌ها
49
دادا مگه زد بنفش گیر هم می یاد ؟
من دربه در دنبال یه زد 1 بنفش بودم.اخرم پیدا نکردم.

بالا