• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک دستگاه SAMSUNG STAR II C6712 DUOS ( استار 2 "دو سیم کارت همزمان فعال" ) در حد نو !!

Mahdi_Moosavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .

این گوشی فقط 1 هفته کارکرده. بدون گارانتی هستش. بدون کوچکترین خط و خش در تمامی قسمت های گوشی ... تاکید می کنم که کوچکترین خط و خشی درش وجود نداره ( در عکس ها کاملا مشخص هست ) !

هر دو سیم کارت در این گوشی به صورت همزمان فعال هست ... ضمنا تنظیمات مربوط به GPRS و EDGE هر دو اپراتور همراه اول و ایرانسل به صورت دستی روش نصب شده و به صورت صحیح هم کار می کنه.

علت فروش هم اینه که این گوشی به کسی هدیه داده شده و طرف با کارکردن با گوشی های لمسی مشکل داره ... تاکید می کنم که گوشی کوچکترین مشکلی نداره.

رو گوشی آخرین فیرمور فارسی نصب هست و با باز کردن سایت های فارسی و SMS فارسی هیچ مشکلی نداره. حتی منوی گوشی هم فارسی میشه.

این نکته رو هم مد نظر داشته باشید که این گوشی چون از محیط کاربری TouchWiz 3.0 UI پشتیبانی میکنه محیطی خیلی شبیه به گوشی های با سیستم عامل BADA داره. ضمن اینکه اکثر نرم افزارها وبازی های جاوا روش نصب میشه و مثل مدل های قدیمی سامسونگ محدودیت در حجم برنامه ها در این مدل وجود نداره. شما به اندازه تمام حافظه داخلی می تونید درش برنامه و بازی نصب کنید.

محتویات جعبه هم شامل خود گوشی و شارژز و دفترچه راهنما فارسی به صورت کامل تقدیم میشه.

لینک مشخصات فنی از دو سایت مختلف :

Samsung C6712 Star II DUOS - Full phone specifications

GSMAria.com | سامسونگ C6712 Star II DUOS مشخصات گوشی - Samsung C6712 Star II DUOS

قیمت این گوشی در دو سایت معتبر فارسی زبان :

Samsung C6712 Star II DUOS - گوشی موبایل سامسونگ سی 6712 استار 2

allDIGITall Home Page

در کل میشه گفت قیمت نو این گوشی حداقل 185 الی 190 هزار تومان هست.

به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه ... منصف باشید خواهشن ... دارید گوشی نو رو با قیمت دست دوم می خرید.

عکس ها

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    68.3 KB · نمایش ها: 145
  • 2.jpg
    2.jpg
    51.6 KB · نمایش ها: 145
  • 3.jpg
    3.jpg
    70.4 KB · نمایش ها: 148
  • 4.jpg
    4.jpg
    59.1 KB · نمایش ها: 145

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
90 تومن میخوام...
شرمنده اگه قیمت پایینه ولی خداییش گوشی چیزی نداره که 160 تومن قیمت نوش باشه!!!
میشه گفت همون استار هست ولی دو سیمکارت همزمان...

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
دوست عزیزم منم دقیقا همینو داشتم با رنگ سفید گوشی خوبیه و تاچش خازنیه با گارانتی خریدم 185 ولی خارج از فروم فروختم 140

Mahdi_Moosavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
90 تومن میخوام...
شرمنده اگه قیمت پایینه ولی خداییش گوشی چیزی نداره که 160 تومن قیمت نوش باشه!!!
میشه گفت همون استار هست ولی دو سیمکارت همزمان...

خیلی پایینه قیمتتون ... بیشتر از این حرفا میرزه ...

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
البته دوستان اینو هم بهتون بگم .من این گوشی را که داشتم تمهای ویو 525 روش نصب میشد .البته نه اونجوری که تو ویو نمایش میداد ولی به هرحال روش نصب میشد و ویجت هم روش نصب کردم .......دوستان تاکید میکنم روشون نصب میشد ولی تو اجرا بعضی از برنامه ها مشکل داشت

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خیلی پایینه قیمتتون ... بیشتر از این حرفا میرزه ...
داداش گفتم که گوشی چیز خاصی نداره که قیمتش بالا باشه(مخصوصآ که جاواست و الان دیگه هیچ کس نمیاد سراغش)!
باز امیدوارم خوب بفروشید...

Mahdi_Moosavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
125 تومان مشتری داره ... تا فردا عصر صبر می کنم ... کسی خواست PM بده ..

بالا