shahidamlaki
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 11
- لایکها
- 0
سلام
اول از همه قبل اینکه مشخصات سیستمم رو بدم بگم به چه دلیل قصد فروش سیستمم رو دارم:
من این سیستم رو شهریورماه یا اواخر مرداد ماه سال 91 خریدم ولی دانشگاه که شهرستان قبول شدم دیگه سیستم همینطور خونه موند و کاری هم باهاش انجام ندادم بیشتر خاموش بوده سیستم واسه همین میخوام بفروشمش چون به کارم نمیاد.
قیمت پایه: 2.5 میلیون تومن
خب مشخصات سیستم:
مشخصات سیستم:
Monitor: LG LED E1940
Motherboards: ASUS P8Z68-V PRO GEN3
Ram: Appacer 8GB (2*4) DDR3-1600
CPU: Intel® Core™ i7-2600k Processor (8M Cache, up to 3.80 GHz)
CPU COOLER: Thermalright True Spirit 120
DVD-RW: pioneer
Case: GREEN X5
Power: GREEN GP785B
HDD: Western Digital 500 GB 32mb
البته مانیتور رو دوسال پیش یعنی در سال 90 خریدم.
اینم چندتا عکس از سیستم و جعبه ها و گارانتی قطعات (البته این عکس برای وقتی هست که کارت گرافیک هم داشت که فروختمش 470تومن)
برای خرید: [email protected]
باز هم تأکید می کنم کل سیستم با هم فروخته میشه البته میشه مانیتور رو فاکتور گرفت ولی کیس تکه تکه به فروش نمیره
اول از همه قبل اینکه مشخصات سیستمم رو بدم بگم به چه دلیل قصد فروش سیستمم رو دارم:
من این سیستم رو شهریورماه یا اواخر مرداد ماه سال 91 خریدم ولی دانشگاه که شهرستان قبول شدم دیگه سیستم همینطور خونه موند و کاری هم باهاش انجام ندادم بیشتر خاموش بوده سیستم واسه همین میخوام بفروشمش چون به کارم نمیاد.
قیمت پایه: 2.5 میلیون تومن
خب مشخصات سیستم:
مشخصات سیستم:
Monitor: LG LED E1940
Motherboards: ASUS P8Z68-V PRO GEN3
Ram: Appacer 8GB (2*4) DDR3-1600
CPU: Intel® Core™ i7-2600k Processor (8M Cache, up to 3.80 GHz)
CPU COOLER: Thermalright True Spirit 120
DVD-RW: pioneer
Case: GREEN X5
Power: GREEN GP785B
HDD: Western Digital 500 GB 32mb
البته مانیتور رو دوسال پیش یعنی در سال 90 خریدم.
اینم چندتا عکس از سیستم و جعبه ها و گارانتی قطعات (البته این عکس برای وقتی هست که کارت گرافیک هم داشت که فروختمش 470تومن)
برای خرید: [email protected]
باز هم تأکید می کنم کل سیستم با هم فروخته میشه البته میشه مانیتور رو فاکتور گرفت ولی کیس تکه تکه به فروش نمیره

Last edited: